-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Komutan
Esselamün aleyküm, Hayırlı Sabahlar.
Dostlar forumumuzda araştırdım fakat bulamadım, sadece 5 yıl öncesine ait eksik konuşmalarla net cevap alınamayan bilgiler vardı. Eminim bir çoğumuzun merak ettiği bir şeydir. Spor yapmayan biri Steroidi, Sarmsı, Peptidi vs. Kullanırsa ne gibi sağlık problemleri yaşayabilir? Gerekse ilaçları, mctleri, su içip beslenmesi düzgün vs olan birisi Spor yapmadan da olsa gelişim alacağı kaçınılmaz. Fakat mesele şu ki Spor yapan birine göre ne tür sağlık sorunu veyahut diğer problemlerle karşılaşabilir?
Yapıcağımdan değil, sadece merakımdan soruyorum Teşekkürler <3 @rastlantisal @metinav
-
Yazan: emsalsiz
Arkadaşlar merhaba,
Only testosteron küründe klomen + hcg ile doğal testosteron üretimini korumak ne kadar mantıklıdır sizce?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: borasipahi
Sevgili abilerim ve kardeşlerim;
Bir süre daha bu şekilde devam etmek istiyorum kürüme ve...
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500mg Npp 300mg Boldenon 500mg Sonuçlarımda vitaminler konusunda destek almaya başladım ancak Progesteron seviyesi biraz kafamı karıştırdı, Arimidex veya Tamoksifen kullanmıyorum, jinekomasti belirtisi görmüyorum. Bir aya yakındır östrojen baskılayıcı almıyorum. Çevremden de aldığım geri dönüşlere göre Arimidex kullanmayı kestikten sonra belirgin bir kütle artışım oldu.
SORULARIM:
Jinekomasti belirtim olmasa dahi kullanmalı mıyım ? Ek olarak süreci hızlandıracak ekleyebileceğim bir ilaç varsa tavsiye eder misiniz ? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: mutlu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümün 12. haftasındayim şuan ve 15. haftada kürümü sonlandıracağım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Testosteron 500mg Boldenon 400mg SORULARIM:
Pct dönemi klomen ve tamoxifen kullanmam yeterli olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Berkberk
10 hafta 500 sustanondan 50 provirondan sonra 3 hafta bekleyip pct başladım. 50 klomen 20 tamoksifen, 2 haftadır kullanıyorum. Bugün dozları 25 e 10 a düşürdüm 2 haftada böyle devam etmeyi planlıyordum. gidip tahlil yaptırdım sonuç bu normal mi bu tahliller???
-