-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sustanon kürüm de haftayı uzatmak only testosteron ilerlemek mantıklı mı?
Oluşturan:
pamol, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Lifter31
Merhabalar arkadaşlar kısa tutacağım haftada 2 kere 250 mg testosteron mu yoksa 1 kere 500 mg mi daha iyidir?
-
Yazan: ugns06
Arkadaşlar merhabalar,
Size bir kür planlaması soracaktım.
500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ?
@hectordoyle @agfitness @rastlantisal
-
Yazan: vevcil
Merhaba arkadaşlar,
Küre başlayalı 2 hafta oldu. Haftada 2 kez 250mg olarak Sustanon (toplamda 500mg) ve günlük 20mg Oxandrolone kullanıyordum. Oxandrolon'un orijinal olmadığını fark edince kullanmayı bıraktım. Göğüste ağrı, baş ağrısı, nabız yükselmesi gibi etkileri oluyordu.
İçinde ne vardı kim bilir... Saçma sapan yerlerde temin edince böyle şeyler olabiliyormuş.
Sorum şu;
Şu an yalnızca Sustanon ile devam ediyorum ve bunun yanına güç artışına yönelik ne ekleyebilirim? Yan etkileri kontrol edilebilecek, hayattan bezdirmeyecek önerileriniz var mıdır? Teşekkürler.
-
Yazan: rauthos
Selam herkese,
Birkaç hafta sonra 500 test. enanth. ve 300 bolde blast kürümü bitireceğim. En azından bir süre vücudumu dinlendirmek için cruise yapmayı planlıyorum, haftalık kaç mg hangi test. esterini tercih etmeliyim?
Teşekkürler şimdiden.
-
Yazan: bloodiamond
Herkese merhaba,
İlk kürümde iran testosteron ve turinabol kullandım, başarılı bir pct sonrasında 4 aydır dinleniyorum. İkinci kür olarak en güvenilir en kafama yatan iran testosteron / eczane rimobolan yapmay planlıyorum fakat oturup tek tek tüm eczaneleri aradım “elimizde yok, depoda yok, ne zaman geleceği belli değil” aldığım tek yanıt bu hiçbir sekilde bulamıyorum. Nasıl bir yol izlemek lazım ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-