-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Diyet yapıyorum tren acetat kullanırken tren enanthate geçmem problem olur mu?
Oluşturan:
aliefeyapici, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Drei Lilien
Merhaba hocalarım abilerim,
24 haftalık bulk kürümü 2 hafta önce sonlandırdım testosteron hariç enjeksiyon yapmadım bulk kürümün içeriği;
1-14 bolde 500 testo 500 14-24 Npp 300 Bolde 500 testo 500 Güncel Kan tahlillerim ektedir. Boy 172 kilo 105 2 ay önce ilişkimden ayrıldım beslenmemi ve antrenmanımı aksatmadım ancak alkol ve abur cubur kullanımım yoğun oldu yağ oranım 20 ler civarına cıktı alkolu de 2 hafta önce kestim beslenmemi tekrar düzene soktum.
Kan Tahlillerime göre 12 haftalık bir cut kürüne geçiş yapabilir miyim ? daha önce hiç cut kürü yapmadım yardımlarınızı bekliyorum masteron 300 primo300 testo prop 300 düşünüyorum yohimbin cardarıne ve sr 9009 ekleyeceğim 8 hafta kullanıp son 4 hafta anavar 50 wins 30 girmeyi düşünüyorum beslenmede 0 carb - 200 protein -60 yağ düşünüyorum iştahımda son derece kaçtı. Bu süreci minimum kayıpla geçirmek istiyorum.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: deluxes
Merhaba,
Ortalama 1 aydır tren kullanıyorum son 4-5 gündür göğüste ve boğazda gün içinde çok ciddi yanma oluyor bayagi rahatsız edici bunla beraber hafif nefes darlığı oluyor fakat hızlıca geçiyor.
Trenin nefes darlığı yaptığını biliyorum fakat boğaz ve göğüste yanma hissi yapıyor mu?
Teşekkürler.
-
Yazan: Sparta34
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aşağıdaki kürümde bugüne kadar mastero'nu 400 mg dan yukarı kullanmadım ancak merak ettiğim konu;
GÜNCEL KÜRÜM:
Testosteron 200 mg Trenbolone 400 mg Masteron 300 mg SORULARIM:
Masteronu 600'lere çıkarmak aynada cidden fark yaratır mı? İyi ki 600'e çıkmışım dedirtir mi yoksa boşuna ekstra yan etki mi demek olur? EK OLARAK:
Tren küründe kendimde gördüğüm bir durum var genel olarak böyle midir bilmiyorum. Sıfır karb. yakın gidiyorum ancak diyet bozduğum arkaya arkaya 1-2 gün sonrasında 2-3 gün vücudum daha kuru derim daha açık oluyor tabi o sıra diyete dönmüş oluyorum sonrasında form biraz sulanıyor gibi. Karb. alındığında pump artması dolu görünme bildiğimiz birşey ama benim bahsettiğim su ve yağ olarak daha kuru gözükmek hatta tartıda kilo düşüşü görmek.
Tren küründe belli aralıklarla yükleme yapmak definasyon anlamında daha mı ileri atar bu olayın açıklaması nedir?
Teşekkürler iyi forumlar.
-
Yazan: matiquew133
Merhaba, Şu an yağ yakma dönemindeyim yakın zamanda tatile gideceğim. Otelde diyetimi nasıl devam ettirebilirim fikir verir misiniz? Kettle götürmeyi düşünüyorum yulaf vs yapmak için.
-
Yazan: owlimagine
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
Bir hafta mini cut yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım konusunda çok bir fikrim yok. Makrolar, mikrolar hakkında ne yiyeceğimiz hakkında bir de iştahı açmak için yapmayı düşünüyorum çünkü iştah sıfır yaptığınız mini cut planlarını merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
-