-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
![Yasinakda](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2024_05/11604.thumb.png.e9f8529a287d0b202c4ce542d0b7d625.png)
Devlet hastanesine randevusuz gidilir mi?
Oluşturan:
Yasinakda, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sparta34
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
LOKASYON OLARAK:
İstanbul Pendik Tuzla Kartal Çevresi gibi kan testlerini daha ucuza halledebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz?
Not : Sadece Prolaktin ve östrojene 1050 tl fiyat çekiyor özel hastane.
Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Emin982
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Testo bolde (500mg her ikisi de) kürüne gireli üçüncü hafta oldu. Devlette kan verip üstüne çok sorunlu bir doktora denk geldim maalesef ki. Bu değerler bakarak yorumlar mısınız. Benim ekstra olarak merak ettiğim total testom 32> leri görürdü kürümde bu zamanla mı artıyor daha üçüncü haftada olduğum için. Hhemoglobin den boldenin faaliyette olduğunu anlayabilir miyiz?
Yorumlar için teşekkür ederim şimdiden @Diver
-
Yazan: Komutan
Hayırlı Cumalar,
Daha önce bilinçsiz 3 kür geçmişim var. Bırakalı 15 Ay kadar oldu. Herhangi bir Sertleşme problemi vs. yaşamıyorum fakat eskisi gibi enerjik, çakı gibi, canlı bomba gibi değilim. Artık herkes ölü damgası vurur hale geldim, Yüzüm düşük Kilom zayıf Hayattan zevk alamaz hale geldim. (6 ay öncesine kadar böyle değildim.) Doktor Psikolojik dedi. Üstelik kan testini de tok karınla yaptı, sorduğumda bu testler için aç olman gerekmiyor dedi ne alakaysa.
Rica etsem Kan Değerlerimi Kontrol Eder misiniz ? Teşekkürler. 1.78 / 68 / 21
-
Yazan: muhammedb1907
Merhabalar Arkadaşlar,
Yaklaşık 6 aylık Kürün sonuna geldim 116 kilo başladığım bu serüvene an itibari ile 92 kilo olarak devam ediyorum kolum 37 cm'den 42'ye kadar büyüdü yaklaşık 30 kilo vermeme rağmen bu beni mutlu ediyor ama belki kilomdan kaynaklıdır steroidin devasa etkilerini göremedim belki de only testo yaptığım için olabilir.
Aynaya geçince devasa farklar göremiyorum, bu sürede 6 ay boyunca ortalama haftalık 300mg only testo ent Ve son 2 hafta 200mg tren ent kullandım amacım 4 hafta kullanmaktı ama aşırı yan etki görünce 2.hafta sonunda bıraktım ve kürü sonlandırdım şuan bırakalı 4 hafta oldu, ama şöyle bir hata yaptım ki ilk siparişimi vortex markasından aldım ve bana supedrol verdi bende araştırmadan etmeden 2 ay boyunca günlük 30mg kullandım ve kullanmayı bıraktığım günden beri Sertleşme Sorunu yaşıyorum.
SORUM:
Ben Kan testi İçin Randevu Aldım Hangi Testleri Yaptırmam Gerekiyor?
Bana Yardımcı olursanız çok Sevinirim.
-