Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Öğreniyorum01

Enjeksiyon hk. (omuz enjeksiyonu için hangi enjektör kullanılmalı)

Önerilen İletiler

Herkese merhaba ilk enjeksiyonumu yapacağım. Omuzdan kas içi enjeksiyonda kullandığınız enjektör nedir? Beybi İnsülin iğneleri varmış sanırım yağ dokuyu geçebilecek kadar uzun iğneler midir? Bir de enjektörler ile ilgili forumda bir başlık var mı ben göremedim. Eğer varsa gösterirseniz memnun olurum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    771

Ben siyah ucu kısaltıp kullanıyorum yağlı enjeksiyon zor olur insülin iğnesiyle. Kendine göre kesip ayarla böyle sonra iğnenin ucuna tak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 38 dakika önce yazdı:

Ben siyah ucu kısaltıp kullanıyorum yağlı enjeksiyon zor olur insülin iğnesiyle. Kendine göre kesip ayarla böyle sonra iğnenin ucuna tak.

Çok sağolun hocam bilgilendirme için.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
marettam    47

insülin iğnesi ile omuzdan yapıyorum gayet uygun. yağ oranın yüksek değilse sorun olmaz.

flakonsa zaten yeşil uç ile çekeceksin ama ampülse de yeşil uçla çek çünkü insülin iğnesiyle çekmek çok zor.

tarihinde marettam tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Selam testosteron boldenon kürüne giriceğim Omuzdan veya Kalçadan vurmayı düşünüyorum omuz için hangi renk kalça için hangi renk enjektör rica etmeliyim eczaneden 0.5 testo 0.3 bolde çekecegim miktarlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
cedricmcmillan, 35 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar Selam testosteron boldenon kürüne giriceğim Omuzdan veya Kalçadan vurmayı düşünüyorum omuz için hangi renk kalça için hangi renk enjektör rica etmeliyim eczaneden 0.5 testo 0.3 bolde çekecegim miktarlar 

Omuz için insülin, kalça için yeşil kullanabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
cedricmcmillan, 1 saat önce yazdı:

Belli bir adelen varsa omuza insülin ama kahverengi uç demelisin, aksi taktirde süper insülin verirler turuncu olanlardan alma sakın. Kalça için ise siyah uygun, aşırı yağlı bir yapıysa yeşil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 05.12.2025 - 01:23 yazdı:

Belli bir adelen varsa omuza insülin ama kahverengi uç demelisin, aksi taktirde süper insülin verirler turuncu olanlardan alma sakın. Kalça için ise siyah uygun, aşırı yağlı bir yapıysa yeşil.

Omuz adelem yağsız neredeyse kalça ise yağlı denilicek Seviyede direkt garanti olsun diye kalça iğnesi diyeceğim 

polatpr, 05.12.2025 - 00:27 yazdı:

Omuz için insülin, kalça için yeşil kullanabilirsin 

Eczacıya dedim tanıdık kalça iğnesi omuz iğnesi diye ne oluyorsa olsun 😅

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
cedricmcmillan, 22 dakika önce yazdı:

Eczacıya dedim tanıdık kalça iğnesi omuz iğnesi diye ne oluyorsa olsun 😅

Knk çok basit 1ml insülin iğnesi de verir zaten bide yeşik uçlu verirmisin de verir zaten 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    755
cedricmcmillan, 5 saat önce yazdı:

Omuz adelem yağsız neredeyse kalça ise yağlı denilicek Seviyede direkt garanti olsun diye kalça iğnesi diyeceğim 

:) yeşil ucu omzuna soktuktan sonra buraya geri dönüt bırakmayı unutma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Fuhrer, 12 saat önce yazdı:

:) yeşil ucu omzuna soktuktan sonra buraya geri dönüt bırakmayı unutma.

