Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SantoR

Bpc157 ve tb500 ile omuz sakatlığı tedavi günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

Askabar    1.640
vevcil, 2 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar. motosiklet ile trafik kazası geçirdim ve şu an bir kaç kırık, ezik var vücudumda. Bunlardan en ciddisi kalçaya yakın yerden femur kemiğim kırıldı ve bu yüzden yürüyemiyorum. Biraz araştırdım ve BPC-157 kemik iyileşmesine olumlu etkileri varmış günlük 500mcg kullanımda. Platin takıldı bacağıma. Sizce nasıl etkisi olur bpc 157 nin. ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle çok geçmiş olsun dostum. 500 mcg senin durumunda az gelir muhtemelen. Böyle durumlarda haftalık 5 mg ve üzeri doz öneriliyor. Buda biraz maliyet demek fakat durumu hızlandırmaya kesinlikle katkı sağlar. İmkan varsa yurt dışından kendin aldır çok daha uyguna gelir.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

trensetter    38
vevcil, 13 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar. motosiklet ile trafik kazası geçirdim ve şu an bir kaç kırık, ezik var vücudumda. Bunlardan en ciddisi kalçaya yakın yerden femur kemiğim kırıldı ve bu yüzden yürüyemiyorum. Biraz araştırdım ve BPC-157 kemik iyileşmesine olumlu etkileri varmış günlük 500mcg kullanımda. Platin takıldı bacağıma. Sizce nasıl etkisi olur bpc 157 nin. ne düşünüyorsunuz?

bunları bilmem ama ben de motosiklet kazasında dizimi kırdım 5 ay önce, kırdığım andan itibaren 250 mg testo kullanmaya başladım çok hızlı iyileştim , kırık bölgedeki kas erimesi de minimum oldu

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    83
vevcil, 16 saat önce yazdı:

Merhaba, çok geçmiş olsun. Aynı zamanda Castle Focus 60 tablet kullanabilirsin, günde 2 defa yemekten yarım saat önce veya sonra.

Etkisi çok yüksek iyileşmeye. Fiyatı internette 750 vs. benım eczacı abi sağolsun nakit 650ye verdi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
babolander    0

Arkadaşlar bpc 157 ve tb 500 kullanırken herhangi bir yan etki yaşadınız mı psikolojik olarak ? Durgunluk , anksiyete ve nefes darlığı gibi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Yakamoz
      Öncelikle merhabalar herkese yaşım 19 kilom 72 aktif futbol hayatım var maalesef 4 ay önce atfl yan bağlarında grade 2 yırtık oluştu ve sezonun başlamasına çok az bi süre kaldı bpc157 çok önerdiler kullanmayı düşünüyorum nasıl kullanacağım hakkında bilgi verebilir misiniz 
    • Yazan: Râkest
      Merhaba,
      21 yaşındayım
      191 boyunda
      120 kiloyum
      Spor temelim var. Yağ yakımı odaklı peptid kullanmaya başlamak istiyorum. Araştırmalarım doğrultusunda Fragment, MGF ve IGF 1 amacım doğrultusunda en uygun peptidler. Ancak bir kaç yerde bu peptidlerin yağ yakımında işe yaraması için uygun bir kiloya düşmem gerektiğini okudum o yüzden kafam karıştı. İlk defa kullanacak olanlara tavsiyeleriniz varsa zevkle okumak isterim, şimdiden teşekkürler. 
    • Yazan: alibaba9
      Merhaba arkadaşlar,
      Wolverine stack kullanımı hakkında deneyimi olan arkadaşlar var mı acaba?
      Araştırnca BPC-157 günlük kullanım 250mcg-500mcg civari, ve iyileşme beklenen yere enjeksiyon şeklinde geçiyor.
      TB-500 ise daha sistemik bir kullanım, karın bölgesine haftalık 1-2 mg şeklinde geçiyor.
      Ama bu iki peptid bir arada kullanım da var. ZPHC'de Ultra Rehab Mix olarak geçiyor. ABD'de ise Wolverine stack demişler.
      Hatta buna GHKCu ekleyip Glow Stack demişler.
      Sormak istediğim bu iki farklı uygulamayı tek seferde kullanınca dozajlama nasıl olmalı acaba? ve ne kadar süre kullanılmalı?
      Not: Kullanım amacım, akut bir yaralanma değil. Romatizmal durumlar yüzünden eklemlerde inflamasyon hasarları var kronik olarak. Onları rahatlatmak ve yeni hasarları önlemek amaçlı. Hem de kronik inflamasyonu düşürmek amaçlı denemek istiyorum.
    • Yazan: shX648
      Hocalarım abilerim,
      Kardeşlerim dün instada kaydırırken karşıma peptid satan bir Türk sitesi çıktı Amerika'dan getirdiklerini vs.. Söylüyorlar pek güven vermedi açıkçası yine de bilen vardır aşina olan vardır diye sormak istedim "fiyat listesi aldığım adam bana hplc testlerini attı" herhangi bir anabolizan lab testi gibi de değil çok anlamadım açıkcası 😄 Bileniniz varsa netliğe kavuşturursa sevinirim net adres vermeyecek şekilde medyalar ektedir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp