Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Dağaslanı

Akne sorunu yaşıyorum bunu nasıl aşabilirim?

Önerilen İletiler

Dağaslanı    12

Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık 16 haftadır kürdeyim,

• deca
  • anapolan
  • testo

Kullanıp şimdi ise sadece only testo kullanıyorum. Sorum şu hormon dalgalanması yüzünden akne çıktığını düşünüyorum. Bu dalgalanmayı nasıl en aza indirebiliriz fikrinize ihtiyacım var. Kan sonuçlarımıda paylaşayım sizinle.

E2 200 dü onu düşürdüm yine birazda olsa.

IMG_9787.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.805

Yüksek östrojen sivilceye sebep olabiliyor. Birer gün arayla birer tane arimidex yut referansa iner büyük ihtimalle. Testoyu kaç mg kullanıyorsun? Sustanon mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.226

E2 çok yüksek. Onu arimidex ile aşağı çekmelisin. Sonrasında tekrar yükselip yükselmeme durumuna göre gerekiyorsa masteron eklersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dağaslanı    12
Diver, 27 dakika önce yazdı:

Yüksek östrojen sivilceye sebep olabiliyor. Birer gün arayla birer tane arimidex yut referansa iner büyük ihtimalle. Testoyu kaç mg kullanıyorsun? Sustanon mu?

Noxy labs hocam haftada 200, 

rastlantisal, 27 dakika önce yazdı:

E2 çok yüksek. Onu arimidex ile aşağı çekmelisin. Sonrasında tekrar yükselip yükselmeme durumuna göre gerekiyorsa masteron eklersin.

Tamamdır hocam dikkatete alacağım

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    36

bende çıkan akneleri hormonlardan ilaçlardan dolayı sanıyordum ta ki her gün duş alana kadar,
hergün duşunu al,terleyen bölgelerini güzelce sabunla ben sivilce sorunundan bu şekilde kurtuldum...

1-2 gün duş almamayım ufak ufak çıkarlar hemen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.226
0xhex, 19 dakika önce yazdı:

bende çıkan akneleri hormonlardan ilaçlardan dolayı sanıyordum ta ki her gün duş alana kadar,
hergün duşunu al,terleyen bölgelerini güzelce sabunla ben sivilce sorunundan bu şekilde kurtuldum...

1-2 gün duş almamayım ufak ufak çıkarlar hemen

Günde 2 kere sabunladığım oldu akne bölgelerini. Sıfır etki. Hatta ne sabunlar denedim ne sabunlar.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    89

İyi bir markanın sivilce karşıtı yüz yıkama jelini al her gün normal sabunla yıkandıktan sonra bunla liflen ama lifi çok bastırma sonrasında sivilce karşıtı tonikler var duştan sonra çıkınca bunu sivilce olan yerlerine püskürt artı olarak haftada bir peeling serum da kullanabilirsin ama bunlar sadece bi nebze yardımcı olması için söyledim tam anlamıyla geçirir mi bilmem ama büyük ölçüde işe yarıcaktır(istersen marka ve ürün bilgisi verebilirim)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    410

En güzeli denize gir çık yapıp güneşlenmek bende ne ilaçlar, serumlar, kremler denedim en etkilisi güneşlenmek oldu. Tabi senin durumun şuanda farklı östrojenden kaynaklı olabilir..

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dağaslanı    12
5am5unlu, 4 saat önce yazdı:

İyi bir markanın sivilce karşıtı yüz yıkama jelini al her gün normal sabunla yıkandıktan sonra bunla liflen ama lifi çok bastırma sonrasında sivilce karşıtı tonikler var duştan sonra çıkınca bunu sivilce olan yerlerine püskürt artı olarak haftada bir peeling serum da kullanabilirsin ama bunlar sadece bi nebze yardımcı olması için söyledim tam anlamıyla geçirir mi bilmem ama büyük ölçüde işe yarıcaktır(istersen marka ve ürün bilgisi verebilirim)

Hocam buna benzerinide denedim ama hep yenileri çıktı engel olamadı maalesef östrojeni normal seviyeye düşürüp öyle baacağım akne durumuna 

EmreGundi, 3 saat önce yazdı:

En güzeli denize gir çık yapıp güneşlenmek bende ne ilaçlar, serumlar, kremler denedim en etkilisi güneşlenmek oldu. Tabi senin durumun şuanda farklı östrojenden kaynaklı olabilir..

