Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

name2626

Üye
  • İçerik sayısı

    128
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

name2626 Hakkında

  • Derece
    Deneyimli
  1. Nasıl pct yapacağım?

    Çok teşekkürler
  2. Nasıl pct yapacağım?

    Hocam benin 5. Kürüm ya da 6. Kürüm diğer kürümdede 1000mg kullandım bu kürü 9 ay yapacaktım diğer kürüm 1.5 sene sürdü 4 ay ara verdim o yüzden pct fazla kasmadım bu kürümde 9 ay girecektim 1.500 mg kullanacaktım sonra 5 ayda vaz geçtim sıgara gibi bağımlılık buda ilaçta ilaç böyle olunca kesin bir pct ile bitirmeye karar verdim temiz devam edeceğim bundan sonra
  3. Kimse yardım etmedi ben edeyim

    Teşekkür ederim
  4. Nasıl pct yapacağım?

    Doktor bir şey yapma dedi düzelir dedi fakat dediğim gibi ben tribulus macun vitamin gibi şeylerle düzelttim 1 ay içinde toplandı değerlerim normal sınırın içinde
  5. Nasıl pct yapacağım?

    Hocam ben 1000mg enantat ve 1000mg bolde kullandım 5 ay. Ayrıca yanlış bilgi demedim gereksiz ürün kullanımı yapacaklar ben bu kadar yüksek ürün kullanıp düzeldiysem herkes düzelir.
  6. Beyler kürden çıktım değerlerim yerlerdeydi eski konuma bakarak görebilirsiniz kaç kişi okumuş bir kişi yazmadı ben yardımcı olayım size. Kimse yazmayınca doktora gitmek zorunda kaldım doktor hiç bir şey yapmadı zamanla düzelir dedi bende tribulus bitkisel macun karışımları ve gsang kullanmaya başladım yanında multivitamin c vitamini çinko folik asit gibi bir çok vitamin kullandım ve 2 hafta sonra tekrar test yaptırdım ve değerlerim normal seviyelere geldi. Demem o ki son iğneden sonra 1.5 ay sonra test yaptırın ve son iğneden 2 hafta sonra tribulus macun gsang gibi takviyelere başlayın 2-3 ay kullanın ben öyle yapacağım . Değerler düzelir başka bir şey kullanmayın hgh ve novaldexe klomene gerek yok. Eğer e2 ve prolaktin aşırı yükselmediyse.
  7. Nasıl pct yapacağım?

    Bende paylaşmıştım test sonucumu kimse cevap bile vermedi mecburen doktora gittim tekrar test yaptırdım ve doktorun tavsiyelerine göre ilerledim sonuçların benimkine yakın tribulus ve bitkisel karışım macun ve gseng kullandım çinko multivitamin ve c vitamini gibi vitaminler kullandım değerlerim normal seviyeye döndü 1.5 ay bu dediklerimi kullan tekrar test yaptır %90 düzeleceksin kardeş pregnyl ya da novaldeks gibi şeyler kullanma prolaktinin düzgün inan bana burada kimse yardım etmedi kafaya göre bir şeyler diyorlar bu dediklerim doktor tavsiyesi bitkisel karışım olarakta bir çok sitede bulabilirsin burada bir arkadaş açmış yüzel oda.
  8. Selamün aleyküm arkadaşlar 4 ay piramit şeklinde enantat ve bolde kullandım 1000 e kadar çıktım ikisindede 1 ay oldu bırakalı piramit şeklinde bıraktım onuda değerlerimi nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler.
  9. Kabızlık sorunu

    Teşekkürler hocam Diyetkolik kullanıyorum fakat dediğiniz programa bakacağım. Sanırım sizin programınız daha net
  10. Kabızlık sorunu

    Cevaplar için çok teşekkürler yardımcı oldunuz günlük 1 kiloya kadar sebze tüketimi yapacağım şuan 500 g kadar yüketiyordum 1 kg olunca ne olacak bakalım su olarakta günlük en kötü 4 lt su tüketiyorum. Zeytinyağını öğle yeğeğime 5gr katıyorum probiyotik kullanmıştım bir kutu fakat biraz pahalı ürün. Diyetimi bozmamak ve growht kullandığım için şeker türevi hiç bir şey yemiyorum meyvelerede ara verdim yani. Şuan 80kg biriyim günlük 2500 kalori alıyorum. Bunuda 200g protein 150g karbonhidrat 50g yağ alıyorum. Günlük harcadığım kaloride 3000 e yakın. Şuan günlük 250 enantat ve 4 ünite growht kullanıyorum. Yaklaşık 8-9 aylık bir kür yapacağım. Enantatı 1500 e kadar çıkartacağım ve yanına boldenon da ekleyeceğim 3. Haftadan itibaren bolde ekleyip piramit şeklinde arttıracağım. Baklavalarım görünmüyor ilk etapta zayıflamaya yönelik gideceğim günlük 500 kalori açığı yaratarak yeterli yağ oranına indikten sonra temiz bir şekilde kalori arttıracağım. Hedefim düşüncem bu sizce mantıklı mı?
  11. Kabızlık sorunu

    Çok teşekkürler cevaplar için rehber oldular bana
  12. Kabızlık sorunu

    Merhaba arkadaşlar diyet yapıyorum günlük 500gr tavuk 450gr yumurta beyazı 1 protein tozu 100gr pirinç 60gr yulaf ve 400gr kabak 100gr da ıspanak salata vs olarak tüketiyorum yeşilliği ve 50 gr kadar zeytinyağı fıstık tahin Hindistan cevizi yağı gibi yap kanaklarından yağ ihtiyacımı karşılıyorum fakat son zamanlarda kabızlık başladı küre yeni başladım ama kürle alakalı olduğunu düşünmüyorum öyle çıkan dışkı katı değil ama büyük abdestimi yapamıyorum 2 gün oldu yaptığımdaysa gayet yumuşak olduğunu görüyorum kür olarak enantat ve growht kullanıyorum şimdilik öneri tavsiyeniz var mı. Lif olarak gayet iyi lif aldığımı düşünüyorum 30gr tahin 60gr yulaf
  13. Ilaç çalışıyor mu diye test

    Merhabalar iyi forumlar Hocam ve değerli arkadaşlar sorum şu küre başlayacağım kür öncesi total testo serbes testo prolaktin fh lh gibi değerlerimi ölçtürdüm standartın içinde çıktılar. İlacın çalışıp çalışmadığını test yoluyla öğrenmek için 1. Hafta pazartesi 250mg enantat ve 2. Hafta Pazartesi 250mg enantat vurup 2. Haftanın sonunda cumartesi günü test yaptıracağım test maliyetli olduğu için sadece total testo yaptırsam yeterli mi ilacın çalışıp çalışmadığını anlamak için ve 2 hafta yeterli mi ilacın çalışması için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
  14. Günlük 4 ünite growht

    Bir arkadaşım aracılığıyla temin ettim
  15. Günlük 4 ünite growht

    Merhaba şuanda yağ oranım 13 civarı bu yağ oranımı ilaçsız normal bir şekilde 8-9 lara çekeceğim ve arkasından temiz kütle kazanımı yapacağım. İlk etapta enentat ve bolde kullanacağım 1000mg şeklinde ve elimde 500 ünite growht var günlük 4 ünite şeklinde kullanacağım nasıl bir verim alabilirim. Yani growhttan nasıl bir verim alabilirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×