Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SantoR

Bpc157 ve tb500 ile omuz sakatlığı tedavi günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

Vezuchiy    205
dips enjoyer, 4 saat önce yazdı:

Zaman pek fayda getirmedi, doğru tedaviyi de bulamadık hocam. Hatta ne tedavisi, teşhis konamadı uzun bir süre. Yok sende bu var ama bu bu kadar ağrı yapmaz, yok şu var ama şu bu kadar ağrı yapmaz... Muhtemel her branşa gittim aylarca.

Düşük doz decadan kasıt ne hocam? Mg olarak tavsiye verebilir misiniz? Bütçe olarak da 3 aylık bpc-tb kombini ile arasında ne kadar fark olur? Kilom 72.

10-50mg arası yalnızca koruyucu etkisinden faydalanmak için kullanabilirsin.

ama testestoron olmadan o mglarda döngü için sorun yaratıcaktır. bpc v.s para yetmiyorsa tedavi kürü niyetine girebilirsin makul dozlarda testestoron ve deca/npp

ben bileğime birşey olduğunda anavarla v.s çözüm buluyorum anabolikler çok hızlandırıyor süreci.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SantoR    143
dips enjoyer, 4 saat önce yazdı:

Zaman pek fayda getirmedi, doğru tedaviyi de bulamadık hocam. Hatta ne tedavisi, teşhis konamadı uzun bir süre. Yok sende bu var ama bu bu kadar ağrı yapmaz, yok şu var ama şu bu kadar ağrı yapmaz... Muhtemel her branşa gittim aylarca.

Düşük doz decadan kasıt ne hocam? Mg olarak tavsiye verebilir misiniz? Bütçe olarak da 3 aylık bpc-tb kombini ile arasında ne kadar fark olur? Kilom 72.

100mg deca baslayabilirsin butce olarak peptidlerle cok fark olur tabiki cok daha ucuz olur. Decanin pct sini forumlardan cok iyi arastirarak okumalisin ( Deca dick ) olayini kas yapacakken goz cikarma.. Gecmise degil gelecege odaklanmalisin ..

tarihinde SantoR tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy, 15.09.2024 - 08:33 yazdı:

ben bileğime birşey olduğunda anavarla v.s çözüm buluyorum anabolikler çok hızlandırıyor süreci.

Anavar kullanımı hakkında daha detaylı bilgi verir misiniz? Sözlükte hazır konusu varsa ondan da faydalanabilirim.

SantoR, 15.09.2024 - 09:27 yazdı:

100mg deca baslayabilirsin butce olarak peptidlerle cok fark olur tabiki cok daha ucuz olur. Decanin pct sini forumlardan cok iyi arastirarak okumalisin ( Deca dick ) olayini kas yapacakken goz cikarma.. Gecmise degil gelecege odaklanmalisin ..

100 mg Deca'nın yanına testosteron eklemem gerekir mi hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    205
dips enjoyer, 3 saat önce yazdı:

Anavar kullanımı hakkında daha detaylı bilgi verir misiniz? Sözlükte hazır konusu varsa ondan da faydalanabilirim.

100 mg Deca'nın yanına testosteron eklemem gerekir mi hocam?

kesinlikle gerekir.

Anavar hızlı onarım için kullanabilirsin. zarar görmüş yeri iyileştirir. yanmış deriyi bile iyileştiriyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy, 7 saat önce yazdı:

kesinlikle gerekir.

deca yanına testo için bunu yazdın sanırım hocam. teşekkürler

anavar için de biraz araştıracağım teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR    143
dips enjoyer, 8 saat önce yazdı:

deca yanına testo için bunu yazdın sanırım hocam. teşekkürler

anavar için de biraz araştıracağım teşekkürler.

tabiki kullanmalısın 250 mg Testo E ekleyebirsin

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cagan    0
Diver, 25.04.2024 - 13:04 yazdı:

Hocam pro yarışmacıların bir videosunda izlemiştim tendon kopmasına günlük bin mcg vurup kısa sürede toparladım demişti tabi herkesteki vücut ve sakatlık derecesi farklı. 250 mcg ile başlangıç seviyesinde omuz kapsül yırtığını bir ayda atlattım. Sizin durumunuzda olsam min günlük 500 kullanırım.

hocam benimde omuzumda kapsül var enkjeksiyonu tam nerden yaptınız ben ağrıyı en çok ön omuzumda hissediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR    143
cagan, 6 dakika önce yazdı:

hocam benimde omuzumda kapsül var enkjeksiyonu tam nerden yaptınız ben ağrıyı en çok ön omuzumda hissediyorum.

