Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Blitz

Üye
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

7 Nötr

Blitz Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 3 senelik vucut gelistirme altyapisi </p>

Profil Bilgileri

  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Testo tren rimo kur

    haklısınız teşekkürler yeni laptop amazon japonayadan aldım klavye japonca olduğu için noktalama işaretlerinin yeri çok karışık. Bunuda türkçe düzeltme programı ile düzelttim ama olmuş hali bu
  2. Testo tren rimo kur

    @rastlantisal hocam tesekkurler. derken ilk dostinex kullanimindan 9 gun sonra mi vereyim testi. Birde amac buyumek oldugu icin e2 yi cok baskilamak yerine ust sinirlarda tutmak mi mantiklidir 45-50 civari. hocam daha once hep alt ast e2 ve prolaktin baktirarak devam etmistim simdi bobreklere baktirmak istiyorum 3-4 haftada sreum ure kreatinin ve gfh nelere bakmak gereklidir. su an ilac miktari vs sebebiyle 2 enj zorunlu ancak eger 5 ml gecmeseydi yarilanma sureleri acisindan haftada 1 enj yeterli olacak miydi sizce @Divermalesef deca ile guzel anilarim yok keza boldenon ve npp ilede cok aram iyi degil. dusuk doz tren daha iyi sonuc aliyorum. aslinda komple eczaneye dondum artik. elimde az cok guvendigim bir kaynaktan tren enantat kaldigi icin ekledim yoksa. yoksa semerkantta eczaneden aldigim iran testosu ve burdan aldigim rimobolanla devam edecektim. treni 8 haftada cikarcagim. cunku ilac orj mi degil mi ikilemi kurde beni cok etkiliyor. artik eczane devam edecegim hayatima sadece.
  3. Testo tren rimo kur

    Merhabalar. 12 haftalik cruisedan sonra clean bluk icin bir kur devam etmek istiyorum. 1 yil kur gecmisim ve altyapim var. pct yerine 4 aydir 250 testo e. cruise devam ettim. 1.84 90 kg kafamdaki elimdeki ilaclara gore. 500 iran testo enantat yurtdisi ezcaneden kendim almistim. 300 tren enantat optimum marka. haftada 2 enj olacak sekilde bolup baslamistim 2 enjeksiyon oldu daha derken dun aylarca bulamadim rimobolani buldum eczaneden 40 tane kalmis aldim ama skt leri 03-2024 onun icin bunlarida kullanmak istedim. cunku elimde orj eczane mali ilac varken tren calisacak calismayacak kaygisi olmaz ama almis oldum. ustalara sormak istedigim elimdeki ilaclarin yari omrune baktigim zaman peak degerleri kanda tutmak icin. haftada 2 enjeksiyon dusundum: pazartesi : 250 testo e. + 100 tren e. +200 rimo persembe : 250 testo e. + 100 tren e. +200 rimo Pzt,çarş,cuma 1/2 tablet arimidex (12,5 mg) Haftada 1 dostinex(7-8 günde 1) tabi maks 4 haftada 1 kan degeri vererek e2 ve prolaktin kontrol ederek bu dozajlari ayarlayacagim. degerli yorumlarinizi bekliyorum.
  4. Yeni uzun kürüm.

    anladim ben karsidayim cok uzak bana tesekkurler yinede belki yolum duser
  5. Pharm-tec marka

    evet testo prop 300 ukrayna mali eczane kendim aldim ozbekistanda eczaneden. sp tren a 225mg
  6. Yeni uzun kürüm.

    ustat hangi sehirdesiniz test fiyatlari cok uygun geldi
  7. Pharm-tec marka

    4. haftada kestim pharmtech treni. 90 dolar bayilip orj e emin oldugum SP tren aldim 4 hafta oldu ve resmen sahlandim 250g karbo ile bile. ha oksuruk cok az enjeksoyinda oldu oda enjeksiyon hizina gore vs degisiyor onu anladim ama etkilerinden ilacin ucurdugu belli ... pharmin treni cok etkisiz demislerdi zaten... nasil olsa tahlilde anlasilmiyor diye dayiyorlar dusuk dozaj yada testoyu bize. ama cidden orj tren kullaninca formdan anlasiliyor. 225 mg aliyorum definashyonda oldugum icin 150mg bile yeterli olur. masteron ve trenbolonun ucuzu yok belli oldu.
  8. Pharm-tec marka

    evet bu sekilde aynen. pek cok site var hangisinde kontrol ettiniz adresi atarmisiniz yasak degilse
  9. Definasyon 4 hafta sonrasi degerler

    2 hafta
  10. Definasyon 4 hafta sonrasi degerler

    12 hafta testo 500 bolde 400 deca 400 bulk yapmistim son 4 hafta deca almadim ayni marka ile sonuc aldigim icin ayni markadan devam ettim. bu kurde 4 hafta bitti gun asiri Testo pro 100mg + tren acetat 75 mg + masteron 100mg yapiyorum haftada ortalama 300 testo 225 tren 300 masteron yani. 3 gunde bir yarim arimidex 15 gunde bir yarim dostinex aliyordum kan vereccegim icin 10 gundur almadim bunlari kan ornegine gore yorumlar misiniz calisma durumunu :
  11. Pharm-tec marka

    1 ay oluyor 3 gun sonra artik cok net soyleyebilirim ki bu markanin treni tirt baya etkisiz. zaten yarismaci bir hoca soylemisti cok etkisiz diye.
  12. Pharmtech trenbolone acetat

    1 ay oluyor 3 gun sonra artik cok net soyleyebilirim ki bu markanin treni tirt baya etkisiz. zaten yarismaci bir hoca soylemisti cok etkisiz diye.
  13. Pharmtech trenbolone acetat

    prop 17 tren acetat 26 eurodan aldim.
  14. Pharmtech trenbolone acetat

    tam uzerine denk geldi galiba sizin yazdiginizin bugun biraz daha hizli enjeksiyon yaptim ve bogazimdan yukari dogru bir daralma gicik basti baya oksurdum sonra gecti. Allchem satan musabik bir arkadas pharmtechin treni baya etkisiz demisti ama butceden dolayi pharmtech almistim. guncellerim arada burayi etki olarka ve prolaktinde verecegim 2 hafta sonra ama dostinex aliyorum 15 gunde yarim o prolaktini baskilar bulkida ayni marka ile yapmistim sonuc almsitim kan degerlerinde ve aynada ondan degistirmek istemedim
  15. Pharm-tec marka

    bende prop 17 tren acetat 26 eurodan aldim. cok kar koyuyor satan hocalar. ama trenden emin degilim var mi baska kullanan bende hic oksuruk yapmadi 8. ignedeyim... 2 hafta gecsin prolaktin olcturcem

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×