Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

mrbrkyshn

Hiç hormon kullanmama rağmen fsh ve e2 seviyemde dengesizlik var ne yapamlıyım?

Önerilen İletiler

mrbrkyshn    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Steroidler hakkında bilgi almak amacıyla internette gezinirken bu siteye rast geldim ve siteyi biraz kurcaladıktan sonra burak hoca ile iletişime geçtim. Kendisine yağ yakmak ve sonrasında kas kazanımını arttırmak amacıyla steroid kullanmak istediğimi belirttim. Bir kaç test yaptıktan sonra burak hocam ile görüştüm tahlillerimin pek iyi görünmediğini forumda konu açıp fikir almam gerektiğini belirtti.

Birazdan üroloji doktoruna da tahlillerimi göstereceğim. Üroloji doktorundan da tahlil isterken “iğne mi vurdun yoksa iğne mi vurucaksın, neden tahlil istiyorsun” diye güleç bir şekilde soru yöneltti. Ben de hayır sadece spor yaptığımdan dolayı rutin bir kontrol yaptırmak istediğimi belirttim ama galiba tahlillerimi gösterirken steroid kullanmak istediğimi doktora belirteceğim. Forumdaki bilgili ve uzun yıllar tecrübesi olan arkadaşlara sormak istiyorum, sizce tahlillerim nasıl ve nasıl bir yağ yakım kürüne girmeliyim. @Askabar @metinav @rastlantisal
 

IMG_3019.jpeg IMG_3020.jpeg IMG_3021.jpeg IMG_3022.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Diver    825

Yaş, boy kg yağ oranın ne kaç yıldır spor yapıyorsun? Fsh düşük küre girmeyi kenara bırak hipofizlerinde rahatsızlık olabilir. Yeterli sperm üretimi olmayabilir. Önce bunu iyice araştır. Doktor sıkıntı yok diyebilir iyi bir doktor bulup baktırmalısın. Bu şekilde küre girip daha kötü hale gelebilirsin riske atmamalısın.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrbrkyshn    0

Doktor herhangi bir sıkıntı yok dedi. Ben de hocam dedim FSH çok düşük ve östrojen hormonu sınırda, nasıl bir şey yok dedim. Çok kale alınacak değer sapmaları değil testesteron seviyelerin ve diğer testlerin iyi dedi, bir şeyin yok dedi. Ben de anlamadım. Farklı bir doktora daha görüneceğim. Östrojen için ilaç lazım mı dedim hayır dedi. Chat GPT ye östrojen baskılıyan ilaçlar nelerdir diye sorduğumda nolvadex ilaç tedavisini yazdı. Forumda da kür sonrası kullanıldığını gördüm. Eczaneler reçetesiz satıyor mu bu ilacı acaba? Alıp başlasam? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    825

Östrojen konusunda dr doğru söylemiş müdahaleye gerek yok. Sana sorduğum sorulara cevap verir misin? Seni bilmiyoruz tanımıyoruz yardımcı olmamızı istiyorsun. Başka doktordan da görüş almak iyi olur. Mümkünse üniversite hastanesine git araştırsınlar iyice.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrbrkyshn    0

2021 yılında 125 kiloya kadar çıktım. Corona dönemiydi ve üniversitemin son senesi tez yazıyordum, eve kapandığım için spora hiç gitmedim veya gidemedim.(salonlarda kapalıydı) 2021 in yazında spora başladım ve 6 ayda 30 kilo verdim. Toplamda 42 kilo verdim ve 83 düştüm. Yağ oranımı en düşük o zaman %24 gördüm. Şu an yağ oranım %28 ve kilom 93. Boy 1.80. Küre girmek istememin amacı %24 e kadar düşürebildiğim yağ oranımı en az da olsa %14-18 oranlarına çekebilmek. Test sonuçlarımda biraz üzüntü yaşamadım değil. 42 kilo verdiğim zamanda bile yaptığım diyet ve spor çok ağırdı. Eminim ki yaptığım diyedi ve sporu başkası yapsa 80 kilo verirdi. O zamanlar test hiç yaptırmamıştım ama östrojen hormonumun hep yüksek olabileceğini hissediyordum. Kilo verme sürecinde sade L-carnitine kullanmıştım. 

