Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

hadder

Ilk kürüme gireceğim planlama konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

hadder    11

@Diverhocam bulk küründe sizce kaçıcı haftada bırakmak mantıklı olur ben 15.haftanın içerisindeyim pct yapmak istiyorum kürümü sonlandırmak istiyorum sizce mantıklımıdır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.537
hadder, 3 dakika önce yazdı:

@Diverhocam bulk küründe sizce kaçıcı haftada bırakmak mantıklı olur ben 15.haftanın içerisindeyim pct yapmak istiyorum kürümü sonlandırmak istiyorum sizce mantıklımıdır

Kullandığın ilaçları ve dozları söyler misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, 27 dakika önce yazdı:

Kullandığın ilaçları ve dozları söyler misin?

TEST-Enanthate:

• PAZARTESİ 250MG 
  • CUMA 250MG

BOLDENONE:

• PAZARTESİ 200MG C
  • CUMA 200MG

Hocam haftaya sizce dozaj arttırıp kürümümü kapatsam sizce? yoksa bu şekilmi 15.haftada sonlandırayım 15.haftaya kadar bu dozajda gittim hep tahlillerimde bir sıkıntı felan yok tüm herşeyimi kontrol ettirdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
hadder, 4 dakika önce yazdı:

TEST-Enanthate:

• PAZARTESİ 250MG 
  • CUMA 250MG

BOLDENONE:

• PAZARTESİ 200MG C
  • CUMA 200MG

Hocam haftaya sizce dozaj arttırıp kürümümü kapatsam sizce? yoksa bu şekilmi 15.haftada sonlandırayım 15.haftaya kadar bu dozajda gittim hep tahlillerimde bir sıkıntı felan yok tüm herşeyimi kontrol ettirdim

Dozajı artırmana gerek yok. Boldeyi kes 4 hafta 500mg only testo devam edip bitirebilirsin. Benim tavsiyem 4 hafta sonunda 2 hafta 250 2 hafta 125 mg testo ile bitirmen olacaktır. Son testodan 3 hafta sonra kan tahlili yaptır değerlerine göre pct planlarız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, 1 saat önce yazdı:

Dozajı artırmana gerek yok. Boldeyi kes 4 hafta 500mg only testo devam edip bitirebilirsin. Benim tavsiyem 4 hafta sonunda 2 hafta 250 2 hafta 125 mg testo ile bitirmen olacaktır. Son testodan 3 hafta sonra kan tahlili yaptır değerlerine göre pct planlarız.

Hocam Komple sonlandırsam ne olur herhangi birşey olurmu komple hepsini bıraksam sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
hadder, 12 dakika önce yazdı:

Hocam Komple sonlandırsam ne olur herhangi birşey olurmu komple hepsini bıraksam sizce

Boldenon 4 hafta sonra kandan çıkar. Komple sonlandırırsan pct sıkıntılı geçer.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, 7.10.2024 - 15:53 yazdı:

Boldenon 4 hafta sonra kandan çıkar. Komple sonlandırırsan pct sıkıntılı geçer.

Pekiya hocam boldenon ile kullansam sizce yağ yakımına faydası olurmu boldenonun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
hadder, 3 dakika önce yazdı:

Pekiya hocam boldenon ile kullansam sizce yağ yakımına faydası olurmu boldenonun

İştahını kontrol edebiliyorsan alman gereken kaloriyi iyi hesaplarsan olur tabi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, 11.10.2024 - 17:54 yazdı:

İştahını kontrol edebiliyorsan alman gereken kaloriyi iyi hesaplarsan olur tabi.

Hocam 93kg şuan 3 hafta şöyle bir temiz sıkı diyete girmek istiyorum çok sulandım ve çokta yağlandım en azından 3hafta içinde pis suyu vücuttan atmak istiyorum daha sonra yeniden bu sefer temiz olcak şekilde clean bulka girmek istiyorum yağ oranımı bilmiyorum

• Sabah:70gr pirinç unu rice cream 4 yumurta beyazı 2 sarı 100gr meyve
  • Pre workout öğünüm:Pişmiş 200gr pilav pişmiş 120gr pişmiş tavuk
  • Post workout öğün:Pişmiş 200gr pilav pişmiş  120gr pişmiş tavuk
  • Son öğün:Pişmiş 150gr pilav pişmiş 120gr pişmiş tavuk

Bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum iştahımı kontrol etmem şart oldu artık

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11

Kürümü 20. haftada bitirdim dinlenmeye geçtim dinlenme sürecimde 1.haftanın içindeyim bu ürünü kullansam bir sorun olurmu sizce

@Diver@ardas

apex-supplemetfact_2000x.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
hadder, 10 dakika önce yazdı:

