Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Soju

Tetosteron+oxandrolone+masteron ilk kürüme girme kararı aldım bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Soju    17

Herkese saygılar sevgiler.

32 yasındayım ve 20li yaslarımın basından beri bu sporla uğraşıyorum. Hiç göze alıp isin bu tarafına geçemesem de aldığım kararla ilk kürümü yapma noktasına geldim.

• Yasım 32
  • boyum 180
  • kilom 87

Üç, dört kez doğal sınırıma ulaştığım ve platoya girdiğim için bıraktığım oldu. Herhangi bir kronik rahatsızlığım yok. İlk kürümü ağustos ayında yurtdışına çıkmam gerektiği için 4 haftalık olarak planladık. Definasyon kürü olacak. Kan tahlili ve ürolojiden bazı testler yaptıracak ve kür sonrası testleri tekrarlayarak pct sürecine gireceğim. 

İlk kür için beraber çalıştığım hocam:

• TESTOSTERON PROPIONAT
  • OXANDROLONE
  • MASTERON

Uygun gördü. Gün aşırı vurulacak ve haftalık:

• 300 mg
  • 300 mg

Şeklinde olacak. Siz değerli büyüklerimden ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan bana tavsiyeler vermenizi rica ediyorum.

Şimdiden sonsuz teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.038

4 hafta için hiç döngünü bozduğuna değeceğini düşünmüyorum.

Nasıl bir sonuç bekliyorsunuz koçunla merak ediyorum açıkçası.

Bu konu sana fikir verecektir. Çok kısıtlı zaman için Fragment, yohimbine,clenbuterol ve sr9009 gibi sarmslar daha mantıklı buluyorum.

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    750

@Diver katılıyorum attığın taş ürküttüğün kuşa değmeyecek.

4 haftalık kür olmaz aslında 1 günlük kür bile istatistiksel olarak olabilir ama etkisi daha doğrusu sonucu olmaz.

Mümkünse formunu paylaşır mısın?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
GHOST, 17 dakika önce yazdı:

@Diver katılıyorum attığın taş ürküttüğün kuşa değmeyecek.

4 haftalık kür olmaz aslında 1 günlük kür bile istatistiksel olarak olabilir ama etkisi daha doğrusu sonucu olmaz.

Mümkünse formunu paylaşır mısın?

Hemen paylaşayım üstadım. 4 hafta kısa diyorsanız ilk kür için kaç haftalık bir kür denemeliyim sizce? 

IMG_9479.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.038
Soju, 13 dakika önce yazdı:

Hemen paylaşayım üstadım. 4 hafta kısa diyorsanız ilk kür için kaç haftalık bir kür denemeliyim sizce? 

Only testo ve Fragment ile çok güzel forma girersin 12 haftada. 250 mg testo enanthate ve 200 mcg Fragment güzel temizler seni.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17
Diver, 25 dakika önce yazdı:

Only testo ve Fragment ile çok güzel forma girersin 12 haftada. 250 mg testo enanthate ve 200 mcg Fragment güzel temizler seni.

Bir konuşayım hocayla üstadım çok çok teşekkür ederim değerli görüsünüz için.

Peki 12 haftalık böyle bir kürün olası yan etkilerini minimize etmek icin kür sonrası pct dısında kendim neler yapabilirim acaba kür sürecinde?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.038
Soju, 22 dakika önce yazdı:

Bir konusayım hocayla üstadım cok cok tesekkür ederim degerli görüsünüz icin.

Peki 12 haftalık böyle bir kürün olası yan etkilerini minimize etmek icin kür sonrası pct dısında kendim neler yapabilirim acaba kür sürecinde?

Rica ederim. 4 haftada bir kan tahlili yaptırıp kontrollü ilerleyebilirsin. Zaten yan etki bakımından yapabileceğin en soft definasyon budur. Fragment çok güzel yağ yaktırır. Güzel bir diyetle çok güzel ilerlersin zaten kas oranında güzel hızlı tepki alırsın. Vitamin ve mineral alımına dikkat edersin birde eczaneden karaciğer koruyucu olarak nac600 alırsan tadından yenmez. Kan tahliline aşağıdakileri yaptırıp buraya da atarsan yardımcı oluruz. 

1. Lh
  2. Fsh
  3. Alt
  4. Ast
  5. prolaktin
  6. E2
  7. Total testo
  8. Free testo
  9. Tam kan
  10. Hdl
  11. ldl
  12. Trigliserid

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    17

Hocam sonsuz teşekkürler. Sürece başlayalım hayırlısıyla sizlerle de paylaşacağım. Hürmetler 🙏🏻

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: F4K
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kür only testo girmeyi düşünüyorum. Planlamam aşağıdaki gibidir!
      Sizce yanlış veya şöyle olsun dediğiniz yerler var mı?
      KÜR PLANLAMAM:
      ilk 5 hafta 250 5 hafta 500 son 4 hafta 250 KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      boy 185  kg 85  Not: Eczane ürünleri olacak
    • Yazan: ozgursc1
      110 kilodan 71 kiloya düştüm 15 cm boyum uzadığı için çok az bi deri sarkması var ancak şöyle bir durum var bana sustanon rimo önerdiler ama su tutuyormuş anlatıldığı ve araştırdığım kadarıyla temiz sus tutmadan yağ yakıp kas kütlesi koyabileceğim 12-16 haftalık ilaçları kürleri yazabilir misiniz?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Emir7778
      Güncel olarak ilk kürümün 4. Haftasındayım son 1 haftadır dozları 500 testo 400 boldeye çıkardık 2 gündür ara ara kulaklarda ateş oluşması gün içerisinde ufak halsizlik ve aniden gelen baş ağrıları başladı sebebi nedir gelip geçici bir durumudur boldenonun kan yoğunluğunu artırdığı için midir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: duayen1
      Selamlar dostlar,
      180 kilodan doğal yollarla, kendi çabalarımla 80 kiloya kadar düştüm. İki kez deri germe ameliyatı oldum (karın, kol, meme, bacak). Ancak kasık bölgemdeki yağlar doğal yollarla gitmiyor.  Kasık bölgemde biriken yağ penisin üzerine biniyor. yağ oranım %17 civarında. Bölgesel yağ yakımının mümkün olmadığını biliyorum sadece biraz daha yağ oranımın düşmesini hem de vücudumun daha toplu durmasını istediğim için size danışmak istedim. 3 yılı aşkın süredir ağırlık antrenmanı yapıyorum. @Diver @rastlantisal @ardas @heisenbergg @5am5unlu @GHOST
      Sizce ilk kürümü nasıl planlamalıyım?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Multivitamin D3+k2 Kalsiyum Magnezyum Çinko Omega 3 Milk Thistle Saw Palmetto Kan testi sonuçlarım aşağıdaki gibidir.  Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.:)

• Yazan: mawsqa
      Herkese hayırlı günler dilerim,
      Daha önce sarms kürü yaptım fakat enjeksiyonlu kürlere geçmeyi planlıyorum ve haftalık 250 mg testosteron cypionate vurmayı düşündüm. @burakg133 @Fuhrer @5am5unlu @deluxes @GHOST
      SORULARIM:
      Enjeksiyon tecrübem hiç yok bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? En kolay şekilde nasıl yapabilirim? İnsülin kalemleriyle karından yapılabilir mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.