-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Rad140 + mk677 kür günlüğüm (noxy labs)
Oluşturan:
Bovearch, in Sarms Referansları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: anomalousexperience
Merhaba herkese,
İlk Sarms kürüme girmek istiyorum. 82 Dövüş sporları ve vücut geliştirme tecrübem var. 1,5 Yıl önce omurgamda oluşan kırık sebebiyle spor yapmayı bırakmak zorunda kaldım. Tekrar antrenmanlara başladım. 8 Haftalık bir Sarms kürüne başlamak istiyorum
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy 1.84 Kilo: 82 KÜR İÇERİĞİM:
MK-667 MK-2866 RAD140 SORULARIM:
MG ayarlamalarını nasıl yapmalıyım? Kür sürecinde böbrek ve karaciğeri korumak için hangi supplementleri kullanmalıyım? Kür bittikten sonra pct için ne kullanmalıyım? Kür sürecinde hangi testleri yapmalı ve hangi değerleri takip etmeliyim? Forumda bu konularla ilgili bir çok başlık okudum fakat kafam karıştı yine de sormak istedim. Sarms olarak grimmlab (tartışmalı ama kullanıp verim alanlar da var) kullanmayı düşünüyorum. diğer markalarda stock bulmak zor gibi. Öneriniz olur mu?
-
Yazan: oldbutgold
Merhabalar öncelikle herkese,
Aktif olarak 1.5 yıl spor yapmıştım ve maalesef bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım şuan aşırı kilo aldım 110kg ve %30 yağ oranlarındayım elimde bulunan rad140 ve oxandrolone’ u beraber kullanmayı düşünüyorum hem bu kombinasyonu önerip önermediğinizi sormak hem de kullanırken ve ayrıyeten pct sürecinde neler kullanabilirim onu danışmak istedim. Salonumdakiler bunları kullanırken arimidex ve nac600 yeterli olacak dedi sizin de görüşlerinizi ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
-
Yazan: ceyhuninc
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha öncede bu kombini yaparak etkili bir sonuç almıştım. Şimdide mk-677 ve yk-11 kullanacağım.
GEÇMİŞ SARM KÜRÜM:
MK-677 RAD-140 SORULARIM:
YK-11 Beni endişelendiriyor kaygılanmalı mıyım kullanım hususunda? Yan etkileri nelerdir? Bu kürde dikkat etmemi gerektirecek ince noktalar var mı? Tüm cevap, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Bootstrap
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3. Kürüme gireceğim ve bayağı ara verdim spora. Psikolojik ve androgenic bütün yan etkileri biliyorum sadece böyle veya yakın bir kür yapan birinden tavsiye istiyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kilo: 72 Yağ: %10 Yaş: 19 KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500mg Trenbolone Enanthate 200mg Rad140 10mg Mk677 10mg SORULARIM:
Bulk kürü yapmak istiyorum bu kürden ne beklemeliyim fiziksel olarak? Tüm fikir, görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
-