-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
8-9 litre su içmeme rağmen idrarımın rengi kahve rengi sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
Enesggz, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: KaderdenBekir
Merhabalar,
Bir süredir kürdeyim ve artık son 1 haftadır idrara çıktığım zaman penisimde acı hissediyorum.
Bu durumun kürle bir alakası var mı ?
-
Yazan: BullMonster
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ben baya süredir içecek olarak nazo marka meyve suyu tüketiyorum fakat vücudum sıvı tutumu yapmıyor sürekli olarak idrara çıkıyorum vücudum su tutumu yapamıyor pek fazla acaba bu toz meyve suyu yüzünden mi bu durumu yaşıyorum daha önce kola tüketiyordum böyle durum yaşamamıştım merak ediyorum sebebi toz meyve suyu mu ? @metinav @rastlantisal @Bay-T
-
Yazan: arnoldşıngırmıngır
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Çevremde yağ ve su oranını azaltmanın yani ciddi diyetlerin bir kaç santim boy kısaltma yapabileceğini duydum.
Bu doğru mu sizce? @rastlantisal @metinav
-
Yazan: fiorentina
Selamlar,
Günlük en az 6lt su (sadece su. Çay kahve falan hariç sadece su) içmeme rağmen hala susuyorum fazla su içmeme rağmen koyu renkli sarı idrar oluyor ve uykudan geceleri susuzluktan uyanıyorum. Su bağımlısı gibi bişey oldum bu normal midir. Naturalim hiç steroit kullanmadım yani bunu deme nedenim böbrek yoracak bi ilaç falanda kullanmıyorum.
-
Yazan: Ali00
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar
Ortalama 6 aydır haftalık 500 mg sustanon kullanıyorum.
Sırta sivilcelenme Tesislerde aşırı küçülme Var bu gün sabah idrardan kan gibi geldi baya koyuydu idrarım kürü bırakmalı mıyım?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-