Kürümü 20. haftada bitirdim dinlenmeye geçtim dinlenme sürecimde 1.haftanın içindeyim bu ürünü kullansam bir sorun olurmu sizce

Cruise, trt veya pct de misin? Kan tahlili yaptır dostum ona göre kullan . Şuan bir sıkıntın var mı? Hızlı toparlamak için mi kullanacaksın? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, Şimdi yazdı:

Cruise, trt veya pct de misin? Kan tahlili yaptır dostum ona göre kullan . Şuan bir sıkıntın var mı? Hızlı toparlamak için mi kullanacaksın? 

hocam şuan sıkıntım yok enerjim gayet yerinde ve sertleşme olsun boşalma yada isteksizlik hiçbiri yok komple kestim ilacı geçen hafta pazartesi vurulmuştum en son onuda 1 defa vuruldum 1mg 1mg diye başka dahada kullanmadım ne önerirsiniz ne yapmalıyım sence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
hadder, Şimdi yazdı:

hocam şuan sıkıntım yok enerjim gayet yerinde ve sertleşme olsun boşalma yada isteksizlik hiçbiri yok komple kestim ilacı geçen hafta pazartesi vurulmuştum en son onuda 1 defa vuruldum 1mg 1mg diye başka dahada kullanmadım ne önerirsiniz ne yapmalıyım sence

Hangi esteri kullandın bilmiyorum kanından çıkınca kan tahlili yaptır değerlerini görelim ona göre pct planlarız. Bu suplementi alacağına @SERKOhocamın bitkisel kürlerinden birini uygula daha mantıklı bence👌🏻

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
Diver, Şimdi yazdı:

Hangi esteri kullandın bilmiyorum kanından çıkınca kan tahlili yaptır değerlerini görelim ona göre pct planlarız. Bu suplementi alacağına @SERKOhocamın bitkisel kürlerinden birini uygula daha mantıklı bence👌🏻

Hocam elimde vardı zaten çok önceden almıştım belki 1 sene olmuştur ama o bitkisel kürlerden uygulayacağım birde kanımdan çıktığını nasıl anlayacağım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    860
hadder, 28 dakika önce yazdı:

kullanabilirsin ama içine her şeyden azar azar koymuşlar  ondan biraz daha fazla al bence yazandan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
ardas, 1 dakika önce yazdı:

kullanabilirsin ama içine her şeyden azar azar koymuşlar  ondan biraz daha fazla al bence yazandan

Hocam günde 3 defa kullanılıyor bu ürün toplam 12 adet kapsül 4 kapsülü o değerdekiler 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.537
hadder, 10 dakika önce yazdı:

Hocam elimde vardı zaten çok önceden almıştım belki 1 sene olmuştur ama o bitkisel kürlerden uygulayacağım birde kanımdan çıktığını nasıl anlayacağım

Kan tahlili yaptırarak anlayacaksın :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    374

Asrının hatasını yaparak çok yanlış bir koç ile çalışıyorsun. Benden demesi (:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    860
AREN, 3 dakika önce yazdı:

Asrının hatasını yaparak çok yanlış bir koç ile çalışıyorsun. Benden demesi (:

tamoksifen planlamasından anladım kim olduğunu sende bi dönem onla çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam bende çalışıyordum da bıraktım 5-6 ay önce işi seri üretime dökmüş çünkü bilgi zaten yok kalite zaten yerlerde 200 kişiye koçluk sattığından.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    374
ardas, 16 saat önce yazdı:

tamoksifen planlamasından anladım kim olduğunu sende bi dönem onla çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam bende çalışıyordum da bıraktım 5-6 ay önce işi seri üretime dökmüş çünkü bilgi zaten yok kalite zaten yerlerde 200 kişiye koçluk sattığından.

Evet doğru.. ben paramı iade alıp ayırdım yolları

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    860
AREN, 16 dakika önce yazdı:

Evet doğru.. ben paramı iade alıp ayırdım yolları

benim 1 ay kalmıştı direk iletişimi kestim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
ardas, 20.12.2024 - 22:46 yazdı:

tamoksifen ve arımdexi 2 hafta kullandıktan sonra kullanmadım burdakilerin yardımları sayesinde hoca ilede ayrıldım sırf para kazanmak için hoca olduğunu anladım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    860
hadder, 3 saat önce yazdı:

tamoksifen ve arımdexi 2 hafta kullandıktan sonra kullanmadım burdakilerin yardımları sayesinde hoca ilede ayrıldım sırf para kazanmak için hoca olduğunu anladım

%90 ı öyle zaten kimseyle çalışmıyorum şuanda o yüzden adama kan testi atıyorum kendim söylüyorum ne yapıcağımı adam değerin ne olduğunu bile bilmiyor.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Şaşkın 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11
ardas, 21 saat önce yazdı:

%90 ı öyle zaten kimseyle çalışmıyorum şuanda o yüzden adama kan testi atıyorum kendim söylüyorum ne yapıcağımı adam değerin ne olduğunu bile bilmiyor.

