-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Önerilen İletiler
Önerildi
Sakin ol ilaçla alakası yok kafanla alakası var bilinçaltınla alakalı. Sarm saç dökmez! Peki dökülenlere mi bana mı inanacaksın? Hayır bilime inanacaksın günde 50 saç kılına kadar hatta 60 çok normal. Sen devamlı elini atarsan devamlı görürsün bu bendede böyle bu yazıyı yazarken attım 4 tane geldi bile bir daha denedim 2 tane daha geldi. Bu çok normal.
Anladın mı şimdi?
arafından önerildi
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Yasar
Merhabalar abilerim kardeşlerim,
Önümüzdeki 3 ay :
ligandrol ostarine mk677 rad 140 Kullanırken bulk yapacağım ilaç dolu mu henüz bir fikrim yok ama ilaçları kullanırken nasıl bir antrenman programı uygulamalıyım örneğin ön kolum genetik olarak çok küçük haftada 2 kere mi çalışmam gerek 1 kere mi bu ilaçları kullanmaya karar vermeden önce her bölgeyi haftada 1 20 set + son setler tükeniş olacak şekilde hareketler ile bitiriyordum bu çalışma şekli su ana kadar güzel iş yaptı. İlaçlarda kas onarimi falan daha erken olacağı söyleniyor haftada 2 kere bu şekilde çalışabilir miyim çok sevişmek ile çok çocuk olur mu yani?
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar nasılsınız?
sarm küründe testo düşmesi ve libido düşmesinin önüne nasıl geçebilirim?
ürünler: mk-677 ve rad-140
-
Yazan: mertkara
Merhaba, kürümde 750mg testosteron bulunuyor saçımda seyrelme hissediyorum 500mg düşürsem yavaşlatır mı ya da çözüm olur mu?
-
Yazan: Fenforall
Merhabalar,
Kür esnasında saç dökülmesini korumak için reçeteniz var mı acaba ?
Aklımda :
ayda 1 prp haftada 1 veya 2 haftada 1 konazol şampuan günlük biberiye suyu Gibi tarifiniz varsa paylaşır mısınız?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-