Bu arada 2022 nisan ayında jinekomasti ameliyatı gerçekleştirdim. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    825

Bu yağ oranı ile küre girmeni önermem açıkcası. En fazla %20 olsun yağ oranın. Sana yardımcı olması için yohimbine, hgh Fragment ve zayıflatıcı sarmslardan kullanabilirsin. Ketojenik diyet yada aralıklı oruç yapabilirsin. Çok güzel ilerlemişsin Naturel olarak takdire şayan aynı şekilde devam et.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrbrkyshn    0

Burak hocam ile görüştüğümde sr-9009, gw 501516 ve sanırım yohimbine üzerinden bir kür ile gidebileceğimizi belirtti. İlk başta Testesteron almak iyi olmaz o zaman. En azından ilk 4-8 hafta üzerimdeki yağ ağırlığından kurtulmam lazım anladığım kadarıyla. Peki bu süreçte nolvadex almalımıyım östrojeni bastırmak için?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    825

Gerek yok östrojeni bastırmaya. Sert ağırlık antrenmanı ve kardiyo yap. Diyetine disiplinli olarak devam et. Burak hocaya kendini teslim et sonuca ulaşacaksın. Forumda Burak hocayla çalışıp sonucu görenler çok bende onlardan birisiyim :) 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: nickarmada
      Sevgili abilerim kardeşlerim hocalarım. 
      Öncelikle ben 9 senedir aralıksız olarak korona harici ağırlık idmanı yapıyorum. doğal olarak bugüne kadar ilerledim. Yalnız az bişey enerji düşüklüğü, (kafein vs alımları haricinde), yaşıyordum. Uyku düzenim çalışma şartlarımdan ötürü değişik. libidosal olarak bugüne kadar hiç problem yaşamadım. hatta aşırı istek durumu dahi vardı... Aklıma esti bugün saat 16.20 de fotoğrafını paylaşacağım değerli hocalarımın da genel olarak istediği hormon testini yaptırdım. Sonuca açıkçası çok şaşırdım. acaba yaptığım saat ve dün gece sert idmandan sonra attığım için bu değer farklılık göstermiş olabilir mi? Küre girmek istiyordum açıkçası. 
      Şuan genel olarak only anavar 3 gündür sadece 20 mg aldım. Bu ürün meditech markasına ait ürün. Bu değerleri uyduruk bi anavar ilacı baskılama yapabilir mi?
      Üstelik doğal olarak 124 kilo olan birinde bu kadar az doz baskılama yapabilir mi? 
      Açıkcası ürünü taylandda bulunan .......  uzantılı instagram hesabından almıştım. kızmayın değerli abilerim, yorumlarınızı sonradan gördüm  sadece 1 tane 50 tablet aldım zaten. 3. gününde durum bu. testesteronumun düşüklüğü sayısal olarak beni üzdü. aksi halde herhangi bi sertleşme problemi yaşamadım, ayıp olur mu bilmiyorum sıırf bu durumdan dolayı 2. kere mast yaptım yav gerçekten diyorum bu arada
      Belki bir işinize yarar diye ekstra olarak vücut ölçülerimi de vereyim;
      Boy:188 Kilo:124(aç karna 122,5) Kol: 50 cm sol, 49.5 cm sağ kol(soğuk) Omuz: 150 cm Göğüs:121 cm bel:112 cm Kalça:118 cm bacak:75 cm (soğuk) Yağ oranı:21% Bel kalınlığım istediğim gibi değil sadece. onun haricinde omuz ve göğüs üstünde damarlarım gözüküyor. 9 ila 10 senelik spor geçmişim ve resmi belgeli antrenörüm... Buda bugün (30.06.2024) tarihli sadece 3 günlük anavar kullanırken (ürünün ne olduğunu bilmiyorum burdaki yorumlardan sonra emin olamadım açıkcası) yaptırdığım hormon testim. Bana desteklerinizi lütfen esirgemeyin. Çok değer verdiğim saygı değer hocalarım var bu sayfada, 6 senedir bir fiil yazdığı yazıları okuyarak çok fazla bilgiler edindiğim değerli hocalarım var... buna göre bir kür başlatacağım. onun içinde desteğinizi bekliyorum.. Bu başlıkta açmamın sebebi ise bunu düzeltebilmek gibi birşey olabilirmi? Rakamsal değerlere bakmazsam hiç birşey hissetmiyorum.
      Tecrübenize ihtiyacım var ... saygılar sevgiler.

