Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mimaroba

Science pharmachem kullanan var mı?

Önerilen İletiler

Rma, 36 dakika önce yazdı:

Geçmiş olsun hocam ne yapacağız hepimiz şaştık. 

Teşekkür ederim, dediğim gibi kötünün iyisi bir marka ile bir şekilde herkes deneye yanıla devam edecek. Güvenilir kontak kuracak ki o bile sıkıntılı durumlar ... Jano testi bile göz boyama odaklı olabilir bugün x marka ürünü janoya gönderir eyvallah güzel birşey ama piyasada millete giden o ürünler mi o da mechul. Herkesten herşey beklenir malesef... Kimse yoğurdum ekşi de demiyor :) sosyal medyada sağda solda bazen sağa sağlam adamlar görüyorum hepsi birbirinden farklı markalar o kadar tuhaf ki şaşırıyorum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

levenna    9
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 21 saat önce yazdı:

test nerede? Bana janoshik testini gönderir misin? Youtube videosu mu test?

İstediğinizi alın, banane? Hatta ZPHC öyle bir marka ki 1mg reta vurdum 300 gündür yemek yemiyorum yağ oranım sıfırlandı bile. Satıcılarınızın 25$'a aldığı retayı 140-160$'dan satın alıyorsunuz ve bir test raporu sunmuyorlar size. Daha burada onların savunuculuğunu yapıyorsunuz.

Nessie satıcısı nasıl bu forumu okuyup ürünlerini teste gönderdiyse emin olun o satıcılarınız da aynı şekilde teste gönderi ürünlerini, ve etikettekinden farklı sonuçlar aldıkları için paylaşılmıyor sonuçlar. Beni dinlemek zorunda değilsiniz, alın size 30 ml serinin bir fiyat tablosunu paylaşayım da perakende benim aldığım fiyatları burada 30-40.000$ SORUNSUZ (?!) gümrükten ürün geçiren arkadaşlarınızın nereden perakende ne kadara aldığını öğrenin.

image.png.da949a13fc6334e475ee4f6390fc7d66.png

aldıkları fiyatlar bunlar perakendeden, toptan alsalar bunun yarısından ucuza bile gelir. @RmaAvrupa ZPHC ile TR ZPHC'yi kıyaslamıştı ve olağan bir fark olduğu ortadaydı. Varsa piyasada ZPHC'nin iş yaptığını söyleyen göndersin teste, Janoshik'te Client kısmına da yazsın adını biz de görelim kimin ZPHC'si kaliteliymiş anlayalım. Ha gönderemezler avrupaya ilaç ama Çin'den 1000 flakon ilacı sorunsuz geçirirler.

Su konuyu cok merak ediyorum keske netleşse. Ben zphc ile büyüdüm fakat markayı savunamiyorum cunku kullandigim tek urunleri testo ve bolde. Sonuçta bu ikisi zaten hangi marka olursa olsun dolu oluyor ve zaten ilk kürde vucut sadece testo alsan yine buyuyor 😃 Asıl mesele anaboliklerde, growth da ve reta da falan. Umarım netleşir.

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.044
levenna, 1 saat önce yazdı:

Su konuyu cok merak ediyorum keske netleşse. Ben zphc ile büyüdüm fakat markayı savunamiyorum cunku kullandigim tek urunleri testo ve bolde. Sonuçta bu ikisi zaten hangi marka olursa olsun dolu oluyor ve zaten ilk kürde vucut sadece testo alsan yine buyuyor 😃 Asıl mesele anaboliklerde, growth da ve reta da falan. Umarım netleşir.

testo bolde masteron npp'ye lafım yok, NPP çok pip yaptı bende. Güncel masteronunu kullanıyorum şu an zaten ZPHC'nin sadece, ha memnun musun dersen yüksek doz kullandığımdan kıyas yapmak pek mümkün değil.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    164
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

testo bolde masteron npp'ye lafım yok, NPP çok pip yaptı bende. Güncel masteronunu kullanıyorum şu an zaten ZPHC'nin sadece, ha memnun musun dersen yüksek doz kullandığımdan kıyas yapmak pek mümkün değil.

Abi ilerleyen zamanda bir planın varmı ilaç bulabiliyormusun? Benim yd zphcler bu hafta inşallah gelirse onlarında fotoğraflarını buraya yükliycem. Bu arada zphc fabrikası artık 30ml seri üretmiyormuş almak istedikte bize yok dediler bizim son 30ml seriler galiba cidden hatalı yoksa adamlar neden üretimi durdursunlarki ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    385
Rma, 7 dakika önce yazdı:

Abi ilerleyen zamanda bir planın varmı ilaç bulabiliyormusun? Benim yd zphcler bu hafta inşallah gelirse onlarında fotoğraflarını buraya yükliycem. Bu arada zphc fabrikası artık 30ml seri üretmiyormuş almak istedikte bize yok dediler bizim son 30ml seriler galiba cidden hatalı yoksa adamlar neden üretimi durdursunlarki ?

Sen bulk sipariş mi verdin yoksa retail mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    164
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Sen bulk sipariş mi verdin yoksa retail mı?

Bulk ne retail ne valla anlamadım 😂. Normal testo fln aldım ben peptid almadım. Arkadaşım getiriyor ben şahsi sipariş vermedim o toplu ürün aldı bende kendime özel birkaç tane banada getir dedim şahsi almadım yani. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    385
Rma, 43 dakika önce yazdı:

Bulk ne retail ne valla anlamadım 😂. Normal testo fln aldım ben peptid almadım. Arkadaşım getiriyor ben şahsi sipariş vermedim o toplu ürün aldı bende kendime özel birkaç tane banada getir dedim şahsi almadım yani. 

Toplu ürün alırken belirli bir fiyatın üzerine çıkarsan örneğin 5000$ bulk fiyat listesinden alırsın, retail fiyat zphcstore'dan veya yerel satıcıdan aldığın fiyat. Aşağıya pharmacom bulk listten görüntü koyuyorum mesela pharmacomun fiyatları böyle ama bulk alışveriş 50k$'dan başlıyor.

IMG_1464.thumb.png.d7eb961a5f14a4b6d703d42550088e2d.png

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    164
berkay16, 56 dakika önce yazdı:

Toplu ürün alırken belirli bir fiyatın üzerine çıkarsan örneğin 5000$ bulk fiyat listesinden alırsın, retail fiyat zphcstore'dan veya yerel satıcıdan aldığın fiyat. Aşağıya pharmacom bulk listten görüntü koyuyorum mesela pharmacomun fiyatları böyle ama bulk alışveriş 50k$'dan başlıyor.

IMG_1464.thumb.png.d7eb961a5f14a4b6d703d42550088e2d.png

Zphc de işler biraz farklı hocam bende sordum şimdi çok fazla farklı liste var 300k dan bile başlayan listesi var adamların biz normal son.derece listeden alıyoruz perekedne fiyata, etimiz ne budumuz ne 😁 az ürün olduğundan yani normal mast enhatat 45 50 dolardan fln geldi. Ama bu sonuçta normal alım. Tr disbiritörü 20 dolardan alıyor masteron enhatat ı 70 80 dolardan satıyor. Rimo 28 dolar mesala onda. Ztn mast e yi 20 dolara alan adam testoyu 10 dolara fln alıyordur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp