Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ZYZZMAN

İLK KÜRÜM !

Önerilen İletiler

ZYZZMAN    4

MERHABALAR 10 HAFTALIK DECA + SUSTANON + BOLDENON + DANABOL HAFTALIK DOZ 1000MG

 

HERKESE BAŞARILI KÜRLER BOL ŞANS !

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


merkar    132

İlk yapman gereken sana bu kür dizaynını yapan kişiyi mahkemeye ver.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Neyin mahkemesine verebilecek boş boş yorum yapmayın dostum kürün kaçıncı haftası o kürü sana hazırlayan kişi ile muhatap olma ya only Testo Enanthat 250-500 mg git yada yanına Boldenon ekle

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Büyük harflerle neden yazıyorsun ? Aldigin doz 1000mg ve koruyucu ilaç soruyorsun küre baslamissin daha ne alacağını bilmiyorsun onca ilaç var. Sonra büyük harflerle neden bagiriyorsun onu anlamadım. Olay buraya geldiyse konu zivanadan çıkmış

 

Kusura bakma ama bu üslûbunla kimse sana cevap vermek zorunda değil. İlk kür yazmışsın aldigin şeyler çok fazla ve dozaj çok . Kaç kilosun boyun kaç geçmişin ne bunları merak ettim bunlardan bahseder misin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Hem testo hem sustanon mu kullanıyosun ben mi yanlıs anladım? dozlar 1000 mg demissin kimse de sormuyor neyi 1000 mg alıyosun diye. Mesela ilk küründe decayı 1000 alıyosan koruyucuya falan bosa para verme kefen al o paraya. Simdi sorular sunlar; testo+sustanon diye yazmıssın bu ikisini birden mi kullanıyosun? Hangi ilacları haftalık kac mg olarak kullanıyosun?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZMAN    4

Hayırlısı olsun kardeşim elimden geldiğince birşeyleri düzenli disiplinli yapmaya çalışıyorum.

 

Terazide ki dengenin bozulmaması için çabalıyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

fazla doz her zaman fazla gelişmek anlamına gelmiyor atladığımız kısım bu :) onu kullanabilecek seviyede değilsen istersen 5 gr al testoyu nafile :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZMAN    4

Merhaba arkadaşlar kürün 2. haftasındayım herşey güzel gidiyor fakat son 3 günde testislerimde küçülme olduğunu fark ettim bunun için ne yapmalıyım ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ThorA    0

Haftalık 1000 mg deca ve sustanon mu alıyorsun? Hemde 10 hafta ve koruyucu da bilmiyorsun. Arkadaş doğru söylemiş kefen al o paraya. Küre girmeden 2 ay öncesinde millet kendini korumaya başlıyor biotinden tutda b12 vitamini vs ne varsa sen 1 mg deca vuruyorsun koruyucun yok. Kürü yarıda kes hemen mct ardından pct başla.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ThorA    0

Hemen keçi boynuzu pekmezi, polen, bal karışımı yap birde arı sütü. Ereksiyon problemi vardır muhtemelen. Chromion temin et acil. Ve hemen test yaptır. Ilerde çocuğun olmasını istiyorsan eğer.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    4

1000mg haftalık ılac basına dusen mıktar mı yoksa 3 ılacın haftalık toplam dozajı 1000mg?cok yuksek.

decayı cıkartıp testo depot ve boldenonla devam edebılırsın.yada madem baslamıssın mg ları dusururusun decayı 6-8 hafta da kesersın bolde ve testoya 12-16 haftaya kadar devam edebılırsın.

kur ıcı koruyucular cınko kesın olmalı, nac 600, saw palmetto.

arımıdex bulunsun elınde, cabaser de elınde bulunması gerekebılır.

bunlarla bence hıc ugrasma only testo devam et kı baska korumaya ıhtıyacında kalmaz buyuk ıhtımal ya da bole testo devam et

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Tavsiye vermeyin beyler arkadas sinirleniyor :))) 1000 sustanon 1000 deca 1000 boldenon vurulmasına vurulur da ilk küründe vurulmaz. 2. Küründe ne yapacaksın 1500 mü? 500 deca 500 testo yetmeyecek az gelecek kadar muhtesem misin? Hic sanmıyorum. Kür icinde de ne kullanırsan kullan bu dozajlarda testis kuculmesini engelleyemezsin kürden sonra BELKİ eski haline donebilir pct ile

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZMAN    4

Neler uyguladığım daha ne ilaçlar vurulduğum burada yazmıyor sadece ağız araması yapıyorum ben 2. haftada olmama rağmen mükemmel sonuçlar elde ettim herkes kür yapar önemli olan içeriği incelikleri sistemi boş laflarınızı bir kenara atın ve riskler almaya bakın

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×