Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

cetinkayaemree

Üye
  • İçerik sayısı

    46
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

cetinkayaemree Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 22 Şubat

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Planlama Uzmanı
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Only testo enjeksiyon hakkında

    Hem bütçe pek el vermiyor açıkcası, hem de derdim çok büyümek vs değil. Hacmimden memnunum şu an sadece hayatım boyunca hiç biceps damarımı, sixpacklerimi göremedim biraz da ona tutuldum Sabah kardiyoları ve orta sertlikte bir diyetle neler yapabileceğimi görmek istiyorum. Ama baktık olmuyor bir miktar oxan ve boldenon takviyesi de yapabilirim. İlaçları da @Loving hocamdan alacağım için bir miktar darlayacağım kendisini onun tavsiyesine göre hareket edeceğim
  2. Only testo enjeksiyon hakkında

    Herkese merhaba, Kısa bir süre sonra 5-6 aylık testo macerama başlayacağım. Bu 4. kürüm olacak bu zamana kadar tren harici tüm ilaçları kullandım diyebilirim. Bu kürde diğer kürlerde yapmadığım şeyi yapacağım. Tabii ki DİYET. Diyetle beraber normal halimden biraz daha sert görünmek için yalnızca haftada 500 mg testo enanthate kullanacağım. Gelelim soruma; Çevremde enjeksiyon yaptırabileceğim kimse yok. Omuzdan, turuncu kısa insülin enjektörü diye tabir edilen enjektörle kendim yapsam sizce verimini azaltmış olur muyum?
  3. 5haftalık sırt degısım

    Merhaba, maşallah güzel form. Beslenme ve kardiyo programınızdan bahsedebilir misiniz biraz rica etsem? @frankii
  4. Deca marka konusunda kararsızlık

    Thaiger kullanırsam eğer Dexadur 350 sini kullanacağım. Şu ürün yani deca mix diyebiliriz sanırım, Yunan deca bulabileceğimi sanmıyorum açıkcası piyasanın durumu da malumken özellikle.. http://www.thaiger-pharmaceuticals.com/products.php?apage=3&aprod=5&ci=dex350
  5. Deca marka konusunda kararsızlık

    Yorumunuz için teşekkürler öncelikle. @Loving hocamla bir kez facebook üzerinden irtibata geçmiştim sağolsun en hızlı şekilde geri dönüşü yapmıştı o farklı bir konuydu ama. Bu konuyla ilgili de kendisine ulaşıp ilk alışverişimi yapacağım sanırım.
  6. Deca marka konusunda kararsızlık

    Herkese merhaba, lafı uzatmadan direk konuya giriş yapayım. Sustanon, deca, danabol kullanacağım. Sustanon ve danabol elimde mevcut. Fakat deca almam gerekiyor. Thaiger Pharma'nın Dexadur 350 si ile Balkan ya da Sp'nin Deca sı arasında gidip geliyorum. Daha önceden bu ürünlerden birini kullanmış olan var mıdır? Yorumlarınıza tavsiyelerinize açığım.. Herkese saygılar, selamlar..
  7. Pct ve psikolojik baskı.

    Hiç kimse ya da hiçbir şey senin sağlığından, huzurundan önemli değil. Biraz bencil olmayı öğrenmelisin bence. Nacizane tavsiyem yeni arkadaşlıklar edinip yeni insanlarla tanışman, hayat rutinini değiştirip yeni yüzler tanıyıp yeni alışkanlıklar edinmek. He bunlar bana göre değil diyorsan da yapabileceğin en güzel şeylerden biri kulaklığını takıp ağırlıkların altında patronun kim olduğunu kendine gösterebilirsin. Her anından zevk almaya bak hayatın kendine zehir etmekle var olan zamanını mahvetmekten öteye gidemiyorsun çünkü. Takma kafana diyeceğim ben de herkes gibi, çünkü gerçekten kafana takmamayı öğrendiğinde hayatta bir şeylerin değiştiğini görüyorsun. Bence şimdi salona gidip lightweight baby diye bağırıp ağırlıkların altına girebilirsin ^^
  8. Biraz Gülelim ve Fikir Alışverişinde Bulunalım :)

    Tabii ki dediğiniz çok mantıklı, genetik farklı spor geçmişleri farklı maddi imkanlar farklı.. Da ilk mesajda da belirttiğim gibi bizimki biraz da gırgır şamata olması hem idmanlardan kopmamak hem de eğlenmek açısından böyle oldu. Yoksa dediklerinize ben de aynen katılıyorum
  9. Kür dönemi - doğum / gebelik

    O başlığı sabırsızlıkla bekliyorum, bu tarz konularda okuyup araştırmak bir yere kadar açıkcası yaşayıp görüp tecrübe etmiş insanlardan bir şeyler öğrenmek daha verimli oluyor benim düşünceme göre..
  10. Biraz Gülelim ve Fikir Alışverişinde Bulunalım :)

    Bende elimden geldiğince aynen öyle yapacağım ^^
  11. Biraz Gülelim ve Fikir Alışverişinde Bulunalım :)

    Fikriniz için çok teşekkür ederim öncelikle ^^ Aklımız başımızda çok şükür, öyle gereksiz abuk subuk taraklarda bezimiz olmadı hiçbir zaman. İlk mesajda da belirttiğim gibi amaç biraz eğlenmek makara yapmak aynı zamanda da idmanlardan uzaklaşmadan motivasyonu sağlayabilmek. Ah keşke bütçem el verse de dediğiniz gibi bir kombinasyon yapabilsem..
  12. Biraz Gülelim ve Fikir Alışverişinde Bulunalım :)

