-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Hgh fragment kullanacağım fakat bazı sorularım var bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
mahobaba, in HGH FRAGMENT
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: unuvarr4
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Hgh fragment kurulumu yapmak istiyorum fakat;
Serum fizyolojik mi bakteriyostatik su mu kullanmalıyım? Bunları nereden bulabilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ProteinliPuding
Arkadaşlar Merhaba ürünlerim elime ulaştı çok güzel bir paketleme ile karşılaştım ürünler hakkında biraz bilgiye sahibim ama kendi başıma iş yapmamak üzere sizinle beraber tekrardan bir planlama yapmak istiyorum fragmenti nasıl kullanmam gerektiğini ve hangi şırıngayla daha iyi olacağını bilmiyorum hazırlanışı hakkındada pek fazla fikrim yok konuları okudum ama anlayamadım aptala anlatır gibi anlatabilirsiniz gocunmam
-
Herkese hayırlı geceler,
Bugün sabah kardiyodan önce 500mcg vurum yaptım normalde 300mcg vuruyordum sanırsam ağır geldi baş ağrısı yaptı yarın enjeksiyona 300 den devam edeyim mi yoksa bi iki gün dinlensem iyi olur mu?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: Tarık34
Merhabalar,
Kısaca kendimden bahsedeyim. 19 yaşındayım, bir kaç yıldır vücüt geliştirme sporuyla uğraşıyorum. Son 8 aydır haftada 5 gün PPL benzeri bir antreman uyguluyorum. Yaklaşık 95 kilodan 75 kilo civarına kadar düzgün bir diyetle doğal olarak düştüm. Fakat son 1 ayda artık 2000 kalori civarı almama rağmen kilom sabit kalmaya ve vücudumun görünümünde (yağ oranı olarak) değişim olmamaya başladı. Hgh ve Yohimbine takviyelerini almak istememin sebebi alt karın bölgesinin gitmemesi.
Hgh + Yohiminbine kürüne girmeli miyim ? Sadece Yohimbine yeterli olabilir mi ? Not: Daha önce kür yapmadım
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Boy 171 Kilo 76 Spora ara verdim yeniden başlayacağım yağ oranım %20-25 civarı fragment ile kilo verme süreci planlıyorum günlük doz olarak kaç mg almam gerekir ?
-