Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Ilacı vurduktan sonra apse, ödem yaptı çok fazla ağrım var! sebebi nedir ve nasıl önlem almalıyım?

Önerilen İletiler

Testomax    15
barannkhrman7, 18 saat önce yazdı:

Bunlardan herhangi biri ile bacaga yapılırmı

IMG_1122.jpeg

IMG_1120.jpeg

IMG_1119.jpeg

IMG_1118.jpeg

IMG_1117.jpeg

IMG_1121.jpeg

Bun iğnelerin uzunluğu 13mm kas içi enjeksiyona uygun değil en az 25mm olması gerekli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Testomax, 12 saat önce yazdı:

Bun iğnelerin uzunluğu 13mm kas içi enjeksiyona uygun değil en az 25mm olması gerekli.

Gruptaki arkadasları dinleyerek bu iğne ile yaptım biraz apse ve gerçekten bir acı var acaba neden

image.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    133
Testomax, 17 saat önce yazdı:

Yağ oranı yüksek değilse sorunsuz yapılıyor hocam, tren, testo, efedrin, b12, Kortizon vurdum bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım yalnız ödem durumunda bacak kalçaya hayat konforunu daha fazla bozuyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    30
barannkhrman7, 5 saat önce yazdı:

Gruptaki arkadasları dinleyerek bu iğne ile yaptım biraz apse ve gerçekten bir acı var acaba neden

image.jpg

iğne kısa olduğu için kasa ulaşamamış olabilir. illaki emilir geçer ama geç olur. siyah uç kullanın gelecek sefer ve enjeksiyonu yavaş yapın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    15
Ruthless, 7 saat önce yazdı:

Yağ oranı yüksek değilse sorunsuz yapılıyor hocam, tren, testo, efedrin, b12, Kortizon vurdum bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadım yalnız ödem durumunda bacak kalçaya hayat konforunu daha fazla bozuyor 

deri altında kalsa bile emilir ama uygun değil. bu kadar kormaya gerek yok bacak için minumum 25mm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    133
Testomax, 14 saat önce yazdı:

deri altında kalsa bile emilir ama uygun değil. bu kadar kormaya gerek yok bacak için minumum 25mm.

Evet öyle sadece biraz yazla ağrı olur yavaş emilen bölgede de benim herhangi bir korkum yok zaten hocam 😂 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hologlv    2
pablito1616, 08.07.2025 - 18:28 yazdı:

bende kahverengi uçlu iğne ile(13mm) bugün deltoidden enjeksiyon yaptım 1 saat oldu herhangi bi yumru ödem vs yok gibi acaba kasa gitmişdir değerli hocalarım nasıl anlarız kasa gittiğini 

Piston geri çek kabarcık oluyorsa ve piston kendini ileri itiyorsa eski haline alıyorsa kastadir ama omuza turuncu uç dene derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Raahsn    0

Beyler herkese merhaba iyi günler, daha önceden başka bir marka ile only testo gidiyordum ilaçlar bitmeye yaklasinca bir arkadastan tren ace ve testo en aldim gelen ürünler pharmonis testoyu henüz denemedim kalçadan treni vurunca inanilmaz bir apse yaptı yumurta gibi şiş kas şuan 3 gündür sağ kalça üstüne oturamıyorum bu ilaç steril degil anlamina mi geliyor bu markayi kullanan verim alan oldu mu?  Bu sorunu çözmemiz mümkün mü? Yoksa çöp mü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
Raahsn, 1 saat önce yazdı:

Beyler herkese merhaba iyi günler, daha önceden başka bir marka ile only testo gidiyordum ilaçlar bitmeye yaklasinca bir arkadastan tren ace ve testo en aldim gelen ürünler pharmonis testoyu henüz denemedim kalçadan treni vurunca inanilmaz bir apse yaptı yumurta gibi şiş kas şuan 3 gündür sağ kalça üstüne oturamıyorum bu ilaç steril degil anlamina mi geliyor bu markayi kullanan verim alan oldu mu?  Bu sorunu çözmemiz mümkün mü? Yoksa çöp mü

