-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Burak hoca ile - definasyon kürüm (sr9009+gw5015+yohimbe)
Oluşturan:
Kabayel, in Sarms Referansları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: AugCommand
Merhaba,
YAPMAYI PLANLADIĞIM KÜR:
Cardarine ve SR-9009 mix olan versiyonu kullanmaya karar verdim.
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Hangi markayı tavsiye edersiniz? Türkiye'deyim, yurtdışından getirilebiliyor mu? Max ne kadar süre kullanılabilir? Cevaplarınıza teşekkür ederim.
-
Yazan: mamibolone
Merhaba arkadaşlar,
Normalde kış bitimine doğru küre girme planım vardı. Birkaç gündür sarms ve türevlerine göz gezdiriyorum.
Sorularım:
Düzenli kullanımda ne kadar etki eder ? Ne kadar kullanılmalı ? Gerçekten hacimlenmeye etki sağlar mı ? Doğal testesteron döngümüzü kapatır mı ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Tegoo
Herkese merhaba,
Elimde Nutricost 5mg kapsül Yohimbine var.
Libido problemi yaşıyorum.
Yohimbineyi yağ yakımı için değil libido problemi için kullanmayı düşünüyorum.
•Yohimbine kullanan ve libidoya faydası olduğunu tecrübe eden arkadaşlarım bilgi verebilir mi ?
•Yohimbineyi libido problemi için günde kaç mg kullanmalıyım ?
-
Yazan: HayaletSürücü
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
18 yaşındayım yakında 19 olacağım Aktif olarak 1 yıldır vücut geliştirme yapıyorum devamda ediyorum İlk kürüm olacak Hocam kombinasyon önerisi olarak :
Mk677 rad140 turinabol anapolon önerdi bu 4lü şekilde 3600 tl siz ne düşünüyorsunuz?
Amacım: Kütle ekleyip irileşmek.
-