Güneş deniz söndürüyor evet zaten deniz dibinde oturduğum için yararlanıyorum ama tekrardan çıkmalarına engel olmuyor maalesef 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    410
Dağaslanı, 25 dakika önce yazdı:

Güneş deniz söndürüyor evet zaten deniz dibinde oturduğum için yararlanıyorum ama tekrardan çıkmalarına engel olmuyor maalesef 

Benim dediğim çözüm her yöntemi denediğin hâlde gitmeyen inatçı sivilceler için geçerli. Senin durum biraz farklı östrojeni düşür ona göre konuşalım tekrardan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    127
Dağaslanı, Bir saat önce yazdı:

Güneş deniz ve bronzlaşma deriyi ve altını kurutuyor.

1-2 ay sonra bölge eski haline dönüyor ufak ufak çıkmaya başlıyor.

Bunun için ayda 1 kere 15 dakikalık seanslarla ya da 2 haftada 1 şeklinde solaryum yapılabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ceman
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM ( 15 HAFTA ) :
      Testosteron Enanthate Boldenon Küründeyim bacak aramda veya koltuk altımda bu tarz problemler yaşıyorum. Bazen içinden siyah bir şeyler çıkıyor , iltihap yapıyor.
      SORULARIM:
      Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?  Önerileriniz var mı? NOT:
      Enginar ve milkthistle kullanıyorum.
      YAŞADIĞIM SORUNA AİT FOTOĞRAF:

• Yazan: Polat242
      Herkese merhaba,
      Bir aydır haftada tek doz sustanon kullanıyorum. Dördüncü dozdan sonra omuzumda sivilceler çıkmaya başladı.
      Tetkiklerimi yaptırdım her şeyim (karaciğer dahil) normal.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      25 yaşındayım 185cm 82 kg  Yaklaşık 6 aydır spor yapıyorum  Sivilceleri nasıl geçirebilirim? Yardımınızı rica ediyorum.
      Herkese saygılar sevgiler
    • Yazan: Batubyraq
      Merhaba arkadaşlar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo enant Boldenon Küründeyim ve küre girdiğimden beri yüzümdeki sivilcelerde artış oldu genellikle içi iltihaplı sivilceler çıkıyor aynı zamanda iz bırakıyor gerekli koruyucuları alıyorum geçmesi için eczaneden ne almamı önerirsiniz ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: serdare
      Merhaba abilerim şimdiden teşekkür ederim , ben 18 yaşındayım 10 ay önce vücut geliştirmeye başladım o zamanlar sivilce problemim vardı ama  genellikle yüzümde çıkıyordu şimdi ise yüzümde sırtımda kolumda omuzlarımda minik minik akneler var doğal bir şekilde yapıyorum  ancak ben msü sınavına hazırlandığım için orada problem yaratmasından , korkuyorum her gün soğuk duş alıyorum 3 haftadır diyetteyim şeker kullanımını kısıtladım ancak daha fazla sivilce çıktı ,  kan tahlilim var yakın bir zamanda yaptırdığım isterseniz atabilirim. 

• Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Herkese mutlu yıllar dilerim,
      Arkadaşlar bende geçen sene sivilce sorunu vardı kürde ve kürden sonra hep yüzümde ve omuzlarımda sivilcelenme oluyordu. Şimdi 8 ay aknetrent kullandım yaklaşık 11 aydır vücuduma vitamin bile sokmuyorum. Tedavim bitti Rabbime şükür tertemiz oldum.
      Yarışma hazırlığı yapsam tekrarlama gibi bir durumu olur mu???

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.