-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Bulk kürüm için önerilerinizi rica ediyorum
Oluşturan:
dragx, in Bulk Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Semih26
Merhabalar,
Testo Bolde küründe 8 haftadayım, haftalık 500 kullanıyorum.
SORULARIM:
Düşük doz 25-25 (Haftalık 50mg) kadar tren enanthate kullanmak aşırı bir sorun yaratır mı? 8 hafta bu şekilde devam etmek sonra kesip bolde testo küründe 20 haftayı tamamlamak ? Ya da 8 hafta 200-300 npp mi gidilir ? İlk kürden maksimum verimi almak istiyorum, 8. Haftada aldığım verim çok çok az gibi geliyor.
Daha açılması 10-12 haftayı bulur diyenler olabilir ama o zaman ne kadar ilerleme kaydedilir?
İlginize teşekkürler.
-
Yazan: c4b0ii
Selamlar Öncelikle,
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
21 Yaşındayım 1.72 boyundayım 4 Senedir Natural VG ile uğraşıyorum 134 kilo olarak başladığım serüvene son sene gaza gelmem ve kendime iyi bir hoca bulmam ile yaz döneminde çatır çatır 72 kilolarda gezmiştim 4-5 aydır Clean bulk tarzı bi ilerleme yakaladım 76 kilolarda %13 civarlarında takılıyorum yarışmak istediğimden ilk kürümü 2 ay önce yapmaya karar verdim hocamla birlikte oturup konuştuk 16 haftalık kür içeriği şu şekilde
Aburaihan Test Ent 300 Boldenone Marka henüz karar vermedim 200 Masteron 150 Son 4 hafta Wins Dozları buradan aldığım geri dönüşlere göre düzenlemek isterim bu yüzden yorumlarınız benim için değerli…
-
Yazan: Pnshr
Hocalarım merhaba,
Bulk kürüne giriyorum. Yazın 150Testo 300 Tren kürü yapmıştım sonrasında biraz Trt devam ettim. 1,5 aydır da ilacı full kestim gözlemlemek için Pct de yapmadım bilerek. Şimdi bulk kürü yapıp bitince dinlenip yaza giriş kür yapacağım.
KÜR DETAYLARIM:
250 Testo E. 200 Deca 200 Bolde Koruyucular omega 3vs vs. olarak ilerlemeyi düşünüyorum. Bu dozlarda kan tahliline göre gittiğim yere kadar gideceğim tahlile bağlı. Bu dozlar yeterli midir? Bir diğer sorum 1,5 ml ilaç bulunan şırıngaya ne kadar evigen çekmem yeterli?
-
Yazan: ibrahim halil
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaşım 21 Boy 185 Kilo 62 Spor deneyimim 3 yıl Küre girmek istiyorum bulk için önerinizi bekliyorum.
X bir hocanın bana yaptığı kür tavsiyesi:
-