çöp yerli bi marka. vucuduna sokma direkt

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.093
Raahsn, 1 saat önce yazdı:

çözücü miktarı saçma ölçülmüştür, filtreleme yapılmamıştır, ürün doğru koşullarda saklanmamıştır bir çok etken var. Zaten işe de yaramaz bir marka

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Raahsn    0

Bugün sabahtan topallamaya başlayınca hastanelik oldum maalesef acile gidip damardan ağrı kesici aldım kremle antibiyotik yazdı doktor o sinirle bütün flakonları kırdım çöpe attım bir de iyi para vermiştim kür de yarida kaldi maalesef bu piyasada daha babama bile güvenmem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    821
Raahsn, 2 saat önce yazdı:

Bugün sabahtan topallamaya başlayınca hastanelik oldum maalesef acile gidip damardan ağrı kesici aldım kremle antibiyotik yazdı doktor o sinirle bütün flakonları kırdım çöpe attım bir de iyi para vermiştim kür de yarida kaldi maalesef bu piyasada daha babama bile güvenmem

Şuan bacağımda ve kalçamda enjeksiyondan kaynaklı ciddi ağrılar yaşıyorum, kullandığım marka humax tren a ve mast p. Masteronda sorun yok ağrıyı tren yapıyor yarın ben de çöpe atıcam ilaçları. Zaten humaxta patladı elimdekileri hızlıca bitiriyim dedim ağrıdan sızıdan bitiremiyorum da.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    10
hectordoyle, 13 saat önce yazdı:

Şuan bacağımda ve kalçamda enjeksiyondan kaynaklı ciddi ağrılar yaşıyorum, kullandığım marka humax tren a ve mast p. Masteronda sorun yok ağrıyı tren yapıyor yarın ben de çöpe atıcam ilaçları. Zaten humaxta patladı elimdekileri hızlıca bitiriyim dedim ağrıdan sızıdan bitiremiyorum da.

Humaxin tren e. si bende de inanilmaz pip yapiyor. Enjeksiyon sonrasi 3 gun yürüyemiyorum nasil vurursam vurayım. Gecen hafta kanata vurdum değişiklik olsun diye hafta boyunca sırt çalışamadım. 1ml kadar kaldı bende cope salladım nessie tren a. dan devam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Raahsn    0
levenna, 2 saat önce yazdı:

Humaxin tren e. si bende de inanilmaz pip yapiyor. Enjeksiyon sonrasi 3 gun yürüyemiyorum nasil vurursam vurayım. Gecen hafta kanata vurdum değişiklik olsun diye hafta boyunca sırt çalışamadım. 1ml kadar kaldı bende cope salladım nessie tren a. dan devam.

Şuan hala only testo gidiyorum yeni ilaç arayışındayım şuanda nessie önerir misiniz ? Sterilite acisindan artik underdose olmasini geçtim steril olsun yeter kafasindayim bu nedir arkadaş yan etkisiyle ayrı uğraş apsesiyle ayrı uğraş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omerkpc    0

Merhabalar. Günlük 6 ui Genotropin ve haftalık 500 mg Sustanon girmeyi düşünüyorum. Sahte ürünle karşılaşmaktan çekindiğim için eczane ürünlerine yöneldim. Gönül isterdi ki Testosteron Enanthate kullanayım ama dediğim gibi güvenim yok. Bundan 7 yıl önce Sustanon ve Primabolan kullandığımda kalçamda her seferinde deli gibi ödem oluyordu. Enjeksiyonu arkadaşım yapıyordu belki ondan kaynaklıydı veya sustanona yada primabolan içeriğindeki yağları vücud ememiyordu. Şuan çekingem yine aynı olması. Nelere dikkat etmeliyim enjeksiyon sırasında ? Sustanonda bu durumu yaşayan var mı aramızda ? Birde Sustanonu kötüleyen çok gördüm. Sizce riske girip Testosteron Enanthate mı kullanayım yoksa Sustanondan devam mı edeyim ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    821
omerkpc, 1 saat önce yazdı:

