-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
10 haftalık testosteron+boldenon kürü kan tahlili sonuçlarım! dikkat etmem gereken yerler var mı?
Oluşturan:
Batarya, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mathteacherxyz
Öncelikle iyi akşamlar dilerim.
Sizlerden tahlil sonuçlarıma göre destek istiyorum. 2 senedir düzenli olarak fitness yapıyorum. Beslenme vitamin, mineral, antioksidan herşey tam. 2 3 ayda bir kan tahlili yaptırıp ggt, d vitamini gibi değerlerimi de takip ediyordum. Geçen gün merak ettim dahiliyeye testosteron değerine bakabilir misiniz dedim ve baktılar. Total testosteron yerlerde çıktı.
Bugünde ürolojiye gittim total testo, fsh ve lh değerlerine bakıldı. Hepsi yerle bir. Ne zamandır böyle hiçbir fikrim yok. Kür hiç yapmadım. 35 yaşındayım, yağ oranım yüzde 13.Gelişimim de ve libidomda bir problem şuana kadar olmadı. Sadece son zamanlarda aşırı derecede uyuyamama problemim vardı. Bu kan değerlerine göre ne kullanmalıyım. Klomen, tamoksifen vs dozaj bilgisi önerebilir misiniz? İlk defa konu açıyorum.
Bir yanlışım varsa affola.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
Yazan: mempisto26
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümün 8. haftasındayım. Kür değerlerim ve detaylarım aşağıdaki gibidir.
SORULARIM:
İlaçlarım çalışıyor mu? Hangi değerlere dikkat etmeliyim? KÜR DETAYLARIM:
Testesteron Enanth Boldenon 4. HAFTA KAN TESTİ SONUÇLARIM:
ilk test verdiğimde total testesteron 3400 çıkmıştı fakat şuan test verdiğimde 1000 çıktı en son enjeksiyonu 4 gün önce olmuştum bundan ötürü olabilir mi içime bir kuşku oturdu. fsh ve lh da kapanmıyor nedense ilaçlarda bir sahtelik olabilir mi?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
KULLANILAN MARKALAR:
ZPHC SPECTRUM GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:
-
Yazan: NiqhTM4r3
Merhaba arkadaşlar,
Almaktayım 2.haftada kan verdim tahlile bakarak söylenebilecek şey nedir?
KÜR İÇERİĞİM:
500mg cypionate 600mg boldenon 30mg turinabol Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Alexturnedme
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda küre girmeyi planlıyorum bu sebeple küre başlamadan önce kan testi vereceğim.
Hangi değerlere baktırmak lazım?
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: dragx
İyi forumlar dilerim arkadaşlar,
Kürümü 2 aydır sürdürüyorum
Kullandığım anabolizanlar:
testosteron enantathe rimobolone boldenon Sizce değerlerim nasıl bolde açılmış mıdır ? değerler hakkında görüş ve önerilinize açığım
-