-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Growth ile birlikte insülin kullanımı nasıl yapılmalı?
Oluşturan:
Byjoogo, in İnsülin Hormonu
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selam dostlarım,
11 hafta hexarelin kullanıcam gh artıyor metabolizma yavaşlıyor daha önce deneyimledim hexrelini.
8 hafta piramit sistem bitiron eklicem (metabolizma hızlansın diye) Son 3 hafta animal cuts kullanıcam (metabolizma hızlansın diye) Bu şekil de düşünüyorum 11 hafta sizce nasıl olur ?
Elimde eczane anavar ve Yohimbine var sizce ekleyim mi bu küre, bence gerek yok biraz kas kazanıp güzel yağ yakacağımı düşünüyorum.
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Selamlar 4iu GH ve günde 3 defa 5 ünite novorapid alarak sizce kas kazanıp yağ yakımı mümkün olur mu? İnsülin ile yüksek miktardaki karbonhidratı yağ olarak değilde kaslarda depolayip yağ yakılır mı?
@Emrahhocam sizde kullaniyordunuz yorumlarınızı bekliyorum.
-
Yazan: KA21
Merhaba,
Ben 41 yaşında olan son 4-5 sene hariç sporu sürekli hayatımda tutan bir kişiydim. Vücut geliştirme sporunu da uzunca bir süre naturel olarak yaptım. Şuanda tabi ki çok yağlı ve eski halimden çok uzağım. Şimdi tekrar uzun koşular ve yürüyüşlerle kendimi hazırlıyorum. Bu sürece başlarken 91 kiloydum. Şuanda güzel beslenme, spor ve GH ( 2Iu / gün ) ile 83,5 kiloya düştüm. GH' ı yağ yakımım hızlansın ve kas kaybını minimize etmek için kullanıyorum.
Şimdi forumda bunun cevabı var diyebilirsiniz ancak ben sporu sabah erken saatte yapıyorum. Spordan sonra tabi besleniyorum. Yatmadan önce alırsam sabah kas ağrısından spor yapamıyorum.
Sorularım:
GH' ı ne zaman almalıyım? Sizin farklı öneriniz var mı ? GH' ı biraz daha arttırsam fayda sağlar mı? Yada arttırmalı mıyım? Destekleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
-
Yazan: Destroy9
Arkadaşlar 25 yaşındayım hani internette bu growth hormonunu kullanan bazı insanlarda sadece boy uzaması değil bazı yan etkiler görülüyormuş. Kendi durumumdan bahsedeyim genel olarak ellerim parmaklarim bile küçük, bir kızla el ele tutuştugumda genellikle onların elleri benden daha uzun oluyor. Bu da psikolojik olarak etkiliyor sanki ben kadin rolundeymişim gibi. Her neyse konu sadece bu değil.
Growth hormonu alsam faydasını görür muyum bu konuda? Genel olarak vücudum da küçük kafa olarak bütün uzuvlar aynı şekilde kucuk ben bu hormonu aldığımda yan etkisi diğer uzuvları da büyüttüğü söyleniyor. Yani yan etkisi aslında benim işime gelir. Tabi burada biraz esprili bilinçsiz konuşuyorum fakat sizin görüşlerinizi bekliyorum. Gerçekten ellerim vücudum genel olarak diğer insanlara göre küçük kısa ve hacimsiz.
-