Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

huseyinatas7

Ilk kürüme gireceğim testosteron + trenbolone olarak nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürüm olacak definasyon kürüm 4-8 hafta arasında kullanmak istiyorum spor geçmişim 2 yıl

• trenbolone
  • testesteron

Kullanmayı düşünüyorum ilk kürde 10 haftayı geçmeyeceği için çok fazla yan etki görür müyüm veya neler olacak veya bunun yanı sıra önerdiğiniz daha az yan etkili ve en az bu kadar güçlü ilaçlar var mı cutting dönemi için definasyon kürü olarak değerlendirmenizi rica edeceğim.

Tüm yorumlar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE, 9 dakika önce yazdı:

İlk kür ve trenbolone????? :|

hocam ne önerirsiniz pek bir bilgim yok

Oathbreaker, 5 dakika önce yazdı:

Ben ilk kürümde Deca kullanmıştım şimdikiler fena direk Trenden başlıyor. :D

etkisi nasıldı peki hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    57
huseyinatas7, 28 dakika önce yazdı:

hocam ne önerirsiniz pek bir bilgim yok

Yüksek carb beslen yediğin carb kadar motorun hızlı çalışır ben Tren küründe Carb ne kadar yüksek alıyorsam o kadar antrenmanda gücüm artıyordu.

Yağı düşük tut Trenin parçalı, kuru lakin agresif vücudu ve definasyon için lakin doğal yağlardan ve omega3-6 asitlerini HDL ve LDL için kesin al.

Tuzu 4-5 GR üstünde alma Tren böbrekleri zorlayan bir ilaç su tüketimini minimum 4 LT al.

huseyinatas7, 24 dakika önce yazdı:

etkisi nasıldı peki hocam 

Yüksek güç artışı dolu ve bombeli adele sağlam eklemler, yüksek libido [ eğer prolaktini kontrol altında tutarsan ] ve ilk 2 senemde kullanmıştım 2500-3000 Cal alıyordum çok temiz beslendiğim söylenemez lakin 75'den 80'e çıkmıştım iyi kütle almıştım.

Lakin sonraki Deca kürlerimde hep kilo verdim Tren kürlerinde kilo aldım bu da benim vücuttaki etkileri kişiden kişiye göre değişir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker, 19 dakika önce yazdı:

Yüksek carb beslen yediğin carb kadar motorun hızlı çalışır ben Tren küründe Carb ne kadar yüksek alıyorsam o kadar antrenmanda gücüm artıyordu.

Yağı düşük tut Trenin parçalı, kuru lakin agresif vücudu ve definasyon için lakin doğal yağlardan ve omega3-6 asitlerini HDL ve LDL için kesin al.

Tuzu 4-5 GR üstünde alma Tren böbrekleri zorlayan bir ilaç su tüketimini minimum 4 LT al.

hocam ilk kürüm olacak tren ve testo 4-8 hafta arası kullanacağım sadece tahmini yan etkileri ne olur kabulum zaten yan etkilerine

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    57
huseyinatas7, 2 saat önce yazdı:

hocam ilk kürüm olacak tren ve testo 4-8 hafta arası kullanacağım sadece tahmini yan etkileri ne olur kabulum zaten yan etkilerine

• Sıcak basması
  • Yüksek su atımı ve terleme
  • Agresyon
  • Erektil disfonksiyon veyahut tam aksine gereksiz yüksek libido
  • Prolaktin yükselmesi
  • Uykusuzluk
  • Kardiyovasküler sistemde zayıflık [ kondisyonun %25 düşecek ]
  • Öksürük
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    373

Güzel kardeşim siz bazı şeyleri kolay mı sanıyorsunuz? İlk kür’ün de tren kullanmak istiyorsun ve yorumlar da pek bir bilginin olmadığını ve de özellikle yan etkilerine kabulüm diyorsun. Kim öneriyor böyle şeyleri size ?

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ugurrgennc    0

dostum bu konuda profesyonel bi koçla çalışmanı öneririm bu başlıktan anladığım kadarıyla en ufak bir bilgin bile yok böyle bir riske girme

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    14

4-8 haftada ne kadar dozu zorlarsan zorla doğru düzgün gelişemezsin. Sonuçta vücudun sınırsız oranda protein sindirip, sentezleyemez. En az 20 hafta git

tarihinde yanis tarafından düzenlendi
  • Palyaço 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    57
yanis, 6 dakika önce yazdı:

4-8 haftada ne kadar dozu zorlarsan zorla doğru düzgün gelişemezsin. Sonuçta vücudun sınırsız oranda protein sindirip, sentezleyemez. En az 20 hafta git

