-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: xnoli
Vücut geliştirme yapıyorum 4. Kürüme başladım. Elimde pharmtec tren enat ve htp nin testo enatı var.
Bu ürünleri kullanıp verim alan varmı. Boş ürünler mi?
-
Yazan: Greblan
İkinci kürüm için 350 testo e. 200 deka haftalık düşünüyorum. Video dünki itiş idmanından çekildi. Sırt fotoları iki haftalık. Bulk öncesi kan şekerini düşürmek adına hafif bi diyet yapıyordum ramazandan boyunca. Geleyim sorularıma:
E2
Glukoz
Alt-ast
Hdl-Ldl
Üre
Prolaktin
Hemogram
bu değerler haricinde nelere baktirmamı önerirsiniz?
Haftalık olarak belirttiğim dozajlamalar yeterli midir?
Mevcut form 10hafta kadar 500testo sonrasinda 350testo ile gittigim totalde 12haftayi devirdigim bir form. İlk 10haftada benelux bolde kullanmistim ama bolde harici ne var Allah bilir. Büyük ihtimal 700-800 testo girmiş olabilirim. Boldeyi kesip 350testo ilerledigimde e2 bile çok güzel seviyelere geldigini hissediyorum. Durum bu şekilde onerilerinizi bekliyorum.
-
Yazan: Blitz
12 hafta testo 500 bolde 400 deca 400 bulk yapmistim son 4 hafta deca almadim ayni marka ile sonuc aldigim icin ayni markadan devam ettim.
bu kurde 4 hafta bitti gun asiri Testo pro 100mg + tren acetat 75 mg + masteron 100mg yapiyorum haftada ortalama 300 testo 225 tren 300 masteron yani.
3 gunde bir yarim arimidex 15 gunde bir yarim dostinex aliyordum kan vereccegim icin 10 gundur almadim bunlari
kan ornegine gore yorumlar misiniz calisma durumunu :
-
Yazan: assault11
Hocalarım bu Pharm Tech marka ürün alıp kullanıp deneyimlerimi burada paylaşmak istiyorum fakat araştırma yaptım ama temin edilebilecek kaynak bulamadım. Temin edebileceğim bir kaynak bilen varsa baş harfleriyle paylaşırsa çok güzel olur ya.
-