o acıyla o gün telefonu eline alabilirse yazar 😁

• 100 Puan 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 06.12.2025 - 02:48 yazdı:

o acıyla o gün telefonu eline alabilirse yazar 😁

Çok da bir acı yok vurdugum günden sonra acı yavaştan vurmaya başladı ufak bir ağrı var porblem yok ama sol omzumda 0.3 bolde vurulan yerde ufak ödem var ama acı var tabi 

Yeşil uç omzunucin Uygun mu degilmi bilmiyorum 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    755
cedricmcmillan, 8 dakika önce yazdı:

Çok da bir acı yok vurdugum günden sonra acı yavaştan vurmaya başladı ufak bir ağrı var porblem yok ama sol omzumda 0.3 bolde vurulan yerde ufak ödem var ama acı var tabi 

Yeşil uç omzunucin Uygun mu degilmi bilmiyorum 😅

dostum uygun değil, yeşil uç artık eczanelerde bulamıyorum kimse kullanmıyor bile. Siyah uç ile koca kalçaya vuruyorlarken sen yeşille niye omuzdan yaptın? 26g iğne kullan.

Senin yaptığını çorumlu yapmaz :D 

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10

İlaci çekerken siyah veya yeşil üstünde ne geldiyse enjektörün iğneyi yaparken 

Omuz beybi kahverengi uç

Bacak turuncu uç

Kalça siyah uç 

Benim en rahat ettiğim sıkıntı yaşamadım böyle yağ oranı yüksekse 20 filan üstü sıkıntı olabilir hepsi bir tık kısa gelebilir

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

dostum uygun değil, yeşil uç artık eczanelerde bulamıyorum kimse kullanmıyor bile. Siyah uç ile koca kalçaya vuruyorlarken sen yeşille niye omuzdan yaptın? 26g iğne kullan.

memleketi de doğru bildin sayın fuhrer 2ml yeşil üçlü iğne ile vurdu abim valla eczanedeki iğneler sadece yeşil var dedi tanıdık eczacı o yüzden böyle oldu daha büyüğünü veriyimmi dedi yok dedim 

lome, 21 dakika önce yazdı:

Omuz beybi kahverengi uç

Bacak turuncu uç

Kalça siyah uç 

Benim en rahat ettiğim sıkıntı yaşamadım böyle yağ oranı yüksekse 20 filan üstü sıkıntı olabilir hepsi bir tık kısa gelebilir

Burdan anladığım kahverengi uçlu 1ml enjektör bulmam gerektiği 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
cedricmcmillan, Bir saat önce yazdı:

memleketi de doğru bildin sayın fuhrer 2ml yeşil üçlü iğne ile vurdu abim valla eczanedeki iğneler sadece yeşil var dedi tanıdık eczacı o yüzden böyle oldu daha büyüğünü veriyimmi dedi yok dedim 

Burdan anladığım kahverengi uçlu 1ml enjektör bulmam gerektiği 

Medikalcilerde vardır medikallere bak yoksa en kötü internetten söyle ve kesinlikle ayset marka olmasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 09.12.2025 - 16:57 yazdı:

Medikalcilerde vardır medikallere bak yoksa en kötü internetten söyle ve kesinlikle ayset marka olmasın.

Fuhrer, 09.12.2025 - 13:38 yazdı:

Sayın fuhrer eczaneye gittim insülin iğnesi rica ettim oradaki adam intramuskuler için uygun olmadığını söyledi subkutan vesaire biseyler söyledi omzumda çok yağ yok kasa rahat ulaşır ama içime tereddüt soktu gereksizce 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
cedricmcmillan, 37 dakika önce yazdı:

Sayın fuhrer eczaneye gittim insülin iğnesi rica ettim oradaki adam intramuskuler için uygun olmadığını söyledi subkutan vesaire biseyler söyledi omzumda çok yağ yok kasa rahat ulaşır ama içime tereddüt soktu gereksizce 

yok yok ulaşır yağsızsan merak etme 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    767
lome, 09.12.2025 - 15:23 yazdı:

