Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

assault11

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

assault11 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Kamu Personeli
  • Konum:
    Samsun
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. 3 ay önce testo+bolde kurunden çıktık 3 ay ara verdik. Küre girmeyi dusunuyordum girmeden önce böyle bi tabloyla karşılaştık. Alt Ast bu kadar yüksek çıkmasına rağmen vücudumda hiçbir değişiklik sikinti yok. Östrojen de fazla ve garip olan vücudumda supplement dahi yokken bu Total testosteron niye yüksek çıkmış onu anlamadım. Bunları düşürme konusunda taktik verebilirsiniz sevinirim. Zaten düşürmeden küre girmeyi düşünmüyorum.
  2. Pharm tec marka temin

    Hocam bunu bana mesaj atabilir misin acaba AK kimdir.
  3. Pharm tec marka temin

    Hocalarım bu Pharm Tech marka ürün alıp kullanıp deneyimlerimi burada paylaşmak istiyorum fakat araştırma yaptım ama temin edilebilecek kaynak bulamadım. Temin edebileceğim bir kaynak bilen varsa baş harfleriyle paylaşırsa çok güzel olur ya.
  4. Pharm-tec marka

    Hocam bu pharmteci şuan nereden temin edebiliriz acaba
  5. Çalışan ilaç ? nova life kullandım.

    Vural hocam haklısınız evet ama amacım naçizane yarışma podyum değil. Sadece yol almama bir nebze yardım edip doluluk verse kafi, bana istediğimi veriyor. Ayrıca bundan önce yine NL'den testo bolde kürüne girdim beni 70 kgden 81 e çıkarttı ama en iyi şekilde beslenme ve supplement desteği ayrıca 0 fire vererek gidilen bı antrenman düzeni vardi bu şekilde ki bir süreçte ilacın ne kadar yararı olmustur bilemem. İlacı kestikten sonra ki kilomda 78de sabitlendi gibi.
  6. Çalışan ilaç ? nova life kullandım.

    Hocam aynı hocadan deca bolde kürüne gireceğim deca mg az olduğunu hocalarımdan duydum mgsinin az olduğunu bilerek alıyorum ama testosu calismazsa kuşa elveda demekten korkuyorum kan testinde testi çalışıyor olarak çıktı dogrumudur, teşekkür ederim şimdiden✋
  7. Yeni kür

    Hocam ektomorf olarak bacak zaten çok çok geri planda kaldı şuan galerimde mevcut değil en kısa zamanda çekip atayım ama eksiyi zaten bacaktan yiyorum aslında bacağa da son zamanlarda ağırlık veriyorum ama üste göre orantılı olduğu söyleyemem farklı bı plan proje çizecegiz bacak için.
  8. Yeni kür

    Hocam son form bu. Umarım daha iyidir olur boy 181 kilo 70 lerde mesleki açıdan şuan için güncel formumu söyleyemiyorum bir iki güne imkanım olacak öyle söylersem daha sağlıklı olur ama mal bu😄
  9. Yeni kür

    Hocalarım yeni bir küre gireceğim kür öncesi ve ortadaki kan tahlilllerimi burada paylaşacağım Kürüm Npp+Boldenon+Testo Enanth kick start dianabol olarak düşündüm. Bu kür içi pct nasıl olmalı kesinlikle kür içi kullanmalısın dediğiniz varsa birde HcG kür içi kullanılmalımı önerileriniz nedir. İlerleyen süreçte mg'larıda paylaşacağım. Alacağım ürünler F.K. dan zphc ile devam edeceğim hocalarımdan tavsiyeleri bekliyorum, saygılar.
  10. Victor orbis

    Victor orbis bunu duyan oldumu hiç. İlk kez karşılaştım kullanmadım. Deneyimleyen oldumu acaba

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×