• Bpc157 omuz bölgesine
  • Tb 500 Göbek çevresi deri altına daha uygun olur
  • Omuz için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cagan    0
SantoR, 9 dakika önce yazdı:
  • Bpc157 omuz bölgesine
  • Tb 500 Göbek çevresi deri altına daha uygun olur
  • Omuz için

sağ olun :)

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR    143

Konuyu güncelleyeyim  nerdeyse konudan bir sene sonra diğer omzumda ya da omuza yakın tendon-kaslarda sorun oluştu büyük ihtimalle kullanmış olduğum güçlü antibiyotikler tendon ve kaslara zarar verdi bunun eczacılıkta adı ilaç toksitesidir arkadaşlar ama dikkat edin kafanıza göre güçlü yan etkili ilaçlar almayın  tendonlarınız kopabilir tendonit olabilirsiniz. Hemen bpc157 ve tb500 girdim 2. haftadayım omuz antremanı yapmadan devam ediyorum 6. hafta omuz gircem ama artık panik yok ne yapacağımızı biliyoruz  çok şükür🪬🧿

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
vevcil    7

Merhaba arkadaşlar. motosiklet ile trafik kazası geçirdim ve şu an bir kaç kırık, ezik var vücudumda. Bunlardan en ciddisi kalçaya yakın yerden femur kemiğim kırıldı ve bu yüzden yürüyemiyorum. Biraz araştırdım ve BPC-157 kemik iyileşmesine olumlu etkileri varmış günlük 500mcg kullanımda. Platin takıldı bacağıma. Sizce nasıl etkisi olur bpc 157 nin. ne düşünüyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.624
vevcil, 2 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar. motosiklet ile trafik kazası geçirdim ve şu an bir kaç kırık, ezik var vücudumda. Bunlardan en ciddisi kalçaya yakın yerden femur kemiğim kırıldı ve bu yüzden yürüyemiyorum. Biraz araştırdım ve BPC-157 kemik iyileşmesine olumlu etkileri varmış günlük 500mcg kullanımda. Platin takıldı bacağıma. Sizce nasıl etkisi olur bpc 157 nin. ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle çok geçmiş olsun dostum. 500 mcg senin durumunda az gelir muhtemelen. Böyle durumlarda haftalık 5 mg ve üzeri doz öneriliyor. Buda biraz maliyet demek fakat durumu hızlandırmaya kesinlikle katkı sağlar. İmkan varsa yurt dışından kendin aldır çok daha uyguna gelir.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    38
vevcil, 13 saat önce yazdı:

bunları bilmem ama ben de motosiklet kazasında dizimi kırdım 5 ay önce, kırdığım andan itibaren 250 mg testo kullanmaya başladım çok hızlı iyileştim , kırık bölgedeki kas erimesi de minimum oldu

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    70
vevcil, 16 saat önce yazdı:

Merhaba, çok geçmiş olsun. Aynı zamanda Castle Focus 60 tablet kullanabilirsin, günde 2 defa yemekten yarım saat önce veya sonra.

