-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
250 mg testosteron kullanıyorum bunu ne zaman arttırmalıyım?
Oluşturan:
burqkoc, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Vassa
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
Bunun iki temel sebebi var:
Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:
KAN TESTLERİ:
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
-
Yazan: Superlevye
Arkadaşlar merhaba,
Şu anda recomp ve cut benzeri bir süreçteyim. Aşırı yağ oranım olmamasına rağmen, örnek vermem gerekirse geçen yaz %10-12'li yağ oranlarına indiğimde, görüntüm açık ve parçalı olsa da tuhaf bir şekilde sulu hissettiriyordu ve hatlarım tam olarak gözükmüyordu. O zamanlar ilk testosteron deneyimim olduğu için çoğu şeyi deneme yanılma ile öğreniyordum; E2 seviyemi 100'lerden 40-50'lere kadar düşürdüm, bununla beraber kullandığım dozu da azalttım. Önümüzdeki günlerde artık beni tatmin edebilecek bir kütleye eriştiğim için 200 mg (TRT üstü) bir doza geçerek E2 seviyemi 20-25'lere, belki daha da düşük bir seviyeye çekmek istiyorum. Direkt olarak deri altında su tutan bir vücut yapım olması sebebiyle sizlerin de fikrini ve görüşlerini almak istedim. Kendinizi genel olarak en iyi hissettiğiniz ve formunuzu etkilemeyen en optimal E2 değeriniz aşağı yukarı nedir?
-
Yazan: Tekelmavisi
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
5 yıllık fitness sürecim var natürel olarak bir yere kadar gelebildim. Aşağıda belirttiğim kürü yaptım ve bırakmak zorunda kaldım. Sonrasında pct vesaire yapmadım!
GEÇMİŞ KÜR DENEYİMİM: (2 ay kadar)
Testosteron Cypionate KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 24 Boy: 1.80 Kilo: 90 YENİ KÜR PLANIM: (12 Hafta)
Testosteron Cypionate SORULARIM:
12 haftalık tekrar bir kür başlangıcında sonucunda nelerle karışılacağım? Sadece testo cyp ile ne kadar yol katedebilirim? Deneyimli arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim.
-
Yazan: oppomer
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yakında bulk amaçlı only testo kürüne girmeyi düşünüyorum, satıcı henüz ürünleri tedarik etmediği için beklemedeyim. Çok zor kilo alan bir yapım, zar zor 67-68' i görüyorum. Sporu yıllardır aralıklı olarak yapıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 42 Boy: 174cm Kilo: 67 GÜNCEL FORM:
Sizce kür için erken mi?
-

