Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

boziko

Trenbolone tek başına çalışır mı ?

Önerilen İletiler

boziko    0

trenbolone tek başına çalışır mı ? çalışırsa kaç miligramlarda çalışır ? teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


metropol    135

evet tren tek başına çalışır yine tüm etkilerini görürsün ama testosteronsuz ilaç demek ben cinsel organımı sevmiyorum depresif yaşamak istiyorum demek

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xendroov    50

Trenbolone tek başına çalışır çalışmasına da tek başına kullanılması kendine faydadan çok zarar verir.

  • Testosteron üretimin baskılanır, libidon düşer, testosteron olmadan gücünü ve kas kütleni koruyamazsın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    506

Makinisti olmayan tren gibi düşün o zaman trenbolonu...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    425
boziko, Bir saat önce yazdı:

trenbolone tek başına çalışır mı ? çalışırsa kaç miligramlarda çalışır ? teşekkürler.

Trenbolone tek başına kullanılabilir, ancak bu genellikle tavsiye edilmez. Tek başına trenbolone kullanımı, özellikle doğal testosteronu baskılayabilir. Genellikle trenbolone, bir testosteron ile birlikte kullanılır.

Eğer yine de trenbolone'ı tek başına kullanmayı düşünüyorsan, dozaj konusunda dikkatli olmalısın. Trenbolone, oldukça güçlüdür ve düşük dozlarda bile etkili olur. İdeal başlangıç için:

Trenbolone Acetate: Haftada 200-300 mg (haftada 3-4 enjeksiyon)

Trenbolone Enanthate: Haftada 200-400 mg (haftada 1-2 enjeksiyon)

Ayrıca, doğal testosteron üretimini baskılayabileceğinden, kür sonrası PCT yapman gerekebilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Shinso    52

Nor19 grubu ürünlerin 100mgi bile testosteronun neredeyse%99unu baskılar ve arkasından bir çok depresiflik cinsel problemler sayamadığımız bir çok şey gelir 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.399

Az da olsa kullanmanı tavsiye ederim.

 

Bu konular sana fikir verecektir.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    952

Olursa ne olur olmazsa ne olur.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Meeter
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Tren kürünün ilk piyangosu site görevlisine vurdu maalesef, daha önceki bir konuda antidepresanla pamuk gibiyim falan demiştim düzeltme yapmak istedim yanlış yönlendirmek istemem, erken konuşmuşum. Çöpleri neden gece 02:30 da alıyorsun dan başlayan konuşma, sitenin ortasında bağırarak  "hepinizin kafasını kopartırım" ile son buldu.
      Allahtan herhangi bir itiş, kakış olmadı, bir kez daha teyit oldu ki tehlikeli oyuncak, en azından bende öyle...  Antrenman çıkışıydım birazda şekerim düşüktü, oda iyice alevlendirdi beni, dünde enjeksiyon yapmıştım keşke yapmasaydım, anında bırakıyorum 15 gün kendimi kapatmam lazım.
      Vücuttan en hızlı şekilde çıkartmam için öneri varsa bekliyorum, herkese şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Savac77
      Arkadaşlar merhaba,
      Kür kullanırken proviron kullanılır mı çok arada kaldım proviron testestrone seviyesini normal değerlere çektiğini biliyorum o yüzden pct sırasında kullanıyordum şuan testo masterone gireceğim provironda kullanmayı düşünüyorum testestrone seviyemi düşürür mü ?
    • Yazan: mahobaba
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 5.haftasındayım:
      Testesteron p. 300mg Masteron p. 300mg İlk kürümde tren girsem dağa kafa atmak gibi bir şey olurdu bu yüzden önce ufak bir kür ile vücudumu test ettim sadece sivilcelenme oldu biraz harici hiçbir yan etki görmedim psikolojimi biraz kötü yönettim ama sonra hemen düzelttim kontrol altına alabildim sadece bu son 1 haftadır üniversite hazırlığı falan derken birazda diyeti bozunca bir tık yağlandım ama pazartesi devam asıl sorum şu kürüme tren ekleyip kür süresini 16.haftada bitirsem mi yoksa tren yerine fragment mi eklesem daha etkili hangisi olur?
      Kişisel özellikler:
      boy 1.74 kilo 100 yağ oranı %29  Ekleme yapıyorum çok sert ve riskli bir kür olur derseniz...
      Bir diğer aklımdaki alternatif:
      testosteron p. 500 mg masteron p. 400 mg Civarına mı çeksem yakına winstrol ve clen eklesem ? 
       
    • Yazan: mogger
      Merhaba dostlarım.
      Testo E. Trenbolone E. Boldenon kürümün 4. haftasındayım.
      Kürüm şu şekilde;
      1-16 Hafta 500mg Boldenon, 1-8 Hafta 300mg Trenbolone Enanthate, 0-16 Hafta 600mg Testosteron Enanthate Clean bulk yapıyorum ve bu on altı haftadan sonra clean bulk bitecek.  Ancak ben ve anabolizanlar bir türlü anlaşamadık.
      Başlamadan yaklaşık 2 ay önce uzun zamandır açılma isteği duyduğum hanımefendiden red yemiştim. Normalde bana koymaz next der geçerdim. Yapım gereği pamuk gibi bir adamım aynı zamanda. Ancak küre girdiğim andan itibaren değil, tren'i küre eklediğim zamandan itibaren bu psikolojik olarak bana sürekli depresyon ve üzüntü hali vermeye başladı. Yalnız bir insanım normalde, çok samimi arkadaşım bir elin beş parmağını geçmez. Dışarı falan şu sıralarda arkadaşlarımla takılmaya falan çıkmam, hep geri planda kalırım. Bu samimi arkadaşlarımın bir tanesi bu hanımefendi ile ortak arkadaşımdı. Ben ona bu durumları anlatınca ve ne kadar üzüntülü olduğumu farkedince bu da hanımefendi ile konuşmuş ve hanımefendinin doldurmalarına gelmiş bana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. Saman alevi gibi TELEFON KONUŞMASINDA parlayıp evde kendi kendime kafamda olay kurmaya başladım. Ancak dayanılacak gibi değil bu durum. Şuan bu olayı burada konu açarak anlatmam bile bana iyi geliyor. O kadar kötü durumdayım. (İntihara meyilim kesinlikle yok.)
      Sizlere sorum şu, Tren'in dozunu azaltmam mı gerek, ya da son vermem mi gerek? Belki kendiliğinden geçecektir, devam mı etmeliyim? Sebepleri ne olabilir? Trenbolone hakkında daha tecrübeli arkadaşlar var ise belirtirse çok güzel olur. Teşekkürler.
    • Yazan: Ritalin
      Bacaktan yolladığım tren (400mg) öksürük yapıyor. ama omuzdan yollayınca yapmıyor ben bunu kılcal damar yoğunluğuna bağlıyorum mantıken doğru muyum? bu arada gerçek trenin öksürü adamın gözünden yaş getirirmiş onu anladım 😂

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×