    • Yazan: metepek
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      İlk kürümde haftalık :
      500mg testesteron 2. Kür olarak:
      testesteron cypionate masteron Kullanmaya karar verdim.
      Kafama takılan sorular:
      6 günde bir 2 ml cypionate almak mı mantıklı? Yoksa 3 günde bir 1 ml olacak şekilde bölmek mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Dagcıkomando
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Üniversitede okuyan,akademide olan veya mesleği gereği sayısal hesaplamalar ile uğraşan üyelere sorum,kür sırasında zihniniz ne durumda oluyor? Yüksek testosteron işinize odaklanmada yarar mı zarar mı ? @metinav @Askabar
      Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
    • Yazan: Muller
      İyi günler arkadaşlar.
      Uzun süredir forumu takip ediyorum,öncelikle çok beğendiğim bu forumu kuran ve yöneten arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özellikle metinav bey ve rastlantısal beyin bilgisi beni çok etkiledi. Ayrıca kimseden yardımlarını esirgemedikleri için kendilerine saygılarımı sunuyorum. Benim soruma gelecek olursak; iki yıldır libido sıkıntısı çekiyorum, ereksiyon kalitem düşük, gittiğim bütün Doktorlar psikolojik diyip gönderdi. 22 Temmuz 2023 tarihinde hormon testi istedim bu test sonucunuda yükledim buraya. Estradıol yüksek gözüküyordu fakat hiçbir endokrin tedavi vermek istemedi.
      Sonra İzmirde bir Endokrinoloji Profesörü tahlilleri inceleyip sorunun hormonal olduğunu kabul edip tedavi başladı geçtiğimiz şubatın başında. 6 hafta Haftada üç arimidex aldım estradiol 27 oldu ve cinsel hayatım canlanmaya başlamıştı, Dr. Üç hafta daha haftada iki arimidex alıp bırakmamı söyledi, işte tam bu son 3 haftada aldığım 6 arimidex sonrası cinsellliğim geriledi ve 4 Nisan 2024'te verdiğim testte E2'nin 68 olduğunu gördüm, 4 Nisan 2024'te verdiğim testide buraya yükledim.Sonra Dr. tedaviyi bıraktı, ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi. Baktım olmayacak kendim tedavi olayım 60 saatte bir olacak şekilde; bir yarım tablet  bir çeyrek tablet femara ( 2.5 mg ) alayım dedim. Geçtiğimiz salı akşamı saat 20.00'de yarım tablet femara aldım sonra cuma sabahı saat 08.00'de çeyrek tablet Femara aldım. Ve Dün sabah 07.45'te test verdim ama testin sonucu kafamı karıştırdı. 
      Not:
      DHT 300 - 850 referans aralığı, değer: 774 SHBG 13 - 71 referans aralığı, değer 24 ) Tedavime nasıl devam etmeliyim ? 
      Özellikle @metinav bey ve @rastlantisal @Askabar @otopsicikedi @Diver @Bay-T bey sizlerin değerli yorumlarınızı bekliyorum.
      Diğer bütün forum üyesi arkadaşlar sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum.
      Çok teşekkür ederim.
            
    • Yazan: BGslayer
      Merhaba arkadaşlar ve sevgili hocalarım,
      bu konu benim şu anlık aklıma sırf merak ettiğim için takılmış bir konu, bildiğiniz üzere erkek üreme sisteminde sperm üretimini fsh hormon sağlıyor ve biz kürdeyken fsh ya inanılmaz düşüyor ya da direkt kapanıyor. Bunun hakkında merak ettiğim şey şu -evet biliyorum sperm kalitesi testi vermek çok daha kolay olurdu- fsh kapalı olduğu halde bir kadın benden hamile kalabilir mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×