Bilader ilk kürüm ve Tren gireceğim diyor farkındasın değil mi :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker, 58 dakika önce yazdı:

Bilader ilk kürüm ve Tren gireceğim diyor farkındasın değil mi :D

öldürecek beni😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.041

Okuduktan sonra bile hala tren gireceğim diyorsan yolun açık olsun :D:) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: FatChicken
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Trenbolone Enanthate içeren bir küre başladım. Pazartesi 200mg, Çarşamba 200mg vurdum. Bugün cumartesi günü ama hiçbir yan etki hissetmiyorum. Daha önce de trenbolone kürüne girmiştim. Yüksek derecede gece terlemesi, öfke, tansiyon problemleri gibi yan etkileri kısa sürede yaşıyordum ama 5 gün olmasına rağmen hiçbir yan etki hissetmedim. İlacın underdose olma ihtimali var mı yoksa çok mu erken.
      Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Burak12345
      Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar bilgi paylaştıkça güzeldir.
      Şöyle bir sorunum var:
      Geçen sene 4 aylık Testo bolde kurunde ikinci ayda Bolden açılmış dördüncü ayda iyi sonuç almış biri olarak. Bu sene ise altı aylık bir kür yapıp beş ay geçmesine rağmen hala Boldenonu hissetmemek! Bu gibi durum daha önce birinizin başına geldi mi nedendir neden olabilir kan testlerine göre ilaç çatır çatır çalışıyor kullanılan marka aynı doz yükseltmeme rağmen beklediğim sonucu alamıyorum neden?? Şunu da eklemek istiyorum geçen sene bol de köründen sonra iki ay ara verip definasyona girdim definasyon da Testo bolde ve tren on hafta kullandım tekrar üç ay ara verip altı aylık Testo bolde kürüne girdim şu an tepki ve sonuç alamıyorum ne yapmam lazım ne eklemem lazım yanlış yaptığım bir yer var mı?
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      750 mg Testosteron 750 mg Boldenon Tüm öneri ve düşünceler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: metinav
      Yabancı forumlarda paylaşılan hipogonadizim hastalarının, özellikle primer olanların deneme yanılmayla uyguladıkları ve yaptırdıkları testlerle uygun dozajı belirledikleri TRT (testo yerine koyma tedavisi) kısaca şu şekilde :
      Hergün 10 mg testosteron cyopionat (veya sustanon)
      Hergün 10 mg nandorolon deconoat
      Haftada iki defa 250 iü hcg
      Bu dozlarda düşük shbg ve kontrol gerektirmeyen ideal E2 seviyeleri elde edilmiş.Libido ve ereksiyon yanında iyi bir fiziksel-ruhsal mod yakalanmış.
    • Yazan: mtnsk25
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2025 Eylül için yarışma kararı aldım ve bir koç ile çalışıyorum şu anda. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Cypionate 400mg Deca 400mg Masteron 100mg Dianabol 40mg Büyüme Hormonu 4iu Bilgisi yorumu olan arkadaşlar kendi ve tecrübesine dayanarak yorumlarını yazabilir.  
    • Yazan: Lifter31
      Herkese iyi forumlar,
      Küre 15 martta başlayacağım ve başlangıç kilom 90 yağ oranım ise 7-8 olacak. Kürde kullanılacak tüm ilaçları daha önce kullandım ve birbirleri ile olan oranları ona göre ayarlı.
      KÜR PLANLAMAM:
      1. hafta 750mg test en. 1200mg boldenon 20iu humalog 2-10 750mg test en. 600mg boldenon 20iu humalog 11-18 1000mg test en. 800mg boldenon 20iu humalog 19-20 575mg test p. 400mg boldenon 350mg tren ace. 25mcg t3 21-26 700mg test p. 600mg boldenon 575mg tren ace. 50mcg t3 27-28 350mg test p. 125mg tren ace 25mcg t3 29-32 200mg test en. İlk 18 hafta bulk yapılacak 19-26 arası definasyon olacak. 27-32 arası ise cruise. Kesinlikle ama kesinlikle diyetime gramı gramına dikkat edip fazla yağlanmayacağım. Boldenonu ilk hafta esteri erken açılsın diye yükleyeceğim. İlaç dozajlarındaki iniş çıkışları ester sürelerine göre düşündüm. Definasyonda belki ortalara 4 hafta 80mcg clenbuterol ekleyebilirim. Özellikle son haftalar için önerilerinizi bekliyorum.
      Not : Kür biraz sert farkındayım.
      KÜR İÇİ MCT GRUPLARI:
      nac engilen deve dikeni balık yağı zma Kullanıyorum. Günde 10 litre suyun altına düşmüyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.