-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Göğüs bölgesi sakatlığı için önerileriniz var mı ?
Oluşturan:
AREN, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: rusecy
Arkadaşlar herkese selamlar,
Toplam 10 hafta sürecek kürümün 3. haftasını doldururken sol omzum sakatlandı. Spora devam etmeyi denedim ama ne göğüs ne ön kol ne arka kol hiçbir bölgeyi çalışamıyorum ve çok demoralize oldum. Tabii ki en kısa zamanda hastaneye gideceğim ama bu süreçte kürleri ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Süre olarak tam ayarlanmış ilaçlarım var. Sizce bu süreçte omzum iyileşene kadar(iyileşirse) kürlere aynı şekilde devam etmeli miyim, yoksa süreci dondurup omzumun iyileşmesini bekleyip o zaman mı devam etmeliyim?
GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
Testosterone enanthate 400mg/hafta Oxandrolone 30mg/gün. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: nattybuilder
Herkese merhabalar öncelikle,
2 haftadır 250 mg testosteron enantat küründeyim. İlk defa küre girdim ve ilk haftanın sonundan itibaren sol göğüs ucumda ağrı ve kaşıntı olmaya başladı. Ergenliğimden kalma bi ufak jinekomastim var.kürün 4. 5. Haftası kan vermek istiyordum açıkçası tam oturmuş östrojen sonucunu görmek için. 2 gündür tamoksifen alıyorum 10 mg ama hiçbir işe yaramadı.
SORULARIM:
20 mg a çıkayım mı? ya da önereceğiniz başka bişey var mıdır? Bu kadar erken yan etki görmek biraz moral bozucu östrojenimin çok yükseldiğini düşünmüyorum ama benim sıkıntı yaşadığım eşik aralığı düşük diye tahmin ediyorum ergenlik zamanımdaki test sonuçlarına göre.
Şimdiden önerileriniz ve yardımlarını için teşekkür ederim.
-
Yazan: Revengew
Selam herkese hayırlı akşamlar.
KÜR İÇERİĞİM:
Testo prop npp Küründeyim göğsümde önce bi tomurcuk oluştu sonra büyüdü ve şimdide sıkınca su gibi bişey çıkıyor sebebi nedir ve ne yapmam gerekir? 2 günde 1 tamoxifen alıyorum ve haftada 2 kere 1/2 dostinex alıyorum yardımcı olur musunuz?
-
Yazan: Lavida
Merhabalar,
Cuma günü shoulder press yaparken ön omzuma bir ağrı girdi press haraketine devam etmedim lateral felan yaptım onlarda vs sıkıntı yok sadece press yaparken acıyor. Cumartesi günüde normal çekiş idmanımı yapıp pazar günü dinlendim pazartesi günü çok hafif ağrıyordu o yüzden itiş antrenmanımda denemek istedim dumbell bench press yaparken yine ağrı girdi o yüzden devam etmedim normal fly vs yapıp antrenmanı bitirdim galiba dinlenmek gerekiyor. @Diver @rastlantisal @GHOST @metinav
Bu süreçte dinlenme dışında önerebileceğiniz başka şeyler var mı?
NOT:
Herhangi bir hareket kısıtlılığı veya hareket ettirirken ağrı yok.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: diorr
Merhaba,
Geçen ay ayağımın üzerine 20kg'lık bir dumbell düşürdüm ve tarak kemiğimi çatlattım sonuç olarak 1 ay boyunca spordan uzak kaldım ve doğal olarak bir miktar kas erimesi yaşadım ancak en büyük sıkıntı ayak bilek kemiğimin incelmesi ve güçsüzleşmesi oldu şuanda bilek kemiğimin ağırlığa tahammül edememesinden ötürü yürümekte zorluk çekiyorum herhangi bir steroid/sarm/vb bana yardımcı olabilir mi ? Diğer tavsiyelere de açığım.
-