Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

captan5495    4

Merhaba hocalarım, nasılsınız?

Merak ettiğim bir marka var daha önce kullanan var ise tecrübelerinizi aktarır mısınız?

IMG_0999.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Koales    1

Quantum marka kullanan fiyat bilgisi olan varmı 

.5x10 şeklinde 50 ml testesteron propinat 

5x10 şeklinde 50 ml masteron 2 kutu yohimbine 40 k civarına geliyor normalmi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    919
Koales, 2 dakika önce yazdı:

değil kardeşim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    27
Koales, 1 saat önce yazdı:

quantum çöp bulaşma, bolde testo ve winstrolünü denedim çöp çöp

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Koales    1

White tiger var elimde Toplam 48 ml olarak ürünlere 11300 tl istiyor bu quantum sorduğum kişi ise bir supplement marka sahibinin ingiltereden getirdiğini idda ediyor ne bunları normal piyasası acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    919
Koales, 14 dakika önce yazdı:

White tiger var elimde Toplam 48 ml olarak ürünlere 11300 tl istiyor bu quantum sorduğum kişi ise bir supplement marka sahibinin ingiltereden getirdiğini idda ediyor ne bunları normal piyasası acaba

white tiger ve bu quantumu üreten adama dünya haritasını aç ingilterenin yerini gösteremez, 150mg trenbolone acetat etiketli satış yapıyor white tiger dediğin marka senin. Dünya üzerinde böyle bir demleme yapan firma yok, alayı boş fasa fiso ürünler. Bu fiyat aldığın ürünlerin fiyatını söylüyorum, 5₺ o da kutusunu yaktığında ısın diye

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Koales    1
Fuhrer, 46 dakika önce yazdı:

white tiger ve bu quantumu üreten adama dünya haritasını aç ingilterenin yerini gösteremez, 150mg trenbolone acetat etiketli satış yapıyor white tiger dediğin marka senin. Dünya üzerinde böyle bir demleme yapan firma yok, alayı boş fasa fiso ürünler. Bu fiyat aldığın ürünlerin fiyatını söylüyorum, 5₺ o da kutusunu yaktığında ısın diye

Bide bunlar tanıdıklarım herkes milletin cebini yokluyor sadece hiçbirinin gerçek fiyatı yok x5 marka önerebilirmisin acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    938
Koales, 19 dakika önce yazdı:

Bide bunlar tanıdıklarım herkes milletin cebini yokluyor sadece hiçbirinin gerçek fiyatı yok x5 marka önerebilirmisin acaba 

Ne gelirse dosttan gelir B|

Alıntı

4.SATICIM DOSTUM, AKRABAM, ARKADAŞIM

Evet aslında en dikkat edilmesi gereken satıcı grubu. :) Çünkü dostluk, arkadaş olma veya bir tanıdık yakın tanıdık olma durumu tamamen bembeyaz perdedir alıcılar için. Dostum benim, akrabam der hemen gözü kapalı güvenir, o yapmaz der! Fakat öyle mi? ASLA! İlk onlar yapar çünkü '' dostluk, yakınlık perdesini kullanırlar! '' Bu perde çok güzel kamufle olmalarını sağlar çünkü. Diğer kişiler (gruplar) ikna etmeye çalışır ama dost, yakın tanıdığın böyle bir çabası olmaz '' YAKINLINIĞINI '' perde olarak kullanır ve istediği gibi tüketiciyi yönlendirir kendi çıkarları için! O yüzden bu işlere kalkışan herkes mutlaka ama mutlaka '' DOST KAZIĞI '' yer! :)

Final olarak evet çok ama çok karanlık bir sektör tam bir '' kurtlar sofrası '' herkes nitelikli veya niteliksiz çoğu kişinin pay almak için birbiri ile kirlice yarıştığı bir sektör o yüzden bırakın hoca, şampiyon en yakınlarınızdan dahi bu sektörde çok derin ve geçmesi zor yaralarınız olabilir çok ama çok dikkatli olun.

Burak hocanın bu konusu yeni başlayacak olan herkese okutulmalı ders diye.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    9

Herkese selamlar kıymetli dostlarım. 

Uzun bir süredir zphc markasının test enantat ve masteronlarını kullanıyordum. Bu markanın orijinal ürünlerini aldığım tedarikçiyle bağlantım kopunca Quantum markasını tavsiye eden başka bir arkadaş aracılığıyla bu ürünü kullanmaya başladım. Kısa ester olduğu için denemek maksadıyla da prop ve masteron ikilisini tercih ettim. İlaçları vurduğum günden beri yataklardan kalkamıyorum. Test flu diye düşünüp biraz zaman verdim ama yok. Gece 3-4 kez asırı terlemeden üstümü değişiyorum çarşaf ve yastığa varana dek öyle söyleyeyim. Tam iyi oluyorum diyorum gün asırı enjeksiyonunu yapıp yine aynıyım. Gerçekten hasta olduğumu düşündüm ve durumu anlamak adına ilacı kestim. 1 hafta sonunda zımba gibi oldum. Ve dün ilacı yeniden vurdum. Bingo, bugün yine hastayım yerimden kalkamıyorum. Simdi ne yapmak lazım gelir? Para verip aldık bunları ama sağlıktan mühim degil en nihayetinde. Eski markama ve esterime geri mi dönmeliyim? Zphc bulamazsam hangi marka kullanayım? Bana ne tavsiye edersiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    44

İlaç vücuttayken CRP ve Sedimentasyon baktır, ilaç steril olmayabilir veya içeriğindeki yağa veya solvente alerjin olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.