Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

FreQueency

Üye
  • İçerik sayısı

    169
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

2 Takipçiler

FreQueency Hakkında

  • Derece
    Uzman
  1. Tartıda -5 kilo için.

    12 gün sonra Askeri sınavlarım var. Şuan Tsk nın Vücut kitle indeksi ölçümüne göre 5-6 kilo fazlam var. Karbonhidratı sıfırladım, aç karnına kardiyo ekledim fakat süre yetmeyecek. 12 günde tartıda 5-6 kilo eksik çıkmam lazım. Bunun için su atıcı (aldacton) kullanmayı düşünüyorum. hangi şekilde kaç gün kullanmalı, ne zaman başlayıp kesilmeli. Ayrıca antreman durumuna devam edebilirmiyim bu ilacı kullanırken. Ayrıca bu ilaçla birlikte kaç lt su tüketilmeli.
  2. Sustanon+rimabolon

    Arkadaşlar Merhaba. 1.ve 2. Bulk kürlerinde kullandığın ilaçların içerikleri düşük cıkması, 3.kürümün tamamiyle sahte çıkması nedeniyle eczane malı ürünlerle kür yapmayı planlıyorum. Elimde şuan 30kutu sustanon var. yanına rimabolon veya boldenon alıcam fakat ikisi arasında kararsızım. sustanon enjeksiyonunu pztsi 250 prşmb 250 şeklinde. rimabolon veya boldenonu haftada 400 kullanmayı düşünüyorum. 1.si daha önce testo mix kullanmadım, pct veya mct de neler ekleyip çıkartılmalı, 2.si sizce rimabolonmu,boldenonmu.. 3.sü sustanonu max kaç hafta kullanmalıyız.(testo e yi 24 hafta kullanmışlığım var)
  3. Sustanon bulabilen varmı?

    Arkadaşlar 5 aydır depolarda sustanon yok, bulabilen varmı. Üretici firmadamı sıkıntı var yoksa millet mi depo yapıyor?
  4. Bacakdan enjeksiyon hakkında

    Arkadaşlar testo p tren a masteron winstrol küründeyim. Pazartesi carsamba cuma 100mg testo p Gün aşırı tren a 100mg 2gün arayla masteron 100mg Hergün winstrol 50mg enjekte ediyorum. Enjeksiyonu bacakdan yapıyorum fakat şişlik oluypr yürürken topallıyor gibi yürüyorum. Ödem morarma kanama hiçbişey yok. Havasını alma , kan kontrolü herşeyi tam yapıyorum. Fakat agrı ve şişlik geçmiyor. Sizinde başınıza geldimi böyle bir problem? Dahada geçmezse sağlık kanininde kalçadan yaptırıcam artık fakat şuan hergün cift enjeksiyonum oluyor, buda 10 haftalık bi enjeksiyon cetvelinde 440tl ücret yapıyor. Sizce enjeksiyon maliyetini düşürmek adına Pazartesi; Testo p, tren a, masteron, Çarşamba; Testo p, tren a, masteron Cuma; Testo p, tren a, masteron Hergün 50mg winstrol yapsam Nasıl olur? Bulkda haftada 1-2 enjeksiyon rahat oluyodu bu definasyon da kevgire dönüyor insan Tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. Arkadaşlar dedinasyon kürüne gireceğim Elimde 3kutu testo p 2kutu trenbolon acetat 2kutu masteron 6kutu winstrol (ampul) var Bu ilaçların enjekte süreçleri ne kadar aralıkla olmalıdır? Standart pazartesi çarşamba cuma 1er ampul vurulduğunda kürden verim alma konusunda artı, eksi bir durum yaşarmıyım. Birde bu ilaçları tek enjektörde karıştırıp vurabilirmiyim? Enjeksiyonu dış bacakdan yapmayı düşünüyorum.
  6. T4 ve T3 Hakkında

    Sevgili dostlar öncelikle merhaba, Konu biraz endokrin işine kacabilir, T4 ve T3 trioid hormonların metabolizma hızına direk etki ettiklerini, hatta ben gibi trioid problemi olan insanların eşşek yüküyle diyet yapmasına karşın bu hormonların vucutta az olmasından dolayı kilo veremememiz aşikar. Şuan kendim hipotrioid hastasıyım ve günlük 300mcg levetrion T4 hormonu alıyorum. Aslında bu denli yüksek dozda almama rağmen hala tsh düzeyim 8.35 çıkıyor. Normal bir insanda 1-1.5 arası Haliyle diyet dönemim çok katı olmasına rağmen yağ yakımım durgun. Sizinde bildiğiniz gibi T4 hormonu vücutta karaciğer ve hipofiz odaklı sentezlenip T3 e dönüştürülüyor. Asıl metabolizma hızına etki eden hormon T3dür. Bunu bilerek ve zaten trioid problemi olan biri olarak düşüncem T4 hormonunun yanına günlük yarılanma süresi baz alınarak T3 hormonu eklemek. Daha önce T3 hormonu kullanmış arkadaşlara sormak istediklerim; Kullanım sırasında herhangi bir yan etki,(agresiflik tansiyon,guatr büyümesi,saç dökülmesi vs) yaşadınızmı? Ayrıca anabolizansız T4 T3 kullanımı kas ve kemik erimesine neden olurmu? Testo p, T4 T3 hgh frag kombini üst düzey yağ yakımı sağlarmı? Trioid hormonları ile tecrübe ettiğiniz deneyimleri paylaşırsak, bu hormonları kullanacak arkadaşlarada ön ayak oluruz. İyi forumlar..
  7. Pct yardım

