-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Total testosteron düşüklüğü var ne yapmalıyım?
Oluşturan:
shaawn, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Jonturk
Herkese Selamlar,
Yaklaşık 1 Senedir TRT Tedavisi görmekteyim. 3 Haftada 1 Sustanon 250 Mg enjeksiyon olmaktayım. Sustanon kesip 8 haftalık Testosteron Enanthate kürü yapmak istiyorum ayda 500 mg sizce herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş:43 Boy:1.80 Kg:92 Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: farmel09
Hayırlı günler arkadaşlar,
Kan tahlillerim ekte total testom düşük çıktı.
SORULARIM:
Diğer değerler normal midir? Sizce bi sorun teşkil eder mi? KÜR PLANLAMAM:
Testo 500 Deca 400 Masteron 200 Dianabol 30 KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: sonalla24
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 2 senedir doğal olarak spor yapmaktayım 21 yaşındayım.
Arkadaşlar fotoğrafta göründüğü gibi total testosteron değerim yaklaşık 7 -8 ay içerisinde 200 civarı düştü. Kan testindeki diğer değerlerim şekildeki gibi fakat daha önceden hormonları ölçtürmemiştim. Ayrıca 2 ayrı tarihteki formlarım da fotoğraflardaki gibi kırmızı eşofmanlı halim 2024deki diğeri ise güncel. Kan testini vermeden önce yaklaşık bi 20 26 saat boyunca 2 3 saat uykuyla vermiştim. saat 4 te kan testini verdim.
SORULARIM:
Bu düşüş normal mi? Ne yapmamı önerirsiniz? Bir de küre girmek istersem bu değerlerim uygun mu küre girmek için? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
GÜNCEL FORMUM:
-
Kür sonrası doğal testosteron seviyemin çok gerisinde total testosteron seviyem! sebebi ne olabilir?Yazan: KnossosR
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Hiç ilaç kullanmadığım zamanım ki testinde 823ng/dl’ydi ama şuan ki testte 292ng/dl sebebi nedir?
Çok ciddi bir fark var. LH FSH açık son kürümden 5,5 ay geçti.
Tüm düşünce ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: rca
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
Yarışma hazırlığında olan birisiyim ve güncel kullandığım ilaçlar aşağıdadır.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron propionate 100 mg (gün aşırı) Trenbolone acetat 50 mg (her gün) Masteron 50 mg (her gün) SORUM:
Kan testi sonuçlarıma göre total testosteron üst sınırda sebebi ne olabilir? Serbest testosteron uçuş modun da bu normal mi? @metinav @rastlantisal @Feladel @Askabar @rauthos
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-