-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Doğal tahlil sonuçlarım - prolaktin ve östrojen normal mi ?
Oluşturan:
emsel, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Martkedisi
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Öncelikle hepinizin bildiği üzere ünlü biri olan kişiden koçluk alıyorum 250 mg enanthate kürüne girmek istediğimi söyledim bana pmc (pharmamusclegroup) marka testesteron enanthate yolladı kürden önce testosteronumu aşağıya bırakıyorum birde kürün 7.haftasında ki testosteron değerimi aşağıya bırakacağım hatta tüm kan değerlerimi bırakacağım bana göre bu ilaç sahte bu arada 3 günde 1-10 mg tamoksifen kullanıyorum kürden önce de rad 140 geçmişim vardı.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: jaggedd
Abilerim herkese iyi forumlar diliyorum,
23 yaşındayım spor serüvenim 14 yaşından beri var calisthenicsle başladım ama kaza geçirdim sakatlık geçirdim uzun süre ara vermek zorunda kaldım. Küçük yaşta yaptığım için sağlam bir temelim vardı 1 ay spor yaptığım zaman vücudum çok hızlı tepki veriyordu çok hızlı gelişim gösteriyordum şimdi yaş 23 e geldi hormonlar canavar gibi olmadığı için eskiden sahip olduğum keskin hatlar ve hızlı gelişim maalesef yok.
Geçmiş olan 8-9 sene içinde toplamda 1.5-2 yıl vücut geliştirme yaptım, okul iş sakatlıklar vs den dolayı. Şimdi tempomu oturttum ve vücudumun ilaca nasıl tepki vericeğini görmek için sadece testo enanthate kullanmaya karar verdim biriyle görüştüm. 500mg testo kullanmamı tavsiye etti ama sanırım ilaç çalışmıyor 3. hafta kan testi sonuçlarımı, 14 yaşındaki formumu, kürden önceki formumu, ve kürün 3. haftasındaki formumu ekleyeceğim test sonucuna baktığımda ilaç çalışmıyormuş gibi görünüyor acaba sorun benim reseptörlerimde mi ilaç bende mi çalışmıyor diye bi tereddütteyim ama fiyatıda uygun olduğu için ilacın çalışmıyor olma ihtimali daha yüksek.
Östrojen prolaktin vb değerlerimde herhangi bi değişiklik olmamış keza LH, FSH aynı şekilde. Devamındaki süreçte masteron propionat haftalık 300mg (bulabilseydim enanthate tercih edecektim hem az enjeksiyon, hem de daha az maliyetli oluyor diye) + 500mg testo devam etmeyi düşünüyorum her 3 haftada bir kan testi vererek. ( Masteron tercih etme sebebim beslenmem her yaşımda ortalama aynı olmasına rağmen şu an vücudumun daha su tutmaya yatkın ve adele sertliği olarak düşük olduğunu düşünmemden dolayı, sanırım serbest testesteron seviyem seyreden yıllarda düştü sigara kullandığım için )
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
BOY : 1.82 KİLO : 85 YAŞ : 22 KARMA FORM:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: iboldenon
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
20 haftalık Steroid kürünün 8. Haftasındayım...
ŞUANA KADAR;
500 mg testesteron enantath 400 mg boldenon İle devam ettim ve kürüme npp de eklemeyi düşünüyorum 8 hafta kadar sonrasında bırakıp son 4 hafta testo bolde devam ederek bitirip 8 10 hafta kadar 250 mg haftalık testo ile devam edip ardından pct yapacağım şu ana kadar arimidex tamoksifen gibi östrojen blokerlar kullanmadım e2 64 çıktı geçen gün verdiğim tahlil sonucunda bunun dışında ldl 100 den 137 ye çıktı hdl de 52 den 31 e düştü bunun içinde ldl düşürücü sitatin gibi ilaçlar kullanmamı önerir misiniz karaciğer ve böbrek değerlerinde gözle görülür bir değişiklik yok nerdeyse hiç oynamadı değerler.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy : 1.87 Kg : 110 Yağ : %18 Yaş : 21 AKTİF KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
OMEGA 3 sabah 1 akşam 1 tablet 360 epa 240 dha Multivitamin günlük 1 tablet Complex b vitamini günlük 1 Magnezyum 4 ester günlük 1 Nac900 3 günde 1 Creatine günlük 10 gram D3 günlük 3000 mg Saw palmeto 300 mg Npp ekledikten sonra ise 15 günde bir yarım tablet dostinex ve haftada 1 yarım tablet arimidex almayı düşünüyorum sizce doğru bir yol mudur yoksa başka bir öneriniz var mı?
-
Yazan: Johturk0606
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kür başından beri kilom sabit, göbekte hafif yağ ve şişkinlik var. kilomu sabit tutup hacim almaya çalışıyorum. Kuru görünme gibi bir amacım yok iri vücut daha çok tercihim. Vücut ölçüleri takibimde artma oluyor kilo almasam da.
KÜR İÇERİĞİM:
500 testosteron enanthate 400 boldenone KİŞİSEL BİLGİLERİM:
kilo 97 boy 1.80 yaş 31 1 haftadır grup ve kümeleme antrenman sistemini yapıyorum.
NOT:
testosteron sonucu çıkınca ekleyeceğim, şimdiden teşekkürler.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: guneyysimsek
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Ben define kürü yaptım ve ilaçları kestim.
KÜR İÇERİĞİM: (3 AY)
Testosteron Propionate Masteron Npp Göğüs uçlarımda fena kaşıntı var 3 haftadır 2 günde 1 arimidex alıyorum. Hala geçmedi ama sizce neden?
-