Merhabalar. Günlük 6 ui Genotropin ve haftalık 500 mg Sustanon girmeyi düşünüyorum. Sahte ürünle karşılaşmaktan çekindiğim için eczane ürünlerine yöneldim. Gönül isterdi ki Testosteron Enanthate kullanayım ama dediğim gibi güvenim yok. Bundan 7 yıl önce Sustanon ve Primabolan kullandığımda kalçamda her seferinde deli gibi ödem oluyordu. Enjeksiyonu arkadaşım yapıyordu belki ondan kaynaklıydı veya sustanona yada primabolan içeriğindeki yağları vücud ememiyordu. Şuan çekingem yine aynı olması. Nelere dikkat etmeliyim enjeksiyon sırasında ? Sustanonda bu durumu yaşayan var mı aramızda ? Birde Sustanonu kötüleyen çok gördüm. Sizce riske girip Testosteron Enanthate mı kullanayım yoksa Sustanondan devam mı edeyim ? 

Testosteron Enanthate için o kadar güvensizlik yaşamana gerek yok, çünkü sahtesine denk gelmen zor ama Genotropini direkt eczaneden temin edebiliyorsan ve bütçe problemin de yoksa bu çok iyi

Sustanon kullanımı için de, evet kişiye göre ödem ve ağrı yapabilir ancak zamanında verim aldıysan yine kullanabilirsin neden olmasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omerkpc    0
hectordoyle, Bir saat önce yazdı:

Testosteron Enanthate için o kadar güvensizlik yaşamana gerek yok, çünkü sahtesine denk gelmen zor ama Genotropini direkt eczaneden temin edebiliyorsan ve bütçe problemin de yoksa bu çok iyi

Sustanon kullanımı için de, evet kişiye göre ödem ve ağrı yapabilir ancak zamanında verim aldıysan yine kullanabilirsin neden olmasın

Hepsine eczaneden temin edebiliyorum. Sustanon ve Primabolan girdiğim zamanlarda ki yaşadığım ödem sorunundan dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Her enjeksiyondan sonra 3 gün yürüyemiyordum. Dolayısıyla her hangi bir etkisini görememiştim. Şuan merak ettiğim Sustanon mu ödem yaptırıyordu yoksa Primabolan mı. Onu anlayabilmek için bir kereliğine Sustanon girmem gerekecek gibi. Peki etki olarak Sustanon önerirmisin yoksa Testo enh bul mu dersin ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    133
omerkpc, 5 saat önce yazdı:

Ödem olayı enjeksiyon şeklinden de olabilir kişiden kişiye de değişebilir, ikisi de orjinal eczane ürünü sustanon bende sıfır ödem ama rimobolan 2 gün kendini hafiften hissettirecek kadar ödem yapıyordu. İki ilaç da birçok kişide ödem yapabiliyor sendeki durumunu deneyerek öğreneceksin mecbur. Yalnız artık bunları eczaneden reçetesiz alamazsın belki tanıdık işi reçete ayarlabilen eczacın varsa alabilirsin. Testosteron enanthat bulmak kolay en basitinden wp ikonundan Burak hocayla iletişime geçip elinde varsa noxy temin edebilirsin tertemiz ilaç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omerkpc    0
Ruthless, 4 saat önce yazdı:

Ödem olayı enjeksiyon şeklinden de olabilir kişiden kişiye de değişebilir, ikisi de orjinal eczane ürünü sustanon bende sıfır ödem ama rimobolan 2 gün kendini hafiften hissettirecek kadar ödem yapıyordu. İki ilaç da birçok kişide ödem yapabiliyor sendeki durumunu deneyerek öğreneceksin mecbur. Yalnız artık bunları eczaneden reçetesiz alamazsın belki tanıdık işi reçete ayarlabilen eczacın varsa alabilirsin. Testosteron enanthat bulmak kolay en basitinden wp ikonundan Burak hocayla iletişime geçip elinde varsa noxy temin edebilirsin tertemiz ilaç 