Hocam zaten çok iyi tanıdığın olacakki yardım alasın yoksa diğer hepsi boş onu anladım hepsi para tuzağı bir dünya boşu boşuna param gitti şuanki aklım ile o zamanki aklım bir değildi herşeyi tecrübe ede ede öğreniyorsun ve ders alıyorsun 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hadder    11

Dün tahlil sonuçlarım 6 ay boyunca testo-e boldenon ve dianabol kullandım dianabolu 8.haftada bırakmıştım kürüm bitti üzerinden 1 ay geçti ve hiç birşey kullanmadım  bu sonuçlara göre pct yapmak mümkünmü yoksa serbest testesteron total testesteron lhs e2 felan çok lazımmı tekrar kan vermem gerekirmi şuan enerji bakımından bir problemim yok testesteronu bıraktım diye enerjim diplerde felan değil fakat inanılmaz isteksizlik var canım seks felan istemiyor aklıma dahi gelmiyor libido problemim var ne yapayım sizce yardımlarınızı bekliyorum hocam birde elimde bu ürün var kullanayımmı sizce hiç kullanmadım daha

@Diver

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Afayasin
      Merhabalar değerli arkadaşlarım abilerim,
      İlk defa küre girmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Amacım kütle kazanımı öneriniz ne olur ilaç olarak? Mct grubu (koruyucular) ne kullanmalıyım? GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: MuratTarak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Spora başlayalı 1 sene 3 ay oldu başladığımdan beri 2 defa ara verdim toplam 4 ay simdi tekrardan başlıyorum ama gelişimim spor yapmayan biri gibi yağ oranı %20 üstü uyku 9-10 saat uyusam bile bazen yetmiyor motivasyon düşüklüğü var jinekomasti küçük yaşlardan beri mevcut tişört giyince belli oluyor sakal seyrek çıkıyor kalça çevrem kadın gibi geniş bu şekilde bakınca testosteron seviyem 200 ila 300ng arasında gibi geliyor (randevu aldım test yaptıracağım) bu durumlardan dolayı steroid almayı düşünüyorum sarmsta olabilir ama çekincelerim asker olmak istiyorum şuan mülakatlara da hazırlanıyorum sağlık konusunda bilenleriniz varsa her yere detaylıca bakıyorlar.
      SORULARIM:
      Kan değerlerimde anormallik olur mu?
      Olursa da mülakata kadar tedavi edebilir miyim? (mülakatlara girmeme 3 sene var)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      kilo 73 boy 1.80 bel ölçüsü 88 kol ölçüsü 32 omuz ölçüsü 115 Başlangıç için hangi grupları almam gerekir dozajlama nasıl olmalıdır?
    • Yazan: kaannnnnnnn
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Vücut ve güç konusunda kendime güveniyorum naturel olmama rağmen 150 benchim var bunlar daha iyi yerlere taşımak için artık bişeylerin gerektiğini düşündüm.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 20 Boy : 1.84 Kg : 91 Spor geçmişim: 4 Yıl KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate 250 mg Rimobolan 300 mg İle başlayacağım testosteron enanthate 250 mg lık 10 ampul seklinde geliyor pazartesi 1ml testo-1.5 ml rimobolan vursam cuma günde sadece 1.5ml rimobolan vursam nasıl olur?
      İLAÇ MARKASI:
      PMC MARKA MCT GRUPLARI:
      D3 B12 Nac600 Magnezyum Çinko Omega3 C vit. Kreatin GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: desertn
      Merhaba hayırlı geceler,
      İlk kürüme başlamak istiyorum arkadaşlar.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      5 yıl fitness geçmişi 1.5 yıl düzenli şekilde Zor kilo alıyorum Yaş 20  Kilo 75 Boy 1.78 Yağ oranı 16 SORULARIM:
      Hangi ilaçları kullanmamı tavsiye edersiniz? Kürü kaç hafta planlamalıyım? GÜNCEL FORUMUM:

GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

Tüm öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: cagrikayhan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme gireceğim ve planlamamı sizinle paylaşmak istiyorum. @ardas @rastlantisal @SPECTRE @Askabar
      DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM: (10 HAFTA)
      Testosteron Masteron Oxandrol Clenbutrol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 180cm Kilo : 78 Yağ oranım : 14 ila 16 arası Yaş: 25 Tüm fikir ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.