-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Heisenberg32
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Primobolan bulmakta sıkıntı çekiyorum eczaneler artık reçetesiz satış yapmıyor hangi marka primo kullanabilirim bir satıcıdan evogen buldum fiyatı 1300 liraydı ama güvenemiyorum bir başka satıcıdan sp buldum 2500 liraydı ama son zamanlarda bozdu diyorlar sizin öneriniz nedir daha önce evogen ve sp primo kullanan var mı?
Yorum ve deneyimleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Kuzgun
Merhaba arkadaşlar,
Burak hoca' dan temin ettiğim gruplar ile kendi kür planlamamı oluşturdum daha önce herhangi bir kür geçmişim yok. Küre başlamadan önce risklerini, zararlarını, kür içindeyken yaşayacağım birçok durumu araştırıp başladım. Kullanabileceğim en mantıklı ve çalışan grupları da Burak hocadan temin ettim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş:24 Kür başlangıç KG:95 Kür sonu KG:90 KÜR SÜRECİNDE KULLANILAN MARKA:
Noxy Lab. - https://www.noxy-labs.com
KÜR İÇERİĞİ (1.-2. AY) :+-
Pazartesi-çarşamba-cuma
0,5ML Tren Acetat 1 ML testo propionat 0,5 masteron Oxan / Stran (Sabah 1 / Antreman öncesi 2) KÜR İÇERİĞİ (3.-4. AY) :
1ML Tren Acetat 1 ML testo propionat Oxan / Stran (Sabah 1 / Antreman öncesi 2) Clen (Sabah-Öğle-Akşam) (3 Haftada 1 OFF) BESLENME (1-2 AY)
SABAH 7 YUMURTA BEYAZ / 50 GRAM YULAF / 1 MUZ / 20 GRAM FISTIK EZMESİ ÖĞLE 75 GRAM BASMATİ / 300 GRAM TAVUK / SALATA / ŞEKERSİZ İÇEÇEKLER AKŞAM 300 GRAM TAVUK / SALATA ARA ÖĞÜN OLARAK PİRİNÇ PATLAĞI / ELMA-MUZ / PROTEİN PANKEK VB. GIDALAR TÜKETTİM. (AYDA 2-3 CHEAT MEAL)
BESLENME (3. AY)
SABAH 7 YUMURTA BEYAZ / 100 GRAM YULAF / 1 MUZ / 40 GRAM FISTIK EZMESİ ÖĞLE 200 GRAM BASMATİ / 300 GRAM TAVUK / SALATA / ŞEKERSİZ İÇEÇEKLER AKŞAM 150 GRAM BASMATİ / 300 GRAM TAVUK / SALATA / ŞEKERSİZ İÇEÇEKLER ARA ÖĞÜN OLARAK PİRİNÇ PATLAĞI / ELMA-MUZ / PROTEİN PANKEK VB. GIDALAR TÜKETTİM. NOT: BELLİ BİR KG ALTINA DÜŞTÜKTEN SONRA KİRLİ CARB. BAŞLADIM. (PİZZA-HAMBURGER-MAKARNA VB. İŞENMİŞ GIDALAR)
BESLENME (4. AY)
SABAH 8 YUMURTA BEYAZ / 150 GRAM YULAF / 1 MUZ / 50 GRAM FISTIK EZMESİ ÖĞLE 300 GRAM BALDO / 350 GRAM TAVUK / SALATA / ŞEKERSİZ İÇEÇEKLER AKŞAM 200 GRAM BALDO / 350 GRAM TAVUK / SALATA / ŞEKERSİZ İÇEÇEKLER ARA ÖĞÜN OLARAK PİRİNÇ PATLAĞI / ELMA-MUZ / PROTEİN PANKEK VB. GIDALAR TÜKETTİM.
NOT: HAFTADA 5 GÜN ÜSTEKİ ÖĞÜNLER DIŞINDA 1 ÖĞÜN KİRLİ CARB YEDİM.
KORUYUCULAR FİX (KÜR BAŞLANGICINDAN 10 GÜN SONRA)
C VİTAMİNİ-NAC 600/900-4HEPA-MİLKTHİSTLE- EVİCAP 400-APİKOBAL-SAWPALMETTO-MULTİVİTAMİN-ZMA GÖĞÜS UCUNDA YANMA/AĞRI/KAŞINTI OLURSA ARİMİDEX GEÇMEZSE DOSTİNEX 20 GÜNDE 1 DOSTİNEX Şuan devam ettiğim kür Testo / bolde / danabol kürü bu kür ile ilgili ilerleyen zamanlarda detaylı bir yazı hazırlarım. (5. Haftadayım 24 hafta yapmayı düşünüyorum)
BAŞLANGIÇ 93 KG (9 EYLÜL 2024)
-
Yazan: bcc1903
Herkese iyi forumlar,
1 sene önce mide ameliyatı geçirdim ve 130 kg dan 75 kg düştüm, bu süreçte hem yağdan hem de kastan oldukça kilo vermiş oldum. Güçsüzlükten en ufak ağırlığı bile kaldıramıyordum, öncelikle güçlenmek ve kas kütlemi biraz daha arttırmak üzerine Burak hocamla 8 Haftalık bulk kürümü planladık ve kürümü tamamlamış oldum. Burak @Loving hocama bu süreçte desteği ve ilgisi için çok teşekkür ederim.
Kullandığım tüm ürünler: Noxy Labs - https://www.noxy-labs.com/
1.Hafta
1-8 Hafta
Mk677+Rad140 Mix Mk2866 Özellikle 3.Haftadan itibaren inanılmaz bir güç ve ağırlık artışı oldu.
1.Hafta Ölçülerim
Kilo: 75 Kg Omuz: 120cm Göğüs: 108cm Kol: 33cm Bel: 93cm 4.Hafta
8.Hafta Ölçülerim
Kilo: 82 Kg Omuz: 130cm Göğüs: 112cm Kol: 38cm Bel: 89cm Yağ oranım %16 8.Hafta
-
Yazan: GHOST
Eroids bildiğiniz üzere dış kaynak olarak en büyük platformlardan orada da çok vakit geçiriyorum.
Noxy ağır metal testi konusuna denk geldim @Loving danıştım doğruladı ben tr veya dışarıdaki markalarda hiç böyle bişey ne gördüm ne duydum ilaç çalışıyor mu çalışmıyor mu testleri var bi çok markanın yılda 1 2 ürününe yapar öyle pazarlarlar ama noxy bu konuda hassas biçok ürünü janoshik testi var ama konu başlığında olduğu gibi beni şaşırtan asıl mesela sterilizasyon ve ağır metal testi olmasıydı. Hep diyorduk ya ilacın içinde kim bilir ne tür ağır metaller var onunda açacağı sıkıntılar çok fazla diye.
Şimdi bi kere daha sınıfı geçti noxy. @Loving iyi ki varsın hocam
Fikirlerinizi merak ediyorum : @metinav @heisenbergg @SERKO @rastlantisal @Bay-T @SPECTRE @Diver @Fuhrer @Yusufdemir1995 @Tony Montana
Kaynak konu : https://www.eroids.com/pics/noxy-labs-sterilization-and-heavy-metal-test-results?fbclid=IwY2xjawH7JbBleHRuA2FlbQIxMAABHQRbYuZMF4x81OSknXtXWTlqRROosikbQ6-j9DfMKVilIEGfnjyu4f0SHA_aem_mCxDhia9-xhHRd4xdxsj2Q
Ağır metal testi :
-