-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Growth ile birlikte insülin kullanımı nasıl yapılmalı?
Oluşturan:
Byjoogo, in İnsülin Hormonu
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İnsülin ve ghrp6 kullanacağım.
Fakat insülin kullanırken depolanmanın artmaması için yağ miktarını kilo x 1grde tutsam yeterli olur mu sizce?
@Emrah @rastlantisal @metinav
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: speddyx
Selamlar Peptid Türkiye ailesi aranızda iran gh kullanan oldu mu?
Verim alan küründe olan bilgi verebilir mi daha doğrusu verim alan?
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selam dostlarım,
11 hafta hexarelin kullanıcam gh artıyor metabolizma yavaşlıyor daha önce deneyimledim hexrelini.
8 hafta piramit sistem bitiron eklicem (metabolizma hızlansın diye) Son 3 hafta animal cuts kullanıcam (metabolizma hızlansın diye) Bu şekil de düşünüyorum 11 hafta sizce nasıl olur ?
Elimde eczane anavar ve Yohimbine var sizce ekleyim mi bu küre, bence gerek yok biraz kas kazanıp güzel yağ yakacağımı düşünüyorum.
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Selamlar 4iu GH ve günde 3 defa 5 ünite novorapid alarak sizce kas kazanıp yağ yakımı mümkün olur mu? İnsülin ile yüksek miktardaki karbonhidratı yağ olarak değilde kaslarda depolayip yağ yakılır mı?
@Emrahhocam sizde kullaniyordunuz yorumlarınızı bekliyorum.
-