    1-12 testo e 1-10 deca 1-4 danabol Son iğneden 11 gün sonra test yaptırdım. Pazartesi pct ye başlayacağım. Kilo 101 Yag oranı %20 civarı Nolvadex ve klomen mg ler ne kadar ve kac hafta olmalı. Chromion a gerek varmı, var ise kac gün kaç iu. Resimde östrojen yok ama östrojen normal değerler arasında. Total ve free testo değerleri 5 10gün arası çıkar dedikleri için şuan yok.
  8. Definasyon kürü için tavsiye

    Arkadaşlar ilk kürüm boldenon kürü olup 2.kürüm şuan deca , ve bitmesine 2hafta kaldı pct yapıp nisan gibi definasyona girmeyi planlıyorum. Şuan Boy 180, kilo 101kg, yağ oranı tahmini 20 22civarı. Definasyondan beklediğim katı diyetle %10yağ oranı. Bu ilk definasyon kürüm olucak. Standart başlangıç seviyesi dedinasyon kürüne girsem katı diyetle %10 hedefine ulaşabilirmiyim? Yoksa deca sonrası (korka korka) tren acetat kürünemi girmeliyim. Moderatörlerden tavsiye bir kür planı verebilecek biri olursa minnettar olurum. *Bir dipnot: Hipotrioid problemımden dolayı günlük 300mgc t4 kullanıyorum. Definasyonda clen veya tren acetat gibi ilaçlar t4 alımımdan dolayı artı eksi bir durum yaşatırmı?
  9. Arkadaşlar 750testo 400deca 40 danabol kürünün 4.haftasındayım. Tahlil sonuçları hakkında birkaç sorum olacak. 1- Fsh lh sıfırlanma derecesinde acaba kür içi hgc eklemelimiyim? 2- östregen yüksek. Kimisi diyor östregeni tamamen bloklamayın kürden alacagınız verim düşer kimisi diyor bloklayın sıkıntı çıkar kararsızım. Şuan arimidex kullanımı pazartrsi perşembe 1tablet. 3-prolaktin çok düşük sertleşme sorunu yaşıyorum sanırım bundan dolayı cabaser alımım pztsi prsmbe yarım tablet. Bunu haftada tek tabletemi düşürsem? 4- total testesteron 1500ng/dl den büyük çıkmış makına 1500e kdr ölçmüş bunun mg hesabı olarak kaça tekabül eder vücut 750mg testonun ne kadarını kullanmış? Daha önceki kürümde 4.haftada total testesteron 35nmol/L çıkmıştı ondada 500mg testo kullanmıştım. Bu ng/dl nmol/L nin mg hesabı nedir? 5-Sanırım bu sonuçlara göre ilaçların orjinalliğinde sıkıntı yok? Kürün 4haftasında 94den 100kg ye çıktım sanırım bu danabolun etkisi. Decanın etkisini ne zaman hissederim vücütta? Cevaplara teşekkürler ✌️️
  10. Deca kürü Pct

    İyi forumlar Başlangıç kürü 12 hafta 500testo 400boldenon 40mg danabol kullandım Mct olarak pzts prsmb 1tb arimidex Günlük 1tb zinco Ester c atrichoke Apıkobal 250mgc levetron (hipotriod hastasıyım) kullandım Kür bitimi kilo 83 den 95e cıktı Kür biteli 3ay oldu kılom hala aynı. Kür sonrası son enjeksiyondan 2hafta sonra 40mg nolvadex 100mg clomen kullandım. Bu pct bende aşırı göbek yaptı östrejene bağlı oldugunu düşünüyorum. Bu kürün ardından; 1-12hafta 500 iran testo 1-10hafta 400 Balkan deca 1-6hafta 40mg danabol Mct olarak Pztts persmb 1tablet arımıdex Pztrs psmbe yarım tablet cabaser Ester c apikobal artıchoke Ve zinco kullanmayı düşünüyorum. Sorular; Acaba kür programlamam doğrumu İlk kürdeki göbek problemi şeker tuz kullanmama ragmen artması acaba nolvadex östrojeni tam bloklamadıgından mı oldu, onun yerine kür içi ve pct de arimidexe devam etsem dahamı iyi olur? Deca küründe preglyn e gerek varmı varsa ne kadar vurdurmalı,şuan piyasada yok choriomon muadıl oltak vurulabılırmı? Teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×