-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Definasyondayken levotiron mu tiromel mi tercih etmeliyim?
Oluşturan:
xnoli, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: whasancan
Yaklaşık 100 gündür düzgün bir şekilde diyet + ağırlık antremanı yaptım. aşağıdaki gibi sonuç aldım 120 kilodan 105 kiloya düştüm.
Hala devam ediyorum ama 1 ay boyunca rad 140 ve clenbuterol kullanmak istiyorum. mantıksız olur mu. TAVSİYELERİNİZ nedir. PCT yaptırmam gerekir mi 1 aylık kullanımda.
Aşağıdaki siteden alacağım Bodytech RAd140, Muhammet İbrahim Yıldırım adında hocamızıın sitesiymiş:
https://vanneyildirim.com/bodytech-rad-140-testolone-10-mg-50-tablet/
-
Yazan: lottie
İyi günler herkese,
cy3 aldım 100 tabletlik ve sadece cy3 kullanacağım sıkı diyet + spor eşliğinde.
Sizlere sorum cy3ü nasıl kullanmalıyım dozajlama olsun alım şekli olsun?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur?Yazan: _NEMO_
selam,
metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak, bir saat köpek gezdirme hızında yürüyüş yaparken aerobik yapıyor gibi (135-145) kalp hızı ortalaması elde edilirse bu yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur (aynı etkinliğin desteksiz yapılmasına kıyasla)
kasları aynı ölçüde çalıştırmadığımız sürece sadece kalbimizi yorduğumuzla mı kalır ?
-
Yazan: bilinc
Öncelikle selamlar,
tüm değerli abilerim ve kardeşlerim bir sorunum var şu anda bir yüz şişmesi ile karşı karşıyayım ancak e2 bloklamak için arimidex kullanıyorum zaten definasyon küründeyim (testo prop,wins(tablet),clen,tiromel,fragment) yüzümde gerçekten bir şişlik var yani sanki bulk yapıyorum gibi sabah kardiyosu beslenme vs her şey okey ama yüzümde bir şişlik var sebebi ne olabilir?
-
Yazan: seytan9
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Yağ yakım için ve biraz kütle eklemek için 7-10k arası nasıl bir kür süreci önerirsiniz?
Yaş: 21 Kilo: 139 Bilinen herhangi bir hastalık: Egzama dışında herhangi bir hastalığım bulunmuyor Spor geçmişi: 14 yaşımdan beri aralıklı olarak neredeyse her yıl bir süre yaparım yaklaşık 15-20 kilo verip salarım. Daha önce küre girmedim, 2020 yılında Ventolin + T3 kullandım, 2022 yılında Clenbuterol. Başka herhangi ağır ilaç kullanmadım.
-