Omuz beybi kahverengi uç

Bacak turuncu uç

Kalça siyah uç 

Turuncu uç omuz hariç, ventrogluteal ve bacak için tam ideal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    110

Konudan ziyade bu eleman hiç tekin değil 5 para etmez. Ama ne yazık ki enjeksiyon videosu benimde zamanında işime yaramıştı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    755
impulse101, 1 dakika önce yazdı:

triceps enjeksiyonu uygulayan var mı ? kullanılabilir bir bölge mi 

kullanılır, 0.5 ml tavsiyem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ready2die1    1
Chitizenfour, 4 saat önce yazdı:

Konudan ziyade bu eleman hiç tekin değil 5 para etmez. Ama ne yazık ki enjeksiyon videosu benimde zamanında işime yaramıştı.

neden hiç tekin değil açıklarmısınız bir kaç kişi de aynısını diyor marka değiştirme mevzusu mu yoksa farklı bir şey daha mı var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    755
Ready2die1, 25 dakika önce yazdı:

neden hiç tekin değil açıklarmısınız bir kaç kişi de aynısını diyor marka değiştirme mevzusu mu yoksa farklı bir şey daha mı var

işi bilmiyor, 200 tren 1gr testo tarzı kürler yazıyor

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    110
Ready2die1, 50 dakika önce yazdı:

5 para etmez . Adam 1 k testo 1 k bolde kullandırıyor millete . Sürekli ilaç değiştirmesinden tutunamamasından millete çamur atmaktan başka yaptığı bir iş yok. Herşeyi geçtim doğru bir çizgisi yok . Gereksiz adam.

Fuhrer, 24 dakika önce yazdı:

işi bilmiyor, 200 tren 1gr testo tarzı kürler yazıyor

200 tren yine iyi yazmış . Öğrencilerine 1k tren kullandırıyor . 2 k testo basıyormuş kendisi vs vs. 😂 sorsan ama forumlarda yazan miligramlara vücut yapılmaz . Herkes yalan söylüyormuş 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Altay1995
      Arkadaşlara merhaba,
      4 aydır spor yapıyorum günlük protein alımım en az 150gr karb. 100-150 arası kalorı 1600-1900 arası. Proton labs ürünlerini kullanıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 1ml x 2 Boldenon 1ml x 2 Enjeksiyonu yaptığımda bacağımdan akabinde;
      AŞIRI BAŞ DÖNMESİ AŞIRI TERLEME BAYGINLIK HİSSİ Yaşadım! Sizce sebebi ne olabilir?
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim?

• Yazan: Anapolon
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim, genellikle omuzdan enjeksiyon yapıyorum sağ omzumda bir şişlik olduğundan beri kalça ve lattan vurmaya başladım. 1,2 hafta bekledim şişlik inmeyince enjektörle içinde biriken sıvıyı çektim omzumda ne kızarıklık ne ağrı vardı sadece şişlik vardı 5 ml kadar sarımtırak kanla karışık bi sıvı çektim akışkan kokusuz bi sıvı şişlik indi ama hala içerde fındık büyüklüğünde bir doku var!
      SORULARIM:
      Bu geçer mi kendiliğinden yoksa doktoro görünmem mi gerekir? Nen omuzdan genellikle insülin iğnesiyle enjeksiyon yaparım yeşil uçla mı yapmalıyım? SÜRECE DAİR FOTOĞRAFLAR:

• Yazan: Sasplk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: centuriofilius
      Selamlar. 6 haftadır kürdeyim. Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım. Az önce 6. enjeksiyonu yaptım ve yaparken bacağım bir anda kasıldı. Atma gibiydi. O esnada iğne de dışarı çıktı. Bugün 4 kere damara denk geldim zaten kan oldu her yer. Bu arada iğneyi yaptığım yer mercimek tanesi kadar morardı. Diğer enjeksiyonlarda olmamıştı. Nedir bu? Sorun yaşar mıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.