Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mimaroba

Science pharmachem kullanan var mı?

Önerilen İletiler

Johturk0606    11
oisobb123, Şimdi yazdı:

Kaça aldın science ı kral

1900 bolde, 1600 testo abi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Estel    8
Johturk0606, 1 saat önce yazdı:

Test vermeden bilemedim bakacam duruma. bir küre girdik doğal halimizelide mahvettik. düşük testonun bütün yan etkilerini yaşıyorum 

Mevcut sorunlarımız varken biraz daha garantici davranmamiz lazım bence kendimizi test edip durumumuzu öğrenmek için.

Örnek vermek gerekirse Burak hocadan ürün almak veya eczane ürünü sustanon, İran testo gibi.

Şimdi ürün dolu mu boş mu yoksa bizim bor sorunumuz mu var , sorunun üstüne gitmelimiyiz arafta kalmak en kötüsü.

Birde benim kafama yatmayan birşey daha var ; İran testo çalışıyor steril ve 600 e alan var 800 alan var en baba 1000 bandında böyle bir ürün varken insanlar neden testo e olarak başka markalara yönelip fazla paralar veriyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32

Doluluk konusunda bir şey diyemem ama sürekli benden ilaç alan musterilerime her türlü ücretsiz destek veririm diyip bir mesaj attığında 10 gün sonra dönen bir kişidir. 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    11
gönderildi (düzenlendi)
Estel, Bir saat önce yazdı:

Birde benim kafama yatmayan birşey daha var ; İran testo çalışıyor steril ve 600 e alan var 800 alan var en baba 1000 bandında böyle bir ürün varken insanlar neden testo e olarak başka markalara yönelip fazla paralar veriyor?

hocam temin edecek bilgim yok malesef. sadece google aramasında bi kaç sitede denk geldim iran testoya. gúvenip alamadım açıkçası. 

sorun olarakta şóyle anlatayım. 750mg testo vuruyorum, lh fsh kapalı. ilaç çalışıyor ama boş. cinsel perhiz bile yaptım yok abi. kür öncesi 260 2.test 490 3.test 360 4.test 177. çıldırmamak elde değil. libidomun düşmemeside tuhaf, onunda düşmesi gerekmez mi? testler hep aç karnına sabah verildi

kisetet55, Bir saat önce yazdı:

Doluluk konusunda bir şey diyemem ama sürekli benden ilaç alan musterilerime her türlü ücretsiz destek veririm diyip bir mesaj attığında 10 gün sonra dönen bir kişidir. 

hocam o konuda gúnahını almayım ne zaman yazsam dönüyor. saatlerce kan testi, beslenme üzerine uğraşıyor.

tarihinde Johturk0606 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
Johturk0606, 17 dakika önce yazdı:

hocam temin edecek bilgim yok malesef. sadece google aramasında bi kaç sitede denk geldim iran testoya. gúvenip alamadım açıkçası. 

sorun olarakta şóyle anlatayım. 750mg testo vuruyorum, lh fsh kapalı. ilaç çalışıyor ama boş. cinsel perhiz bile yaptım yok abi. kür öncesi 260 2.test 490 3.test 360 4.test 177. çıldırmamak elde değil. libidomun düşmemeside tuhaf, onunda düşmesi gerekmez mi? testler hep aç karnına sabah verildi

hocam o konuda gúnahını almayım ne zaman yazsam dönüyor. saatlerce kan testi, beslenme üzerine uğraşıyor.

O kişi de İran testosu var diye biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceman    5
Johturk0606, 30.03.2025 - 00:00 yazdı:

Hocam selamlar güncel durumunuz nedir? İlaçlar nasıl?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    11
ceman, 2 saat önce yazdı:

Hocam selamlar güncel durumunuz nedir? İlaçlar nasıl?

hocam şuan 3.haftadayım. testom ref dışı geldi sonunda. memnunum şimdilik.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    6
ardas, 29.03.2025 - 18:58 yazdı:

banlandı sanırım o forumdan biri boldenonunu kullanmıştı tam kan sayımı baya kötüydü doluysa bile içinde ağır metal vs de doludur.

Selamlar, steroid lerin içinde ağır metal varmı yokmu nasıl anlaşılır? Hani örneğin ilaç dolusa bile ağır metaller sağlığa beyne herşeye zarar. 

metropol, 14.11.2024 - 19:49 yazdı:

Güncel olarak kullanıyorum 1 haftadır güvendiğim birisidir, önceden çok çalıştım.

Hiç güvenilir gözükmüyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    896
Curious guy, 10 dakika önce yazdı:

Selamlar, steroid lerin içinde ağır metal varmı yokmu nasıl anlaşılır? Hani örneğin ilaç dolusa bile ağır metaller sağlığa beyne herşeye zarar. 

noxynin ağır metal testi vardı sanırım onun dışında teste göndermeden anlaman zor ama değerlerini aşırı bozmuştu tam kan sayımındaki her şey kırmızıydı nerdeyse ağır metaller vücutta birikme yapınca kan değerlerini daha çok bozuyor.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    11
ardas, 21 dakika önce yazdı:

noxynin ağır metal testi vardı sanırım onun dışında teste göndermeden anlaman zor ama değerlerini aşırı bozmuştu tam kan sayımındaki her şey kırmızıydı nerdeyse ağır metaller vücutta birikme yapınca kan değerlerini daha çok bozuyor.

hocam 2.hafta sonunda testlerim böyle. önce 8. hafta pharmonis kullandım boş ilaçtı. bu ağır metaller kaç haftada kendini gösterir?

Screenshot_2025-04-08-17-41-31-268_cn.wps.xiaomi.abroad.lite-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    896
Johturk0606, 7 saat önce yazdı:

hocam 2.hafta sonunda testlerim böyle. önce 8. hafta pharmonis kullandım boş ilaçtı. bu ağır metaller kaç haftada kendini gösterir?

direk çıkan bir şey değil belkide yoktur içinde yani ben adamın kan testine göre varsayımda bulundum konunun ismini unuttum hatırlasaydım tekrar bi bakardım. 12. yada 16. hafta da da sorun yoksa sanmıyorum daha da olucağını

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KA21    12

Bende kullanıyorum yaklaşık 7 aydır kesmeden. Bir sorun olmadı şimdiye kadar. ( Tren Testo Masteron )

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.