-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Broksin günlük kaç mg alınmalı? nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz?
Oluşturan:
ufukbelli.06, in Ürün kullanımı
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ermanx98
Herkese iyi forumlar dilerim,
1.5 aydır sıkı bir diyet ve yağ yakım sürecindeyim yazın düğünüm var, İş hayatım aktif günde min. 20 bin adım atmaktayım 600-800 kalori açığı yüksek protein/kaliteli yağ/düşük karb. beslenmem ve haftada 6 gün ağırlık antrenmanı ve cardio yapmaktayım salonda ağırlık sonrası cardio ve sabahları aç karna evimde kondisyon bisikletim mevcut.
Hali hazırda programıma sıkı şekilde devam etmekteyim 85-86 kilodan 76 kiloya düştüm, ölçülerim gayet güzel şekilde ilerliyor sürecin devamını daha verimli şekilde geçirmek istiyorum ama küre girme ve hormonlarımla oynama düşüncem yok forumda araştırmalarım ve tavsiyeler üzerine kendime bu şekilde bir yol çizdim eksik ve yanlış gördüğünüz , tüm tavsiyelerinize açığım..
Mevcut kullandığım vitamin/Mineral ve supplementlerim;
Magnezyum compx C vit. D3 Multivitamin Çinko Pikol. Omega 3 Caffein CLA Creatine arjinin cıtrullıne mal. Beta A. EAA+ Glutamine Whey L carnitine KÜR PLANLAMAM:
Yohimbine 20 mg. (Nutricost Marka) Flava Thermo Burner 2 kapsül ( 200 mg caffein-18 mg sinefrin) Bigjoy Thermonator 1 servis ( 225 mg caffein-50 mg sinefrin) Broksin 1 kapak Aspirin 100 Mg Bu şekilde faydasını görür müyüm ekleme veya çıkarma yapılacak birşey varmıdır ek olarak Cardarine eklenirse problem veya fayda sağlar mı ? (Clenbuterol yoğun yan etkileri sebebiyle kullanmak istemiyorum)
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
-
Yazan: Clay
Herkese selamlar eczaneden alabileceğimiz genellikle yağ yakımını destekleyen(efedrin)içerikli ürünler mevcut mudur? Herkesin bildiği üzere broksin surup vardı eskiden hala var şu an tabii bulması zorlaştı acaba tablet şeklinde reçetesiz alınabilen efedrin içeren ilaçlar var mıdır?
-
Yazan: the_escobar
Herkese merhabalar,
Bir çok kişide görüyorum efedrinin verdiği pump hissiyatını acayip anlatıyorlar. Bende bi kerede olsa deneyimlemek istiyorum. İlacı eczaneden saf şekilde temin edebilir miyim yoksa broksin mi almalıyım? Ayrıca elimde 60mg psödoefedrin içeren soğuk algınlığı ilacı gibi tablet var bu işe yarar mı?
Teşekkürler.
-
Yazan: impulse101
merhaba arkadaşlar. eca kompleks ürün almayı düşünüyorum. bu ürünü kullanıp fayda gören var mı yoksa içinde klasik yerli sahte sulandırılmış ventolin mi var ?
-
Yazan: whystreo
Merhaba,
Efedrin kullanıyorum insülin iğnesiyle karnımdan vurduğumda iyi kötü bir yanma oluyor. Bardağa döküp kahveyle içsem aynı etkiyi alır mıyım?
-