Eczanede tanıdık var çözebiliyorum. Maddi olarak yük bindirsede en azından kafam rahat oluyor. Burada sana ve bilgilisi arkadaşlara şu soruyu da sormak istiyorum. Temiz bir Testosteron E bulursam bunu Sustanona tercih etmem gerekir mi ? Sustanon hakkında içinde bir çok ester olduğu için dalganma çok yapabileceğini ve haftada üç enjeksiyon yapılması gerektiğini okumuştum bu forumda. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    133
omerkpc, 54 dakika önce yazdı:

Eczanede tanıdık var çözebiliyorum. Maddi olarak yük bindirsede en azından kafam rahat oluyor. Burada sana ve bilgilisi arkadaşlara şu soruyu da sormak istiyorum. Temiz bir Testosteron E bulursam bunu Sustanona tercih etmem gerekir mi ? Sustanon hakkında içinde bir çok ester olduğu için dalganma çok yapabileceğini ve haftada üç enjeksiyon yapılması gerektiğini okumuştum bu forumda. 

Bu da çok kişisel bir durum hocam ben haftada 1ml tekte de kullandım haftada 2ml 2 seferde de kullandım dalgalanma yaşamadım ama çok fazla yaşayan var bu yüzden enjeksiyonlari haftada 3 yapan bile var. Benim tercihim test enanthat olurdu, sustanon doğru ilaca erişim yoksa tercih edilebilir, bende enanthata göre fazla su tutuyor aynı mglarda sustanon kullanırken yüzümden belli oluyordu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    821
omerkpc, 12 saat önce yazdı:

Hepsine eczaneden temin edebiliyorum. Sustanon ve Primabolan girdiğim zamanlarda ki yaşadığım ödem sorunundan dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Her enjeksiyondan sonra 3 gün yürüyemiyordum. Dolayısıyla her hangi bir etkisini görememiştim. Şuan merak ettiğim Sustanon mu ödem yaptırıyordu yoksa Primabolan mı. Onu anlayabilmek için bir kereliğine Sustanon girmem gerekecek gibi. Peki etki olarak Sustanon önerirmisin yoksa Testo enh bul mu dersin ?

Ben enanthate öneririm. Sustanonda 4 farklı ester olması testosteronun kandaki stabilliğini bozuyor çünkü enjekte ettiğin andan itibaren vücudun o 4 esteri işlemeye başlıyor. Kandaki stabilizasyonu sağlamak için sustanon'un en kötü ihtimalle 2 günde 1 enjekte etmek gerekiyor. Enanthate esterinin yarılanma ömrü 3.5-4 gün civarı. Haftada 2 enjeksiyon yapsan yeterli oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    44

@Ruthless @Rma @hectordoyle Hocam çok şanssız bir olay yaşadım az önce. 1ML -1 ML testo prop ve mast enjektöre çektim bacağıma vururken çok zor ileriye itiyordum biraz daha zorlayınca iğne ucunun gerisindeki ufak plastik kısım galiba basınçtan çatladı veya kırıldı tüm ilaç suratıma ve gözüme geldi şuan hastaneye çok uzak bir bölgedeyim gözüm cok kötü kızardı ama sabah yola çıkacağım yıkadım iyice ama uyutmaz bu ağrı. Sizce acil bir durum olur mu? Sabaha kadar beklemem lazım her türlü ama kamp alanı gibi bir yerdeyim

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    133
klorsex, 8 saat önce yazdı:

@Ruthless @Rma @hectordoyle Hocam çok şanssız bir olay yaşadım az önce. 1ML -1 ML testo prop ve mast enjektöre çektim bacağıma vururken çok zor ileriye itiyordum biraz daha zorlayınca iğne ucunun gerisindeki ufak plastik kısım galiba basınçtan çatladı veya kırıldı tüm ilaç suratıma ve gözüme geldi şuan hastaneye çok uzak bir bölgedeyim gözüm cok kötü kızardı ama sabah yola çıkacağım yıkadım iyice ama uyutmaz bu ağrı. Sizce acil bir durum olur mu? Sabaha kadar beklemem lazım her türlü ama kamp alanı gibi bir yerdeyim

