Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

cetinkayaemree

Yohimbine hakkında - damarlanmak istiyorum kullanmam doğru olur mu?

Önerilen İletiler

Herkese merhaba,

  • Şu an haftada
  • 400 mg propionat
  • 300 mg masteron
  • ve günde 50 mg oxan alıyorum

Elime yohimbine geçti kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım. İsteğim damarlanabilmek. Hacim alayım vs bir niyetim yok şu anlık. Oruç tutuyorum günde çift idman yapıyorum. Biri tamamen kardiyo. İftardan 1 saat önce yarım saat bisiklet ya da 4 km hızda eğimli bir şekilde yarım saat kadar yürüyorum. Diğer idman da iftardan sonra tek bölge ağırlık idmanı oluyor. Şeker almıyorum. Ramazan'a 80 kilo girdim şu an 71 kiloyum. Dediğim gibi şu an istediğim damarlanabilmek sadece.

Aranızdan daha önce yohimbine kullanmış olan varsa yorumlarını bekliyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


GHOST    920

Damarlanman ilaçla alakalı değil ki Emre :) Yağ oranınla alakalı yağ oranı ne kadar azalırsa damarlar o kadara gözükür.

Burayı oku ne tür yararları veya handikapları var ona göre kullanırsın.

Yağ oranını azaltmak için yohimbine iyi bir alternatif.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    83
GHOST, 29 dakika önce yazdı:

Damarlanman ilaçla alakalı değil ki Emre :) Yağ oranınla alakalı yağ oranı ne kadar azalırsa damarlar o kadara gözükür.

Boldenon ve trenbolon gibi ilaçların özellikle “boldenon”damar genişletici etkisi olduğundan damarların daha belirgin olmasında önemli rol oynarlar.Bundan dolayı anabolizan kullanan sporcular neredeyse her koşulda naturel insanlara göre daha damarlı ve sert görünürler yani sadece durum yağ oranı ile alakalı değil 

  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    920
ahmet377, 1 dakika önce yazdı:

Boldenon ve trenbolon gibi ilaçların özellikle “boldenon”damar genişletici etkisi olduğundan damarların daha belirgin olmasında önemli rol oynarlar.Bundan dolayı anabolizan kullanan sporcular neredeyse her koşulda naturel insanlara göre daha damarlı ve sert görünürler

hocam yağ oranı yüksekse istediğin kadar genişlet su bulanıksa dip gözükmez :) Yağ oranı düşecek en alt seviyeye sonra bolde damar açıcı şu bu gibi şeylere gerek bile yol ayrıca bolde kırmızı kanhücreleri kan yoğunuluğunu arttırarak basıncı damarları daha dolu geniş büyük gösterir budur maksadı.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: shX648
      Selamlar Kıymetli Hocalarım Arkadaşlarım,
      Size Sormak İstediğim Bir soru Var Daha önceden konusu çok açılmıştı ana konu olarak olmasa da forumda uyarıcıların anksiyete üzerindeki etkisine dair 85 kilo civarıyım şuanda off cycle vaziyetteyim ara ara düşük doz clen yohimbine kafein gibi uyarıcıları kullandığım oldu şimdi ise önümdeki 2-3 hafta içinde 16 haftalık bi diyet sürecine giricem süreç içinde de ara ara uyarıcılara başvuracağımdan yaşacağım anksiyete ve huzursuzluk etkilerini doz düşürmek yada kullanmamak dışında ne şekilde atlatabilirim tavsiyelerinizi almayı çok isterim.
    • Yazan: Kasva
      Hocalarım  selamlar 10  haftadır 350 boldenon 500 testosteron enantat küründeyim ama bel bölgesindeki yağlanmadan dolayı definasyon yapmaya çalışıyorum. Yohimbine kullanmaya başladım diğer  ben akşamları saat 17.00 gibi antreman yapıyorum sabahta en erken 07.00 gibi kahvaltımı yapıyorum kullandığım haplar.
      SORULARIM:
      15 mg'lık gün içerisinde ve antrenman öncesi ne şekilde kullanmalıyım acaba? Kardioyu antrenman sonunda yapıyorum antrenman öncesinde mi almam lazım? Yoksa kardiodan yarım saat önce falan mı? Boldenon kesip testo / masteron yapsam definasyondan sonra boldenonu tekrardan kullanmaya başlasam tekrardan boldenun açılma süresini bekleme gibi bir durum olur mu? Yoksa reseptörlere bağlanması hemen gerçekleşir mi? Sırf bu yüzden boldenonu zaten çok geç açıldı bırakırsam belki bir daha açılmasını beklerim diye bırakmadım.
      Şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 🙏
    • Yazan: poisonreally
      Merhaba, Yohimbine nasıl reçete ettirebilirim?
    • Yazan: sauron
      Merhaba dostlar 22.04.2025 tarihinde yohimbine kullanmaya başladım. Ben ürünü almadan önce buralar günlük tarzı bir içerik yoktu o yüzden ben başlatmak istedim.
      Vücutta etkisini bilmediğim için ilk 5 gün 5mg kullanmaya başladım. İlk 5 gün yohimbine ile ilk defa karşılaştığım için vücudum düşük doza göre bile biraz garip tepkiler verdi. Etkisini maksimal hissetmek için kan şekerim düşükken kullandım sonrasında 3-4 saat kadar karbonhidrat tüketmemeye çalıştım. İlk günlerde biraz yüksek tansiyon ve bolca anksiyete hissettim.
      6 gündür de 10 mg tek seferde alıyorum. Yüksek tansiyon ve anksiyete etkisi geçti şimdi de farklı farklı etkiler hissediyorum . 10mg almaya başladığımdan beri nabzımın yüksekliği bazı günler beni rahatsız ediyor. Dinlenme anında nabzım ortalama 75-102 gidip geliyor ortalama 90 nabızla oturuyorum. Belki bir çoğunuz için normal nabızdır ama bana bir rahatsızlık yarattı nedense. Kardiyolarımı günde 30 dk HIIT şeklinde yapıyorum: 3 dk yüksek tempo koşu + 2 dk yürüme. Bunu 4 kere tekrar ediyorum çünkü koşmaktan keyif alıyorum. Aşağıda kardiyoya dair bir ekran görüntüsü bırakıyorum. HIIT yaptığım için nabzımın yükselmesi normal fakat hiçbir zaman 174 nabız görmemiştim. Yohimbine'in bana şu an verdiği tek etki yüksek nabız ve aldıktan sonra 5-6 saat boyunca dinçlik.
      177 cm 76 kiloyum. Günlük almam kalorinin 700-900 arasını alıyorum - 1700 kalori - . Diyet yaparken zorlanmıyorum açlık çekmiyorum.
      Kilom kadar yağ , antrenman günleri ağırlığımın 2-3 katı kadar karbonhidrat, ağırlığımın 1,5-2 katı kadar protein alıyorum. Amacım bel çevresindeki yağların bir nebze azalması o yüzden sabırla kardiyo, diyet, yohimbine üçlüsüyle gidiyorum. Ara ara burayı güncelleyip almayı düşünen kişilere bilgi vermek istiyorum.
      ŞU KİŞİLER KESİNLİKLE YOHİMBİNE KULLANMAMALI: Anskiyete sahibi veya psikiyatrik tedavi gören arkadaşlar, taşıkardi yaşayan veya nabız/ritim sıkıntısı olan arkadaşlar, tansiyonu yüksek seyreden arkadaşlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×