-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
1 aylık yohimbine deneyimim hk. (günlük)
Oluşturan:
h4runx, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: frkn.uzunm
Selamlar değerli forum üyeleri,
Yaklaşık 5 gündür oxy2gen marka yohimbine hcl kullanıyorum. Kilomdan dolayı günlük 20mg kullanıyorum( 125) lakin bazı sorunlarım var ve bunlar normal mi diye merak içinde kaldım. Vardiyalı bir işte çalışıyorum ve sabah kalktığımda yüksek kafeinli kahve ile 2 tab yohimbine atıp cardio yapıyorum. Lakin günün sonuna kadar musluk gibi sürekli lavoboya gidesim geliyor. Bu durum normal mi acaba?
Diğer bir yaşadığım:
Aşırı agresiflik ve biraz baş ağrısı hiçbir şeye tahammülüm yok Ufak şeylere bile aşırı sinirleniyorum. Daha önce böyle bir şey kullanmadığım için siz değerli forum üyelerine sormak istedim.
-
Yazan: ermanx98
Herkese iyi forumlar dilerim aranızda yeniyim önceliklek sizlere kendimi tanıtmak,hedefim ve engin tecrübelerinizden,tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum
26 yaşındayım,1.71 boyunda 80 kiloyum tam zamanlı aktif bir iş hayatım var, 14 yıl dans (7 yılı profesyonel) ve 15 yaşından 21 yaşına kadar dans ile beraber vücut geliştirme ile ilgilendim 5 yıl önce spor hayatıma ara vermek zorunda kaldım iş,okul vb. sebeplerler haliyle 5 yıldır hiçbirşeye dikkat etmeden yaşadım ve bu yıl aktif spor hayatına geri dönmek kararı aldım koşu ve vücut geliştirme ile evime kondisyon bisikleti aldım, sigara ve alkolü hayatımdan çıkardım.Fiziğimden memnun değilim 2.5 haftadır sıkı bir diyet ve kardiyo+ağırlık idmanları ile devam etmekteyim 86 kilo başladım şuan 80 kilodayım. Yazın düğünüm var evleniyorum ve sizlerden değerli tavsiyelerinizi almak için bu konuyu açıyorum. Öncelikle beslenme ve ağırlık planlama ve uygulamalarım ile hiçbir sorunum yok konuya hakimim şuan düşük karb kaliteli yağ ve protein ile yağ yakım sürecindeyim macro-micro ve kalori hesaplarım günlük takip etmekteyim. Tüm hazırlıklarım tamam bu süreçte GW-501516+SR-9009 ve yohimbine sarms kürünü araştırdım ve Burak hocamla bu konuyu konuştuk yağ oranım %29 civarında
sizce bu kür ile mi devam etmeliyim yoksa testesteron+cardarine ve yohimbine ekleyerek steroide mi giriş yapmalıyım değerli kombinasyon tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden görüşünü belirten ve yorum yapan herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Saygılarımla...
-
Yazan: kemalettin
Merhabalar,
Yağ yakımında etkili bir Yohimbine markası önerisi alabilir miyim satıcı ve fiyat da bırakabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
-