Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

qwert

Tamam mı devam mı ?

Önerilen İletiler

qwert    25

baba olduğumu öğrendiğimde direk fırsat bu fırsat küre girdim sadece only testo devam ettim ve yaklaşık 28 haftadır kürdeyim ve olumlu gelişme kaydettim 250 mg testo ile sorum kan testlerim güzel e 2 prolaktin karaciğer ve koletrol olarak sorum şu biraz daha devam edesim var ve haliyle testislerim küçüldü sürece şuanda 500 mg olarak devam ediyorum 3 haftadır ve elimde 3 haftalık daha iran testo kaldı sizece bırakmalı mıyım yoksa devam mı etmeliyim en azından yaza kadar devam edersem otriville gibi bi ilaç kullanmalı mıyım? değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. @rastlantisal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    4.266
qwert, 10 dakika önce yazdı:

baba olduğumu öğrendiğimde direk fırsat bu fırsat küre girdim sadece only testo devam ettim ve yaklaşık 28 haftadır kürdeyim ve olumlu gelişme kaydettim 250 mg testo ile sorum kan testlerim güzel e 2 prolaktin karaciğer ve koletrol olarak sorum şu biraz daha devam edesim var ve haliyle testislerim küçüldü sürece şuanda 500 mg olarak devam ediyorum 3 haftadır ve elimde 3 haftalık daha iran testo kaldı sizece bırakmalı mıyım yoksa devam mı etmeliyim en azından yaza kadar devam edersem otriville gibi bi ilaç kullanmalı mıyım? değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. @rastlantisal

2 tane oviterelle al. 6 gün ara ile yarım yarım karından enjekte et. 24 gün eder zaten. 24 günün sonunda testislerde büyüme var mı yok mu durumu bize anlatırsın. Ona göre tamam yada devam karar verirsin. Bence durma.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
qwert    25
rastlantisal, 54 dakika önce yazdı:

2 tane oviterelle al. 6 gün ara ile yarım yarım karından enjekte et. 24 gün eder zaten. 24 günün sonunda testislerde büyüme var mı yok mu durumu bize anlatırsın. Ona göre tamam yada devam karar verirsin. Bence durma.

tamamdır hocam dediğinizi yapıcam. bence durma dediğiniz devam etmemi mi öneriyorsunuz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.266
qwert, 6 dakika önce yazdı:

tamamdır hocam dediğinizi yapıcam. bence durma dediğiniz devam etmemi mi öneriyorsunuz 

Evet bir devinim yakalamışsın bırakma. Bir de şimdi uzun kürün PCT süreci de uzun oluyor. Psikolojikmen dipte en az 2 ay herkes için zor olur. Önemli olan testislerin uyanması. Sonra testle de kontrol ederiz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
qwert    25

hocam peki toplamda ne kadar daha uzatmalıyım kürü hafta olarak, ve oviterelle yerine başka bi ilaç olur mu muadili bakımından çevremde ona göre bi araştırma yapıyım temin için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.266
qwert, 1 dakika önce yazdı:

hocam peki toplamda ne kadar daha uzatmalıyım kürü hafta olarak, ve oviterelle yerine başka bi ilaç olur mu muadili bakımından çevremde ona göre bi araştırma yapıyım temin için

Şuan bulabileceğin muadilin adı ovitrelle zaten. Diğerleri maalesef artık ülkeye girmiyor. Sana bağlı o. Mental olarak dinlenmeye ihtiyacın olduğunu düşündüğünde bırakır PCT yaparsın. O süreçte aileni muhakkak bürüneceğin ruh hali için uyar ki yanlış anlaşılma olmasın ve sana destek olsunlar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
qwert    25
rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

Şuan bulabileceğin muadilin adı ovitrelle zaten. Diğerleri maalesef artık ülkeye girmiyor. Sana bağlı o. Mental olarak dinlenmeye ihtiyacın olduğunu düşündüğünde bırakır PCT yaparsın. O süreçte aileni muhakkak bürüneceğin ruh hali için uyar ki yanlış anlaşılma olmasın ve sana destek olsunlar.

