-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Yüksek kolesterol değerlerine önlem almak için ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Darkdefender, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
HDL referans dışı yüksek çıktı bu iyi bir şeymi yoksa kötümü? (Hastayken verdiğim test)
-
Yazan: murat1216
Merhaba arkadaşlar,
2 aydır haftada:
500 testo e 400 boldenon kullanıyorum kolestrol için önerilerinizi bekliyorum.
-
Yazan: Greblan
Testo bolde danabol küründeyim. 5. haftanın son günündeyim. Kolestrol değerleri beni ciddi anlamda ürkütüyor. LDL kısmen eh işte seviyesinde ama HDL nin bu kadar düşük olması kafamı çok karıştırdı. HDL yükseltme açısından cardiolara ağırlık vermemi ve zeytin yağı vs. tüketmemi önerenler oldu ama sizlerinde yorumlarını almak istiyorum. HDL yükseltmek için ve LDL düşürmek için ne önerirsiniz? @Vural2 @metinav
-
Yazan: ensardurudenz
Arkadaşlar selam, ldl Kolesterolüm 150 çıktı bu değer kürde olan biri için çok yüksek bir değer mi? Yoksa normal karşılanabilecek bir değerdir mi? ( Küre girmeden önce ldl Kolesterolüm 170'di) yani 20 birim bir düşüş var ama yine de yüksek. Daha öncesinde 150 kilo %40 yağ oranlarında olduğum için bu kolestrolümü etkilediğimi düşünüyorum. Şu an bulk sürecinde yaklaşık 110 kiloyum. Yüksek kilo kolestrolu etkiler mi? @metinav @rastlantisal @Bay-T
-