-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
%28 yağ oranında t3 almanın bana getiri ve götürüleri neler olabilir?
Oluşturan:
kodmaster28, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selam dostlarım,
11 hafta hexarelin kullanıcam gh artıyor metabolizma yavaşlıyor daha önce deneyimledim hexrelini.
8 hafta piramit sistem bitiron eklicem (metabolizma hızlansın diye) Son 3 hafta animal cuts kullanıcam (metabolizma hızlansın diye) Bu şekil de düşünüyorum 11 hafta sizce nasıl olur ?
Elimde eczane anavar ve Yohimbine var sizce ekleyim mi bu küre, bence gerek yok biraz kas kazanıp güzel yağ yakacağımı düşünüyorum.
-
Yazan: Wgestelx
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Serbest t4 değerlerim referans değerinin hayli üstünde çıktı.
Bu tiroid bezi ile ilgili bir bozukluğu mu ifade eder ve kur içinde riskli bir durum taşır mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Selamlar,
TRT doz testosteron, 5iu gh alıyorum. GHın metabolizma hızını düşürdüğü gerçeği var bu durumu engellemek metabolizma hızını olması gereken yerde tutmak için tiromel mi levotiron mu alınmalıdır?
-
Yazan: comolokkos35
Merhabalar,
2022 yılında kilo vermek için tiromel kullandım ve çok büyük aptallıktı aksine iştahı çok manyak açan bir ilaç ve tüm hormon dengemi bozdu bıraktıktan sonra hala yan etkileri devam ediyor sertleşememe erken boşalma ve depresyon devam ediyor ve hiçbir sağlık problemim yoktu takii tiromel kullanana kadar üstünden 2 yıl geçti ama hala bu kötü sorunlar devam ediyor
Allah rızası için biri yardımcı olsun tedavisi var mı? Herhangi bir ilac tedavisi vesaire nolur biri yardımcı olsun? Yıllardır forum forum araştırıyorum ama bulamıyorum çözümünü , problemlerimin hiçbiri psikolojik değil en ufak bilgisi olan varsa yazsın çıldıracak durumdayım hiçbir çözümü olmaz mı yahu, açtığım konu başlıklarından görebilirsiniz tiromel kullanma şeklimi dozajlari vs nolur yardımcı olun. @rastlantisal @metinav
-
Yazan: janbertozen
Merhabalar yaklaşık 5 haftadır tiromel alıyorum son 3 haftası 12 saatte bir yarım tablet şeklinde ve 2 gündür tam adem elmamın altında bir ağrı olmaya başladı ne yapmalıyım ? @metinav @rastlantisal
-