    Bu arada ilk mesajda söylemeyi unutmuşum. İddiayı kaybeden kazananın 6 aylık spor salonu ücretini ödeyecek
  13. Biraz Gülelim ve Fikir Alışverişinde Bulunalım :)

    Kardiyoları abartmadan gece yatmadan önce 20-25 dakika eliptik bisiklette yapmayı düşünüyorum, evde var zaten eliptik. Ama diyet konusunu oturtamadım hala, günlük 500 gram kadar pişmemiş pirinç, 500 gram civarı hindi, 10-12 yumurta beyazı ve bir miktar ıspanak düşünüyorum şimdilik. Deca çok iyiydi ya haftada 1.5 ml alıyordum çok iyi güç vermişti, eklemlerimdeki tüm ağrı sızı geçmişti. Thaiger kullanmıştım orjinalliğinden de emindim. Boldenondan aynı etkiyi alamayacağımı biliyorum ama deca kadar su tutmayacağını da biliyorum. İnan aklımda o da var. 20 hafta testo enantat boldenon yapayım 6-16 haftaları arasında da tren ekleyeyim diyorum, ama yemiyor açıkcası ^^ Tiroid durumumdan falan dolayı da tırsıyorum. Bir de normalde zaten agresifim böyle her şeye parlıyorum çevremdekileri çok kırıyorum. Tren kullansam neler olur onu düşünemiyorum bile. Genetik olarak en iyi bölgem göğüslerim. 14 kilo verdim ramazanda mesela ama göğüslerim fazla küçülmedi. Büyük ihtimalle testo bolde yapacağım 20 hafta civarı. Başına da güç kazanmak için anapolon ya da dianabol ekleyebilirim belli bir idman düzeyi yakalayana kadar.
  14. Herkese merhabalar, saygılar arkadaşlar. Arkadaşımla aramızda geçen bir iddialaşma sonrası hem sizlerin de yüzünü güldürmek hem de fikir alışverişinde bulunmak amaçlı bu konuyu açtım Bu sporla 2.5 yıldır uğraşan bundan önce 3 kür geçmişi olan sıradan bir insanım. Son kürüm bu sene ramazan ayı öncesi 14 hafta testo enant. 500 mg, 10 hafta deca haftalık 375 mg şeklinde idi. Gayet istediğim verimi almış hayatımda ilk kez 85 kiloyu görmüştüm. Fakat ramazanda oruç tutunca 14 kilo ve bu 14 kiloyla beraber epey hacim kaybettim. Herneyse gelelim konumuza Aynı salonda idman yaptığım bir arkadaşımla motivasyonumuzu epey kaybettik bu ara. İdmanlarımızın şiddeti çok azaldı, yediğimize içtiğimize hiç dikkat etmez olduk. Dedik ki bir şey yapalım motivasyonumuzu tekrar kazanalım. Ve iddiaya girdik (Bomba şimdi geliyor ) 15 Eylül 2017'de başlayıp 15 Mart 2018'e kadar hangimizin vücudu daha çok Yuri Boyka (Scott Adkins)' e benzeyecek. Tabii bunda genetik faktörler, spor geçmişi, beslenme farkları var birebir aynı olması mümkün değil. Ama elimizden geleni yapacağız ikimiz de. Hem motivasyon olacak bize hem de eğleneceğiz. Ve anabolic kullanmak serbest, istediğimiz ilacı kullanabiliriz. Tek şartımız birbirimize ne kullandığımızı kaç mg kullandığımızı söylemek (Mecbur söyleyeceğiz çünkü enjeksiyonları birbirimize yapıyoruz ) Eminim hepiniz gülmüşsünüzdür buraya kadar. Şimdi sizden fikir almak istediğim kısıma geçelim. Şu an yağ oranım %16 civarıdır diye tahmin ediyorum. Derim kalın biraz. Boy 173 kilo şu an 72. T3-T4 benim çok yüksek olduğu için yağ yakımım zor oluyormuş öyle diyorlar genelde. Kendimi bildim bileli damarlanamadım hiç en fit halimde bile karın kaslarımı göremedim öyle söyleyeyim. Bu 6 aylık süre zarfında nasıl bir kür ve beslenme kombinasyonu uygulamalıyım sizce? Her türlü fikire, makaraya SAYGI çevçevesi içerisinde açığım. Hep beraber gülelim eğlenelim
  15. Herkese merhaba, Şu an haftada 400 mg propionat 300 mg masteron ve günde 50 mg oxan alıyorum Elime yohimbine geçti kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım. İsteğim damarlanabilmek. Hacim alayım vs bir niyetim yok şu anlık. Oruç tutuyorum günde çift idman yapıyorum. Biri tamamen kardiyo. İftardan 1 saat önce yarım saat bisiklet ya da 4 km hızda eğimli bir şekilde yarım saat kadar yürüyorum. Diğer idman da iftardan sonra tek bölge ağırlık idmanı oluyor. Şeker almıyorum. Ramazan'a 80 kilo girdim şu an 71 kiloyum. Dediğim gibi şu an istediğim damarlanabilmek sadece. Aranızdan daha önce yohimbine kullanmış olan varsa yorumlarını bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×