-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Aldığım sarms orjinalmi değilmi bilmiyorum! beni aydınlatır mısınız bu konuda?
Oluşturan:
godsmasher, in GW-501516
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: v1olet
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Öncelikle insülin direncim var uzun süredir kilo veremiyorum ve bu durumda canımı çok sıktı.
En sonunda sarma başlamaya karar verdim.
KÜR PLANLAMAM:
LGD 3303 (Ligandrol yeni versiyon) BAM15 GW0742 (Cardarine yeni versiyon) KULANACAĞIM VİTAMİNLER:
Multivitamin D Vitamini Omega 3 ZMA SORULARIM:
Sarm kürüm hakkında yorum alabilir miyim? Vitamin olarak kullanmam gereken başka şeyler var mı? HEDEFİM:
İlk amacım define olmak, define olduktan sonra kas kazanabileceğim bir sarm kürü de yapabilirim.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Judas
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Definasyona girmeyi düşünüyorum bir planlama yaptım eksik varsa hocalarımdan yardım almak istiyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
SABAH:
5 yumurta haşlama tam tahıl 1 dilim ekmek 4 tane kuru kayısı yeşillik ÖĞLEN:
120gr tavuk birazda bulgur 5 gram zeytinyağı yeşillik İKİNDİ:
150 gram tavuk geri kalanı öğlen öğünü ile aynı AKŞAM:
1ölçek protein tozu 10-15 gram şeker ilavesiz fitnut fıstık ezmesi EKSTRA:
5 gr tuz 3 lt su VİTAMİNLER:
D3 OMEGA 3 ZMA DİP NOT:
Haftanın 4 günü kas gelişimine yönelik antrenman uygulayacağım. Bacak yok o yüzden 4 gün. Kardiyo olarak haftada 5 gün 15 eğim 5 hız 40 dk kardiyo planlıyorum. YARDIMCI ÜRÜN:
Ostarine 40 mg Andarine 40 mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: turan27
Merhabalar arkadaşlar,
Yaklaşık 2 senedir vücut geliştirme ile ilgileniyorum ve güzel bir hacim kazandım ama baya yağda oluştu vücudumda(%20). Definasyon kürü yapmak istiyorum ve bilgili hocalarımdan buna dair bilgi almak istiyorum. 1 ay önce kan tahlili yaptım ve sadece LDL üst sınıra yaklaşmış onun dışında hiçbir şey bulunmuyor.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
YAŞ: 24 BOY: 178 cm KG:85 Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Furkantepeci
Hepinize merhaba arkadaşlar,
İlk kürüm olarak sadece sarm yapmaya karar verdim. Bulk kürüm 8 hafta boyunca lgd ve mk677 olacak.
SORULARIM:
İlk günden itibaren N-Asetil Sistein (NAC) kullanmalımıyım? Kan testini ne zaman veya ne sıklıkta yaptırmalıyım? Eksik veya şunu ekle dediğiniz yerler nereleri? KULLANACAĞIM SUPPLEMENTLER:
Balık Yağı (Omega-3) Devedikeni (Milk Thistle) ZMA BCAA Glutamine Multivitamin Koenzim Q10 (CoQ10) Probiyotik YAPTIMAYI PLANLADIĞIM KAN TESTLERİ:
Kan testi için şu değerlere baktırmam yeterli mi?:
Lh Fsh Alt Ast Prolaktin E2 Total Testo Shgb Serbest Testo Tam Kan T3 T4 Tsh Hdl Ldl Trigliserid D Demir B12 Kreatinin Ck Egfr Şimdiden paylaşacağınız değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
-