Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Atacekenss

Testo enant & rimobolon eczane kürü yapacağım fakat ne nasıl düzenlenmeli bilgim yok yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Atacekenss    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Ben 19 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır natural yapıyorum fakat artık küre girmem gerektiğini düşündüm.

  • Testosteron
  • Rimobolon

Olarak başlayacağım doz olarak da sizden bilgi almak istiyorum kürden önce verdiğim kan testimi sizlerle paylaşacağım normal doğal testom yüksek fakat 75 kilolardan 65 lere düştüm çalıştığım için ondan böyle bir atılım içerisindeyim extra proviron da kullanacağım

Eczane ürünleri kullanıyorum.

IMG_8576.png IMG_8575.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


ardas    334
gönderildi (düzenlendi)

Kür öncesi değerleri bizle paylaşmana gerek yok pct sonrasında işine yarıcak lh fsh totel testonun önemi kalmıcak dışardan testo alınca ilaç dozajlaması da forma göre değişir.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    197

Neden küre girme ihtiyacı duyuyorsun? Çokk gençsin. Ayrıca hormon değerlerin muazzam iyi duruyor. 

Giriceksen kemik, hormon vb yerlerin gelişimi 21-22 yaşına kadar devam ediyor. Bence bunu göz önünde bulundur.

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Atacekenss    0
onlytrenbolone, 3 saat önce yazdı:
  • 500 testo
  • 400 rimo

Böyle başlayabilirsin ama formun varsa onuda paylaş herkes doğru yorum yapsın.

Attıgım fotografların 3ü yeni 65kşlo halim son attıgımda 74 kilo halim yani bu kış bi sekilde kilo alamadım ne yapsamda verdim daha cok en kilolu halimde son koyduğum fotograflar o halime gelsem bile yeterli bana 

Alttaki yanıtıma bakın gercekten 4yıllık spor emeğim boşa gitti ogrenci evine cıkınca maaf oldum.

IMG_7983.jpeg IMG_7765.jpeg IMG_7763.jpeg IMG_8594.jpegIMG_5154.jpeg IMG_5063.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    197
Atacekenss, 2 dakika önce yazdı:

Alttaki yanıtıma bakın gercekten 4yıllık spor emeğim boşa gitti ogrenci evine cıkınca maaf oldum 

Senin kararın :) 

altyapı güzel

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokalaf    137

kanka testo seviyen on numara, vücudun da 1,2 kür yapmış bırakmış biri kadar var bence az daha sabret 20 gibi gir. eğer illa giricem dersen 250 testo sana bir etki yapmaz. 500 veya 750 gir yanına 300 rimobolan al. rimoyu çok artırma çünkü zaten testosteronun anabolik etkisi de var o bile sana yeter.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.363

Şu değerlere yazık edersin. Hormon sistemin şuan V8 motor gibi çalışıyor. Sen dışarıdan hormon alarak bu sistemi durduracak ve tembelliğe alıştıracaksın. Bir daha aynı yere dönüp dönmeyeceğinin de asla garantisi yok!

Kilo alamıyorsan yeteri kadar yemiyorsundur. Yeteri kadar yemiyorsan kürde de kalıcı bir şey elde edemezsin. 

Gel sen bu sevdadan vazgeç. Senin için aşırı erken.

  • Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    182

Merhaba dostum,

Kesinlikle ama kesinlikle küre girme. Seni küre sokmaya çalışan kim varsa hayatından çıkart.18 yaşımdayken benden büyüklerin beni yanlış yönlendirmesiyle küre girdim. Hayatımda yapmış olduğum en büyük yanlıştı. Beni küre sokup ilaç parası kazanacağım diye hayatımla oynayan o insanları ömrüm boyunca affetmeyeceğim sanırım.

Üzerinden yıllar geçti ama hala yaşadığım sıkıntılar geçmedi. Şu an TRT tedavisindeyim çünkü testosteron seviyem yapabileceğim en iyi PCT protokolünü yapmama rağmen istediğim seviyelere gelmedi. Şu an doğal olarak çok güzel bir testosteron seviyen var .Bu seviye 30'larına gelene kadar buralarda kalacak. Düzgün bir beslenme, antreman programı ile gelişmeme şansın yok. Küre girersen 12 hafta kazanacağın kas kütlesini pct sürecinde neredeyse kaybedeceksin .Bunun üstüne tekrar küre gireceksin ve gene pct sürecinde aynı şeyleri yaşayacaksın .Bu sefer ilaç kesmemeye başlayacaksın ve spor yapmak için kendini ilaca bağımlı hale getireceksin.

Bunların yanı sıra yaşayacağın psikolojik, fizyolojik ve cinsel sorunlara girmiyorum bile. Sadece çok küçük bir örnek vereceğim. Küre girdikten sonra yapacağın pct sonucunda hormon seviyelerini ne kadar iyi hale getirmiş olsanda asla kür önceki halin gibi olmayacak.Bunu ancak senin yaşlarında küre girmiş biri deneyimleyebilir. Çünkü testosteron seviyesinin fizyolojik olarak en üst seviyeye geldiği yaşlar bu yaşlardır.