Çok geçmiş olsun hocam, son durum nedir umarım doktora görünmüşsündür kalıcı bir hasar var mi yok mu sadece doktor görebilir 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    44
Ruthless, 2 saat önce yazdı:

Çok geçmiş olsun hocam, son durum nedir umarım doktora görünmüşsündür kalıcı bir hasar var mi yok mu sadece doktor görebilir 

Teşekkür ederim hocam, Az önce doktora göründüm açıkça durumu söyledim. Damla verdi 2 tane şuan gözümün arkasında kapatıp açarken hissettiğim bir acı var ama Ciddi Bir sorun gözükmüyor dedi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    30
klorsex, 58 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam, Az önce doktora göründüm açıkça durumu söyledim. Damla verdi 2 tane şuan gözümün arkasında kapatıp açarken hissettiğim bir acı var ama Ciddi Bir sorun gözükmüyor dedi.

Geçmiş olsun, görünmez kaza gibi olmuş biraz. Enjeksiyon yaparken zor gitme durumu olursa direk geri çıkarın iğneyi ve değiştirip başka yerden deneyin. Eğer ilacı içeri verseydiniz bu olay olmadan, muhtemelen orada fındık/ceviz boyutunda bir sertlik kalacak ve uzun süre rahatsız edecekti. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: thelastcrimeantatar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ortamla bir buçuk haftadır karışık şekilde kullandım. Normalde jinekomasti çok küçük bir şekilde vardı geçen sene ama bu sene yazdan beri doğal spor yaparken küçülmüş neredeyse yok olmuştu son 3 aydır yani tshortümden gözükmüyordu elleyince anlaşılıyordu çok küçüktü varlığı ,şuan 3 gündür jinolar arttı gecen seneki haline dondu (yaş-19 bu arada) ilacı kestim. Son vurduğumda zaten sol omuzda ödem şislik kızarıklık yaptı apse olmasın diye uğraşıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 100mg Testosteron Susp. 200mg SORULARIM:
      Apse olmaması için ne yapmalıyım? Jinekomasti için çözümü olan var mı? Konuya katılım gösteren, çözüm ve öneri sunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Emre12
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Güncel olarak 5 haftadır bulk küründeyim ama bazı problemlerim var. Kür sürecinde 1 ayda 63'den şuan güncel 82'yim beslenmem vs dört dörtlük aldığım kilonun kaçı su veya ödem bilmiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var. @metinav
      YAŞADIĞIM BAŞLICA SORUNLAR:
      Yüz bölgesinde aşırı şişkinlik, ödem. Ayak bileklerimdeki durum keza aynı. Yüz, boyun, kulak bölgem devamlı kırmızı. Ateş basma durumları. Tansiyon hep yüksek (15-17 arası) KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron 500MG Boldenon 400MG Masteron 100MG Turinabol 30MG GÜNCEL KAN TESTLERİM:

• Yazan: ersin
      merhabalar arkadaşlar tekrar aynı konuda başlık açıyorum birkaç şey danışmak ve önerilerinizi almak istiyorum bu sefer yeniden başlayacağım ilk kürüme iran testo e ve rimo ile başlamayı düşünüyorum rimoda sorun yok ama testo yine perişan edecek gibi duruyor enjeksiyon bölgesindeki ağrı(üzerine oturamayacak seviyede) kızarıklık ve acı için önerileriniz varmı hastalık semptomlarını artık göz ardı edecek gibiyim varsa onun şçin öneriniz onuda deneyeyim
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhabalar,
      Düzenli spor yapıyorum kardiyo ve beslenmeme dikkat ediyorum ama yüzümde hala bir ödem var bunu nasıl atabilirim veya çözebilirim bromelain takviyedi mevcut elimde nasıl kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz acaba çok teşekkür ederim 😊🙏🏻
      Sağlıcakla kalınız.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp