Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

reviaces

Aromasinin östrojen reseptörlerine kalıcı hasar verdiği doğru mu?

Önerilen İletiler

reviaces    1

Merhaba öncelikle,

Aromasinin östrojen resptörlerine zarar verdiği ile alakalı yazılar okudum sitede.

Uzun süreli aromasin kullanıp e2 seviyelerinde kalıcı bir sorun yaşayan var mı?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


reviaces    1
otopsicikedi, 1 dakika önce yazdı:

Evet yaşarsın vücuduna dışarıdan e2 almak zorunda dahi kalabilirsin.

peki ne kullanmam gerekiyor e2 geri tepmesi olmasını istemiyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

    • Yazan: Naturel eleman
      Deneyimli abilerim selamlar,
      Bu konularda en bilgili ve tecrübeli kişilerin sizler olduğunu düşündüğüm için danışmak istedim. 17 yaşındayım. Çocukluk ve ergenlik dönemimi maalesef oldukça sağlıksız geçirdim. Neredeyse hiç uyumadığım, sürekli yemek yediğim ve haftalarca güneş ışığı görmediğim dönemler oldu internet bağımlısıydım. 
      Şu an hayatımı düzene sokmaya çalışsam da vücudum hâlâ o sürecin etkilerinden tam olarak çıkabilmiş değil. Spora başladıktan sonra hormonal bir problemim olabileceğini fark ettim ve jinekomasti şüphesiyle doktora başvurdum. Yapılan ultrason sonucunda jinekomasti olduğu doğrulandı. Kan tahlillerimde testosteron seviyem normal çıktı 540 Ancak östrojen (E2) değerim yaklaşık 140 pg/mL ve bunun erkekler için yüksek olduğu söylendi. Bulunduğum bölgede çocuk endokrinolojisi uzmanı olmadığı için süreci sağlıklı şekilde ilerletemedik.
      Bu durumda jinekomastiden nasıl kurtulabilirim? Östrojen seviyesini düşürmek için şimdilik yağ kaybetmeye çalışıyorum ancak çok başarılı olduğumu söyleyemem. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: mustafa412611
      Dostlar selamlar hayırlı ramazanlar herkese, 
      Aşağıdaki kürü yaptım daha sonrasında klomen ve tamoksifen kullanarak PCT sürecine girdim. Pct sürecinin sonunda tekrardan kan verdim bu sefer E2 yüksek çıktı bende 2 günde bir adet arimidex yutmaya başladım totalde 7 adet yuttum. Daha sonrasında tekrar kan verdim bu sefer de E2 çok düşük çıktı.
      PCT ÖNCESİ KÜR İÇERİĞİM: (16 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Dianabol YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Propionate Kürüne girmeyi düşünüyordum lakin bu E2 Seviyesiyle tren kullanmak pekte mantıklı durmuyor. E2 yi 25 seviyelerine çekip testosteron propionate + masteron kombini yapayım diyorum. Kür sonu test sonucumu, PCT sonrası test soncumu ve Arimidex kullanımı sonrası referans aralığı dışı test sonuçlarımı sırası ile paylaşıyorum. Siz ne dersiniz üstatlar yorumlarınız benim için çok önemli. 
      KAN TESTLERİM:
        
    • Yazan: Olcay34411
      Herkese selamlar hayırlı ramazanlar,
      Son 3 yıldır ilaç kullanıyorum yaklaşık 3-4 aydır da sadece 350 mg test e kullanıyorum 2 günde 1 vuruyorum 1 ay önceki kan testim vardı bu testte:
      E2  >5 çıkmış 5den de düşük   Prolaktin 2.09  Shbg 9  Çıkmıştı sonrasında 1 ay sonra bi kan daha verdim:
      e2 90.8 prolaktin 18.21 shbg 8.3 çıkmış Bu kadar kısa sürede e2 nasıl bu kadar fırladı anlamadım. Dün sadece yarım tablet arimidex içtim başka ne yapmam lazım nasıl bir yol izleyebilirim ref arasına almak için. Teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: lesrone
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür sonrası pct'mi dört dörtlük yaptım aşağıda tahlillerden zaten döngümün açık olduğunu anlayacaksınız pct biteli yaklaşık 2-2.5 ay oldu ve östrojenim baya bir baskılanmış şimdi asıl konuya değinmek istiyorum sertleşme problemi baş göstermeye başladı bundan 1 hafta önce hiçbir şey yoktu östrojen düşüklüğünden kaynaklandığını düşünüyorum. 
      SORULARIM:
      Sizce bu sorunun sebebi e2 midir? Değilse ne olabilir? Bu sorunu aşma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir? GÜNCEL KAN TESTİM:

      Tüm öneri, cevap ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×