elimde tam 1 aylık stok var ve bi ay sonra çocuğum olucak o bozuk ruh haliyle o anda bulunmak beni gerdi açıkçası dediğiniz gibi bi ovitrelle dokunuşu yaparım 2 ay daha uzatır sonra pct yapar normale dönüş yapmaya çalışırım bi sıkıntım çıkmaz ise inşallah hocam ilginiz alakanız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.266
qwert, 6 saat önce yazdı:

elimde tam 1 aylık stok var ve bi ay sonra çocuğum olucak o bozuk ruh haliyle o anda bulunmak beni gerdi açıkçası dediğiniz gibi bi ovitrelle dokunuşu yaparım 2 ay daha uzatır sonra pct yapar normale dönüş yapmaya çalışırım bi sıkıntım çıkmaz ise inşallah hocam ilginiz alakanız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Tam da bundan bahsediyorum zaten. Çocuk olunca da bitmiyor. Annenin hormonlarının rutine dönmesi zaman alıyor. İşte o ara duygusal iniş çıkışları çok oluyor ve senin tölere etmen gerekiyor. Sonra uykusuzluğa bağlı yorgunluktan dolayı yıpranmış sinirler vs de olacak. 2 ay değil daha da uzatman gerekecek. 2 ay sonra TRT doza geçersin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: kafkasli
      selamlar,

8 ay boyunca trt doz kullandığım sustanonu bırakalı 7 hafta oldu bıraktıkdan sonra 5 hafta hcg kullandım  şuan son 2 haftadır hiç bir şey kullanmıyodum clomen aldım 12.5mg aldım sabah akşam 2 doz başliyorum çok mu geç olmuş başarılı pct yapmış olanların ve bilgili abilerin yorumlarını bekliyorum iyi akşamlar cümleten

Sorum: klomene 2 hafta geç başlandığı için 4 haftalık klomen kullanımı 2 haftaya indirilmeli mi.

pct ile alakalı ek bilgiler:

hcg başarılı oldu galiba, testis boyutu uzunluk 5 cm toparladı  sustanon kullanırken üste kaçıyordu  arada şuan kaçmıyor 

