-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Rad140 + mk677 kür günlüğüm (noxy labs)
Oluşturan:
Bovearch, in Sarms Referansları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Revengew
Sp ve noxy arasında kaldım güncel olarak hangisi iyi.
Sp eskisi gibi değil diyorlar şuan sp kullanan var mı?
-
Yazan: sarmkolik
Öncelikle hepinize iyi forumlar.
Forumda çoğu konuda gördüğüm üzere MK-677'yi boy uzaması için kullanacak olan arkadaşlara GH ve igf-1 gibi yanıtlar verilmiş ama MK-677 büyüme hormonunu artırdığı için dolaylı olarak boy uzamasına da katkı sağlamaz mı?
-
Yazan: cangr8
Selamlar,
internette orijinal sarms ararken kafam karıştı hangisi orijinal hangisi değil emin olamıyorum. Sitedeki yorumlarada güvenemiyorum. Bu yüzden bi kaç marka ve satıcı buldum bunlar arasından kullananlar ve ya alanlar varsa etki edip etmediğini ya da satıcıların güvenilirliği hakkında bilgilendirirse sevinirim.
İlki ...... sattığı oxy2gen markalı sarmslar fiyatlar örneğin rad140 2600 e satılıyor şuan.
ikincisi ....... instagramı. Burdada Ultimate lab ürünleri satılıyor güzel yorumlar olmasına rağmen orijinal mi güvenemedim.
Bildiğiniz güvenilir satıcı ve markalarıda belirtirseniz güzel olur.
Bu sitedede satıldığını biliyorum bu yüzden onun haricinde yalnızca soruma yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: Hulk808
Merhabalar bir kaç gün önce Burak bey ile tanıştım, çok iyi niyetli ve samimi bir ses tonu ve her probleme çözüm üretebilecek bilgili ve kendinden emin bir potansiyeli vardı açıkçası ben ürününe ve kendisine güvendim diyebilirim. Daha önce Noxy Labs markasını temin edip kullanan var mı acaba ? Biraz tuzlu rakamlar verdi , fakat ucuz etin yahnisi yenmez diyip onayladım, vücuduma alıyorum sonuçta kalite şart.
Fikirlerinizi almak istedim.
-
Yazan: EmirSfk
Arkadaşlar merhaba,
Ay başında sarms kürüne başlamayı düşünüyordum. Yağ oranımı düşürüp kas kütlesi kazanmak istiyorum daha önce sarms yada farklı bir anabolik ilaç kullanmadım. 8 hafta rad140 kullanmak etkili olur mu yoksa kür yapmayacaksan hiç boşuna başlama mı dersiniz fikrinizi almak istiyorum ve bunun yanında kullanırken almam gereken koruyucular nedir çünkü yan etki riskini minimumda tutmak istiyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Almayı düşündüğüm koruyucular:
himalaya liv52 himalaya abana grimlabs rebirth pct formula Bireysel özellikler:
Yaş- 23 Boy-183 kilo-80 Spor geçmişi - 6 yıl
-