Etkisi çok yüksek iyileşmeye. Fiyatı internette 750 vs. benım eczacı abi sağolsun nakit 650ye verdi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Kara80
      Selamlar hocalarım herkese iyi forumlar.
      2 gün önce idmanımı attım hiçbir sorun yoktu normal hayatıma devam ettim bir gün sonra yani dün yan omuz ve kol arasında kalan o ufak bölümde cok ağrı hissettim dinlendim. Bugün ise ağrı daha da şiddetli. ağırlıksız elim boşta lateral hareketi kolu yana açarken cok ciddi bir ağrı oluyor, kolu karşıya uzatınca front raise yapar gibi bir his yok fakat kolum biraz geriye gidince yine o bölgede cok ağrı hissediyorum. Elimi cebime attığımda çıkarırken bile çok ağrı hissediyorum.
      Yardımınıza ihtiyacım var
      Bu durumu yaşamış ya da bilen birisi bana akıl verebilir mi? Şuan hastaneye gitme durumum yok fakat eğer geçmezse en kısa zamanda gideceğim
    • Yazan: Gulyabani
      Selamlar,
      Ürünlerin tamamı ve planlama Burak hocamdan. Burak hocanın planlamasına tam anlamıyla uyduğum söylenemez ama dikkat etmeye çalışıyorum.
      Güncel Durum: 
      Yaş: 26  Boy: 187   Kilo: 119  Yağ Oranı: 29 (hastane ortamında makine ölçümü)  Geçmiş:
      16 ay kadar önce 170 kiloydum ve tüp mide operasyonu geçirdim, 14 ayda 116 lara kadar düştüm ve sonrasında sigara bırakma denemesi ve iştahın geri gelmesi sonucu 128 lere kadar çıktım. İlk 6 ay göbek fıtığını riski için 3 ay sadece beslenme ve iyileşme süreci, sonraki aylarda kadar hafta 3 gün 1,5 saat yüzme/yürüyüş şeklinde ilerledim. Son 5 aydır da ciddi şekilde ağırlık antrenmanı yapıyorum (haftada 5 gün ortalama). 3 ay kadar sigarayı bırakma denemem sonucunda kilo vermem durduğu hatta geri aldığım için bir daha kilo almayı göze alamam diyerek sarm + peptid kürüne başladım.  
      Şimdilik 8 hafta kadar sürmesini planladığım kür içeriğim :
      Sarm Noxy
      SR-9009 | 8 Hafta GW-501516 | 8 Hafta Peptid Noxy:
      Hgh frag (176-191) | 8 Hafta Retatrutide | 8 Hafta Cjc 1295 DAC | 4-8 Hafta Diğer:
      Yohimbine (İran) Beslenme:
      1700-1900 Kalori 60-100 Yağ 80-100 Carb 120-160 Protein 128 kilo ile başladım ilk 4 hafta 120-121 lere indim 5. haftanın içindeyim 119 lara düştüm. Bu değerlere normalde de inerdin diyenler için 2200 kalori üstü kilo alıyorum (haftada 3 gün hareketli olduğum dönemde) ve 170 kilolardan buralara geldiğimi hatırlatmak isterim. Mesleğim gereği tüm gün oturuyorum ve nispeten az hareketli bir hayatım var. Hareket edebildiğim tüm vaktimi de en verimli şekilde geçirmek istiyorum. Dozajlar konusunda bilgi vermeyeceğim yanlış yönlendirme olmaması için kişiden kişiye değişir ama artır veya azalt önerilerinize açığım.

Kan Değerleri:

CRP HS değeri korkuttu açıkçası ve DHEA-S için de aşırı kilolu olduğum yıllarda (4+) sırtım başta olmak üzere vücudumun bir çok yerinde sivilceler çıktı ve hala varlar (karaciğer yağlanması ve kan değerleri bozukluğu vb.) ayrıca son 1 haftadır artış var acaba DHEA dan mı diye düşünüyorum önceden baktırdığımda normal aralıklardaymış SARM lar yükseltmiş olabilir mi ? Bayramda el bileğimi sakatladım ve 4 gün kadar aktif antrenman yapmadım. Kreatin Kinaz değeri öncesi günün akşamı antrenman yapmıştım ondan dolayı yüksek. Süreç boyunca normalde yaşadığım enerji düşüklüğünü hiç yaşamadım desem yeridir haftada 5-6 gün antrenman normalde benim gibi biri için gayet yorucu olması gerekirken sarm lardan olsa gerek deli gibi bir enerjik hissediyorum.
      Genel gidişat ve kan testi yorumlamalarınız için desteğinizi bekliyorum.
      İyi Forumlar.
    • Yazan: Gulyabani
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Myostatini baskılamanın yöntemleri hakkında size birkaç soru sormak istiyorum. @metinav @Askabar
      Bu hormonu bloke edebilmek için peptidler de:
      Follistatin Follistatin 344 Follistatin 315 Ace-031 Bu hormonu bloke edebilmek için sarmlar da:
      YK-11 SORULARIM:
      En asgari boyutta zararı alarak myostatin nasıl bloklanabilir veya Follistatin artırılabilir ? Bulk, def, pct, trt hangi aşamalarda hangisi kullanılmalı ? Ve ikisinden birini alma hakkınız olsa hangisi ve neden ? Yıl boyu kullanılmak istenirse hangisi tercih edilmeli ? Konuya katılım gösterip tüm yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Wrest22
      10 yıldır profosyel olarak güreş yapıyorum 2 defa steroid kürüne girmiştim, ancak 1 senedir hiç antrenman yapamıyorum, beslenme de kötü geçti. Yaklaşık olarak 8 kilo verdim, geri aldım ama boş bir kilo oldu. Performans ve güç konusunda çok düşüşteyim, güç ve dayanıklılık/performans olarak nasıl bir kür önerirsiniz. Teşekkürler.
    • Yazan: Tuna59baba
      Bu markayı deneyen deneyimleyen var mıdır? 
      Pek sahtelikle alakalı bir şey duymadım bunun hakkında ama deneyeniniz varsa merak ediyorum ve 4500 tl fiyat çok değil mi buna?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.