östrojen kaynaklı ereksiyon sıkıntısı yaşadım daha sonrasında artık iğnelerle uğraşmak istemeyip bıraktım trtyi (ereksiyon sıkıntımın tek sebebi östrojen değildi 4 farklı sebebi var 1- östrojen 2 - günde 4 mast  3-geçmişte kullanılan antidepresan 4- geçmişte kullanılan 1 haftacık kullanımda dahi aşırı yan etki gösterip depresyona sokan kısa ester deca.)
    • Yazan: roidmax
      Merhabalar,
      Bildiğiniz gibi kür sonrası tedavi dönemi en az kür kadar önemli ve kayıplarımızı en aza indirmek, psikolojik etki yaşamamak adına en hızlı sürede toparlamak amaç oluyor. Bunun için PCT'lerde destekleyici amaçla D-Aspartik asit alımı gibi şeyler yerine doğal çözümler ile PCT ilaçlarımızı desteklemeyi düşündüm. Hocalarımızın ve arkadaşlarımız konu için görüşleri nelerdir ? Ben internette testosteron arttırıcı özellği olan, sperm tedavisinde kullanılan ve libidoya iyi gelen karışımlar aradım ve bir kaç örneğe ulaştım.
      Oluşturduğum karışım :
      1 kilo iyi kalite bal 50 gr Zencefil (Toz) 50 gr Zerdeçal (Toz) 50 gr Kişniş (Dövülmüş) 50 gr Kakule (Dövülmüş) 100 gr Keçiboynuzu Tozu 100 gr Çakşır Kökü Tozu 100 gr Çoban Çökerten 100 gr Keçiboynuzu Pekmezi Aşağıda bu örnekleri paylaşıyorum. Özellikle bu bitkilerden "çakşır bitkisi kökü" ve "çoban çökerten" bitkisinin testosteron arttırıcı özelliğinin güçlü olduğu yazıyor.
      * 3 kg organik bal, * 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi, * 100 gr zencefil, * 100 gr zerdeçal, ** 100 gr çakşır kökü, * 100 gr çam fıstığı, * 100 gr çoban çökerten, * 100 gr üzüm çekirdeği, * 100 gr polen, * 100 gr ceviz, * 100 gr fıstık, 1 kilo saf, iyi kalite bal 3 çorba kaşığı arı poleni 250 gram toz zencefil 100 gram dövülmüş kişniş 50 gram dövülmüş kakule 150 gram dövülmüş toz kırmızı ginseng 100 gram ısırgan tohumu 100 gram dövülmüş ya da toz haline getirilmiş keçi boynuzu 2 gram safran 2 çorba kaşığı kırmızı pul biberi öğütüp karıştırın. Arkadaşlar internetten ürünleri temin etmek isteyen için bir kaç link topladım. Umarım işinizi görür.
      Bu arada ilginç bir bilgi de edindim. Ülkemizde çoban çökerten adı ile satılan bitki hepimizin bildiği "Tribulus Terrestris" bitkisiymiş. Ben bundan sonra hap falan almıyorum Tribulus için Direkt bitkisini alıp kaynatıyorum
      Çoban Çökerten : http://www.bitkishop.com/istanbul-baharat-coban-cokerten.html Çakşır Kökü : http://www.bitkishop.com/istanbul-baharat-caksir-toz.html Üzüm Çekirdeği : http://www.bitkishop.com/aksu-vital-ogutulmus-siyah-uzum-cekirdegi.html Zencefil : http://magaza.hammaddeler.com/Gokturk-Toz-Zencefil-250-gr,PR-18666.html Kişniş : http://magaza.hammaddeler.com/Arifoglu-Ogutulmus-Kisnis-250-gr,PR-25846.html Keçiboynuzu Tozu : http://magaza.hammaddeler.com/Keciboynuzu-Harnup-Unu-250-gr,PR-8742.html Kakule : http://magaza.hammaddeler.com/Gokturk-Toz-Kakule-100-gr,PR-18673.html Zerdeçal : http://magaza.hammaddeler.com/Arifoglu-Zerdecal-Ogutulmus-500-gr,PR-18464.html İyi günler.
    • Yazan: ademvrl
      Arkadaşlar 10 haftalık bir kür bittikten sonra test sonuçlarına göre pct yapmak için hemen son iğneyi vurduğum zaman mı yoksa 2 hafta sonra mı hormon testi yaptırmalıyım?
    • Yazan: yucelimbo
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      testo prop 1ml ve masteron 1ml kullandım. 2. enjeksiyonumu cuma günü yapmıştım. ilk kürüm, anabolikleri bırakmak istiyorum. bir kaç senedir psikolojik sıkıntılarımdan dolayı hiç spor yapmadım, eski milli güreşçiyim ve 4 senedir de vücut geliştirme yapıyordum, eski dış görünüşüm ve özgüvenimi bulamayınca bir merak enjeksiyon yaptım ama sanırım istediğimin bu olmadığına kanaat getirdim tekrardan spora başlayalı 2 ay oldu antrenmanlarım haftada 5 gün eksiksiz beslenmemde kusursuz sayılır derecesinde daha ilk haftada olmama rağmen ilaçları kullanmayı bırakıp çöpe atsam geç mi olur yoksa başladığım şeyi bitirip sonrasında pct mi yapmalıyım?
      Yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: bombardini gussini
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ilk kürümü yaptım 3 ay geçti hala cruise dönemindeyim geçen gün test yaptırdım FSH ve LH değerlerim çok düşük geldi korkutmadı değil normalde ikinci kürümü yapıp bırakmayı düşünüyordum ama yapamayacağım.
      SORULARIM:
      Bu görünen değerler düzelir mi? Bu değerleri nasıl düzeltebilirim? KAN TESTİ SONUCUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.