Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

KaiGreene

Bilmediğiniz bir konu..

Önerilen İletiler

KaiGreene    34

Arkadaşlar merhaba. Bu söylediğim şeyi bazılarınız biliyor bazilariniz bilmiyor. Yinede hatirlatmak amaçlı söyleyeceğim.

 

Tavuk göğüsü yiyoruz alıyoruz kasaptan 800 gram diyelim hasliyoruz ya da kizartiyoruz yüzde 40 hafifliyor tavuk. Neden?

 

Çünkü yaptıkları hileden kaynaklaniyoe tavuk gogusunun içine suyu basıyorlar sizde 800 gram olarak sayıp yiyorsunuz. Burdaki çare nedir?

 

Bimdeki tavuklar (beypilic) markasi misal güvenilir. İclerine su basilmiyor. Deneyin görün pisirmeden tartın bide pistikten sonra tartin eğer çok büyük miktar azaldıysa içine su basmislardir. Eğer gramaj çok az oynuyorsa hile yoktur . Buraya çok dikkat edin malesef boyle adamlar var firmalar var.

 

Az önce bi markete girdim tavuk göğüsü kafam kadar , tavuktan büyük be :) bariz belli hile olduğu. Bim bu konuda güvenilir yinede siz tartın ve deneyle bulun çözümü

 

Benimde kafamdaki şu sormak istiyorum size bulgur çoğalıyor haşlayınca pişmiş ağırlığı mi hedef alacağız pismemis ağırlığı mi ? İçine su aldığı için agir basıyor sonuçta di mi yani bir şey farketmiyor sonuçta bi kalemi ikiye bölün yine ayni ağırlık .pismemis ağırlığı hedef almamız gerekiyor değil mi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


name2626    1

Selamünaleyküm.

 

Bimden 10 kilo tavuk gögüsü aldım. hepsini pişirdim ortalama 7 kilo net bir ağırlık kalmıştı. Yani kilo başına 300 gr eksilmişti. Normal mi bu değer bence normal gibi geliyor ama konu hakkında bilgili birisi var mı?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Anlatmak istediğim bu kardeşim içindeki su kayboluyor ağırlık düşüyor ona göre hesap yapin şok , a101 gibi yerlerden alin farklı markalar deneyerek en azini bulun önerim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Besinlerin hepsi pişmemiş ağırlığından hesaplanır pişmiş ağırlıktan hesaplanmaz ve kalori hesabı yapılmaz tavuk etinin piştiği zaman su kaybetmesi çok normal bir eti pişirirken mühürlersin o et daha ağır gelir mühürleme den pişirir sin daha hafif gelir çok başlık açıyorsun ve boş sorular soruyorsun.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Daha dikkatli olurum 800 gram tavuğu hesapladık protein miktarini haslayinca 600e düştü diyelim ikisi arasında protein farkı olacak gramaj olarak bunu merak ediyorum. Adı üstünde *SORU* bilmiyorum boş mu dolu mu . Fazla başlık açmam ama sizinde boş soru dediginiz üzdü beni sertti biraz ve hicte bos bi soru değildi. Belkide siz kendinizi çok dolu sanıyorsunuz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rage    0

Arkadaşlar sizin de kasınızın içinde su var? Diet yaparken veya sıvı tüketiminizin olmadığı sıcak bir günde bile 4 -5 kilo kadar hacim kaybedebilirsiniz.

Ek olarak doğrudur tavuklara primobolan bile bastıkları oluyor.Uzak duracağınız marka Banvit olsun gdo'lu besinde kullanılıyorlar,ama kurumsal ve diğer son kullanıcı güveni konusunda daha sağlamlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    182

Ben tavuk yemeyi uzun zaman önce bıraktım ve çevremdekilerede önermiyorum artık.(Marketlerde satılan tavuklar için konuşuyorum) Hepsi ilaçlı ve katkı maddeli.Tavuk fiyatına yakın hem daha az yağlı hemde ilaçsız Hindi tüketmek daha doğru bence.

 

Maddi imkana göre haftada 2 gün kırmızı et 3 gün hindi 2 gün balık tüketmek bana göre en iyisi.Fakat maddi imkan kırmızı et ve balığa el vermiyorsa 7 günde hindi yenilebilir et çeşidi olarak.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rage    0
primobolan tek ampul fiyatı 2 kilo tavuk fiyatı , ve sen tavuga pr. basıyolar diyosun :D ne hayalperest arkadaslar var yav

Ya idrak edemiyorsun söylemi mi yada sadece fikir sahibi olmadan yorum sahibi oldun bir daha okuyabilirsin dostum.Bak ufak bir noktaya değinebilirim "Tavuklara" tavuğa değil :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Elinizin altında internet var şu nimeti kullanmayı bilin çok gereksiz başlıklar açıyorsunuz bilgi sahibi olmadan sırf birşeyler yazmak için yorum yapıyorsunuz yok primo muş neymiş. ( Broiler ) tavuk üretimi ve kullanılan vitamin ve ilaçlar diye detaylı arama yaparsanız ne kullandıklarını az çok öğrenmiş olursunuz......

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×