Hayatını bir anlık heves uğruna çöpe atma. Buradaki abilerinin tavsiyelerine uy. Emin ol çok güzel gelişeceksin...

  • Beğen 5

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Waxorion    47

herşeyi bırak bu testo değeri kürdeki birinin testo değeriyle aynı nerdeyse. Çok yazık edersin bu güzelim hormonlarına 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    59

Herşey söylenmiş aklın varsa bu tabloyu bozmasın monalisa gibi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ugurnane    10

Dostum şu testo seviyesi bende olsa neler vermezdim kürde bile bu değere ulaşamıyorum ben bence yazık etme doğal olarak zaten mükemmel değerlerin var

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: kaedwen
      Merhabalar abilerim küre girmeyi düşünüyorum...
      Kişisel özelliklerim:
      27 yaşındayım 4 yıldır spor geçmişim var Düzenli olarak 1 yıl 3 aydır yapmaktayım Boy 1.87 Kg 74 Kürde olmadığım halde her yemeğimin yanına salata eklemeye çalışıyorum. Beslenmem iyi diyebilirim fakat çok fazla karbonhidrat beni çok iştahsız yapıyor gün içerisinde , 6 7 ay sonra küre gireceğim bazı tedirgin olduğum durumlar var sizlere danışmak istiyorum. 
      Sorularım:
      Benim için en önemli ilk konu psikolojik etkileri otelde resepsiyon da çalıştığım için insanlara karşı tutumum çok fazla değişir kötü bir durumlarla karşılaşa bilir miyim ?  İlaçlı olmadığım halde bazen sırtımda sivilceler çıkıyor kür esnasından bu durum çok fazla artar mı artar ise önleye bilir miyim ?  Görseller bırakıyorum girmek için hazır hissediyorum fakat daha zamanım var mı ?  Ürünleri sol alt wp butonunda temin edeceğim tek güvenebileceğim burası gibi geliyor mantıklı bir tercih mi ? 250mg testo e. 250 mg bolde şeklinde başlamak istiyorum sizce uygun mudur ?  İştah sorunum var kür içerisindeyken bu durumu sıkça yaşar mıyım yoksa iştahımı arttır mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
         
    • Yazan: merichara
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Boldenon ve Testesteron enant. kürümü sivilce, idrar kaçağı, jinekomasti riski gibi sebeplerden( kısacası vücudum kabul etmediğinden) 2. ayında bırakmak zorunda kaldım. Alt ast değerlerim ve kan tahlilim gayet temiz.
      Ancak kürü bırakalı 4.5 ay olmasına rağmen dönem dönem vücudumda sivilceler çıkıyor. Sırt bölgem geçiyor şu an göğsümün tam ortası bir anda iltihaplı sivilce kapladı.
      Kısacası ilaç vücuttan ne zaman atılıyor, bu tür etkileri normal midir, bunun için herhangi bir sağlık testi yaptırmalı mıyım, zamanla geçecek mi ? Sivilce hakkında genel bilgi formunu iletmek yerine özel sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum değerli hocalarım.
      Saygılarr..
    • Yazan: Testocu
      Merhaba, efendim...
      Yaklaşık 6 aydır kürdeyim tahlil sonuçlarımı ekledim sizce devam edebilirmiyim , kürüm 500 mg propionat 100 mg primo 400 boldenone yanına 4 ünite ghda alıyorum (ilginize teşekkür ederim bu arada)  bilginize ...

    • Yazan: Revengew
      Selamun aleyküm abiler kardeşler,
      Bir kür yaptım fakat hiç verim alamadım güç olsun kas kütlesi ekleme olsun hiçbir değişim yaşamadım . Daha sonrasında forumda markayı araştırdığımda benim gibi markadan verim alamayan insanlar olduğunu gördüm , yüksek ihtimal ilaçlar boş ve çalışmıyor. Şimdi kestim Noxy almayı düşünüyorum.
      Tekrar kür yapmak için ne kadar süre beklemek gerekiyor önerilinizi bekliyorum saygılarımla.
    • Yazan: Burakidolmadaki
      Abilerim, hocalarım. 
      24 yaşındayım daha önce forumda konu açmıştım kür planlaması için yardım almıştım, 6 aylık bir süreç geçirdim bu dönemde kullandığım hormonlar
      Başından sonuna kadar haftalık dozaj
      300 rimo
      250 test ent
      250 test cyp. 
      Son 2 ayda günlük 40mg oxandrolone 
      Süreçten her ay tahlil yaptırdım lh ve fsh dışında referans dışı bir değerim olmadı, ve süreçte istediğim verimi aldım. 
      Lafı uzatmadan asıl merak ettiğim konuya gelitorum, son enjeksiyonumun üstünden 25 gün geçti, ilk 2 haftadan sonra bildiğim kadarıyla libidoda düşüş olması gerekiyordu,ama şuanda inanılmaz bir libido artışı va sabah sertliği vesaire her şey olması gerektiği gibi, pct yapmadım 1 ay geçmesini bekliyorum tahlil yaptırmak için, sizce 6 ay sonrasında bu kadar hızlı dönüş olabilir mi yoksa son 250mg testo 25 gün boyunca beni ayakta tutar mı ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×