Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

batuuukul

Ilk kür planlamamı yaptım fakat bazı sorularım var yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

batuuukul    0

Merhaba, arkadaşlar.

  • 1.98 boyunda
  • 83 Kilo

Bir vücudum var. Kilo alamamak ve kas kütlesi kazanama konusunda sorunlar yaşıyorum son çaremi kür yapmakta buldum. Daha önce hiç kür yapmadım nasıl yapılır ne yapmam lazım ne doğru ne yanlış bilmiyorum bu başlığı da bu konularda sizlerin bilgilerinden yararlanmak için açtım. 

Kendi çapımda araştırmam sonucunda hafta da:

  • 250mg testo
  • 250 mg boldenone

ile ilk ayımı tamamlayıp ardından x2 (500mlg testo ve 500mlg boldenone) olarak şekilde toplam 6 aylık ilk kürüme başlamak gibi bir düşüncem var bu süreçte nelere dikkat etmem lazım bu konuda beni bilgilendirir misiniz? bu cahil arkadaşınızı aydınlatın :) @Diver @ardas @Oathbreaker @SERKO @rastlantisal

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Diver    1.109

Merhaba dostum.

  1. Kaç yaşındasın? 
  2. Kaç yıl uğraştın sonuç alamadın? Beslenmeyi antrenmanı doğru yaptığına emin misin? Bunları oturtamadıysan kür sana çok birşey katmayacaktır.
  3. Küre girmeden önce kan tahlili yaptırman gerekiyor.
  4. Yağ oranın kaç?

Kendinden bahset ki yardım edebilelim :)

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    301

Bence en son çare kür yapmak olması lazım emin ol bazı şeyler rayına oturmadıysa kürden gene verim alamazsın. Başlıcaksan da 250 testoyla başla sonra yanına bolde eklersin daha doğru tavsiye verebilmemiz için formun filanda olsa daha iyi olur ilaç tavsiyesinde bulunabilmek adına.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
batuuukul    0
Diver, 1 saat önce yazdı:

Merhaba dostum.

  1. Kaç yaşındasın? 
  2. Kaç yıl uğraştın sonuç alamadın? Beslenmeyi antrenmanı doğru yaptığına emin misin? Bunları oturtamadıysan kür sana çok birşey katmayacaktır.
  3. Küre girmeden önce kan tahlili yaptırman gerekiyor.
  4. Yağ oranın kaç?

Kendinden bahset ki yardım edebilelim :)

  1. 24
  2. 3 sene boyunca yaptım, beslenmem ve antremanıma dikkat ettim.
  3. tahlil yaptırmadım yaptırırım
  4. karın kaslarımı hafif görüyorum yağlı değilim yağ oranımı ölçtürmedim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.109

Normalde ilk kür için sadece testosteron öneriyoruz tabi karar senin. Kan tahlili sonuçlarını buraya atarsın duruma göre hareket ederiz. Forumda boldenon günlüğü çokca var başlamadan önce okumanı tavsiye ederim. Kim ne sorun yaşamış nasıl çözmüş vs başlamadan sorunları gör hazırlıklı ol.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    469
  • Lh 
  • FSH
  • E2
  • Proloktin 
  • Total testosteron
  • Serbest testosteron
  • Tsh

Testlerini sabah erken saatlerde aç karnına vs 2 3 günlük cinsel perhizle yaparak yaptır formunu da ekle sayın hocalarımla birlikte değerlendirir senin kür yapıp yapmayacağına seninle birlikte karar veririz.

  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.234

250MG o boy ve kilo için ilk kürde olsa çok az. Boldenon miktarını artırman lazım. Ama bu işin illüzyon olduğunu unutma. Bir gün kür işlerini bırakınca doğal halin neyse ona döneceksin. Geri kalan her şeyi üstatlar yazmış zaten.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: gazomika
      Merhaba arkadaşlar, naslasınız?
      Küre girmeyi düşünüyorum ya only testo yada testo rimo 16-20 hafta yapmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Kür bittikten sonra kazandığım kas kütlesini kaybedecek miyim? Antrenman ve beslenmeme devam etmeme rağmen 2.sorumda kür bittikten sonra pct. vs yaptıktan sonra tekrar doğal vücut geliştirme ile gelişim sağlayabilir miyim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: KHamzaev22
      Herkese merhabalar,
      KÜR DETAYLARIM:
      Günlük 20MG Turinabol Haftalık 250mg Sustanon(Sadece pazartesi enjeksiyon yapıyorum.) Günlük 50MG Proviron PCT UYGULAMASI:
      PCT Olarak 4 hafta Klomen. İlk hafta günde 100mg. Diğer günler 50mg. PCT'yi son Sustanon enjeksiyonundan 21 gün sonra başlatacağım. SORULARIM:
      Kürüme sizce neler eklemeliyim ve değerlendirmem gereken riskler neler? Testosterone enanthate çok daha mantıklı diyorlar biraz hevesim kırıldı bu öneri sizce de doğru mu? Ayrıca HCG şart mıdır bu kürde?  Yardımcı olursanız sevinirim pek tecrübeli değilim.
    • Yazan: Canakozel
      Merhabalar arkadaşlar, nsılsınız?
      3.kürümü yapacağım bulk kürü olarak planlamamı yaptım.  (Aklımdaki kombin temiz büyümek için)
      KÜR DETAYLARIM:
      testo cypionat 500 mg / 15 hafta boldenon 500 mg / 15 hafta oxandralone 40 mg / 6 hafta Bu şekilde temiz güzel kombin olur mu?
      Ekstra katkı sağlayacak yorumlarınız varsa rica ediyorum.
    • Yazan: lordboethiah
      Herkese selamlar, saygılar
      3 senelik bir spor geçmişim var, geçen kış amatörce de olsa bir only testo e. (iran malı) bir küre girişmiştim. Kürüm 15 haftalıktı fakat ben net 3 haftaya yakın bir süresini griple geçirdim. Kürümün 9. haftasında yakalandığım gripten dolayı başlangıç halime geri dönüş gibi oldum. Bu sene gireceğim kürümde kayıplar olmasını istemediğimden kışa bırakmak istemiyorum.
      İdman stilim blood and guts, öğünlerimi de disiplinli yiyorum. ,
      Güncel formum ektedir.
      26 yaş 86kg 175boy 20 haftalık bir only testo kürü düşünüyorum. Basit bir kürle devam etmek istiyorum yine, danabol ekleyip eklememek konusunda kararsızım, alınan kütlenin idrarla geri atılmasından dolayı. Yorumlarınız ve önerileriniz benim için çok çok önemli.
      Herkese sağlıklı günler

    • Yazan: Sabenmusti
      Merhaba arkadaşlar,
      1 aydır 500mg testo enantat ve ilk 3 hafta primo 200mg kullandım fakat hala gücümde herhangi bir artış olmadı hatta enjeksiyon sebebiyle omuz ağrısı yaşadım ve biraz gücüm düştü.
      Ne zaman etkiyi görürüm?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×