Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Halo0619

Winstrol ve halotestin kürü yapacağım bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Halo0619    24

Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi?

Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı.

Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    705
gönderildi (düzenlendi)
Halo0619, 34 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi? Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı. Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler

Anında gösterir sahte değilse halotest öyle bir ilaçtır güç için anlık güç patlaması için kullanılır.

Ama halotest mağara devrinde kaldı diye biliyorum hocam hala nereden buldunuz ? Kullanan hiç duymadım yıllardır.

Aquatest var güncel versiyonu halotestinin. Halotest karaciğer f-cker resmen.

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mahmutaga    35
Halo0619, 1 saat önce yazdı:

Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi? Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı. Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler

Bence Winstrol tablet ve halostein ayni anda zehir olur midene. Halo ve masteron yada mast,halo,proviron olur. Ama iki güçlü tablet bana göre mideye zehir olur. Ve kendini daha çok zorlarsın. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halo0619    24
GHOST, 3 saat önce yazdı:

Anında gösterir sahte değilse halotest öyle bir ilaçtır güç için anlık güç patlaması için kullanılır.

Ama halotest mağara devrinde kaldı diye biliyorum hocam hala nereden buldunuz ? Kullanan hiç duymadım yıllardır.

Aquatest var güncel versiyonu halotestinin. Halotest karaciğer f-cker resmen.

Günlük 10 mg alıyorum. Haloyu dün trafikte bir adamla kavga ettim saldırdım adama kendimi tutamadım. En ufak birşeyde hemen patlıyorum Allah sonumu hayretsin. Evet karaciger için zehir olduğunu herkes söyledi. Onun için günlük 4 5 tane karaciğer koruyucu içiyorum. Winstrolün etkisini anlayamadım sadece sürekli acıkıyorum bu bir etkimi anlayamadım. Zaten cok kısa kullanacagım için karaciğer toksitesi çok problem değil 

Mahmutaga, 3 saat önce yazdı:

Bence Winstrol tablet ve halostein ayni anda zehir olur midene. Halo ve masteron yada mast,halo,proviron olur. Ama iki güçlü tablet bana göre mideye zehir olur. Ve kendini daha çok zorlarsın. 

Hocam Winstrol 3. Haftasındayım hiçbir etkisini alamadım. Sadece çok iştahımı açtı. Beklentimi karşılamadı. Yada etkisini bilmedigimden bana öyle geliyor. Ne gibi değişim olur vücudumda be hislerimde ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DorianBaba    3
Halo0619, 19.01.2024 - 23:24 yazdı:

Günlük 10 mg alıyorum. Haloyu dün trafikte bir adamla kavga ettim saldırdım adama kendimi tutamadım. En ufak birşeyde hemen patlıyorum Allah sonumu hayretsin. Evet karaciger için zehir olduğunu herkes söyledi. Onun için günlük 4 5 tane karaciğer koruyucu içiyorum. Winstrolün etkisini anlayamadım sadece sürekli acıkıyorum bu bir etkimi anlayamadım. Zaten cok kısa kullanacagım için karaciğer toksitesi çok problem değil 

Hocam Winstrol 3. Haftasındayım hiçbir etkisini alamadım. Sadece çok iştahımı açtı. Beklentimi karşılamadı. Yada etkisini bilmedigimden bana öyle geliyor. Ne gibi değişim olur vücudumda be hislerimde ?

Cano seni keklemişler. Winstrol boş iş bi bka yaramıyor. Supplement ile aynı etkiye sahip

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KA21
      Herkese Merhaba,
      Çok kısa son 5 ayda neler yaptığımdan bahsedeyim. Daha sonra değerli bilgilerinize talibim  . Sporla olan ilişkimi 7 yıl önce kesmiştim. Bu sürede yağ oranım % 30 lara kilom ise 92 civarına çıktı. Tempolu yürüyüş ve koşular, düzgün beslenme programı ve her sabah 6 iu GH desteği ile kendime bir hazırlık dönemi oluşturdum. Daha sonra haftada üç gün Testosteron P. 0,5 mg, Masteron 1 mg ve Tren 0,5 mg olacak şekilde bir küre giriştim. Tüm bunları yaparken tabi ki sağlık durumumu sürekli testlerle kontrol altında tuttum. Artık 10. haftaya geldim. Şuanda kilom 79, yağ oranım %11, kas ve iskelet yapımda oldukça iyi duruma geldi. ,
      Benim Allah bağışlarsa 2 çocuğum var. Stresli bir iş hayatım ve tabi ki ülke şartları malum streslide bir ekonomimiz var. Vücutta sabit bir seviyede bulunan testosteronun pozitif anlamda çok faydasını gördüm. Uzun uzun anlatmak isterim ancak sizleri de çok meşgul etmeden esas konuya geçeyim. Artık kendi döngümü açmak istemiyorum. İki günde bir iğne olmak da istemiyorum. Ancak vücudumda da aynı seviyede testo olsun istiyorum.
      Şimdi kürümü ocak sonuna doğru bitirmeyi ve hayatıma Nebido ile devam etmeyi düşünüyorum.
      Sorular :
      Kürden çıkarken Nebidoyu ne zaman almalıyım ki, testo dalgalanmasından minimum etkileneyim? Kendi döngümü açmadan sabit bir seviyede kalmak için Nebido doğru bir seçim mi? Farklı bir öneriniz var mı? Treni artık kullanmayacağım için farklı bir müdahale yapmam gerekir mi? Kişisel bilgiler:
      Yaş: 42 Boy: 1,76 Kilo: 79 Tüm cevaplar için teşekkürler.
      @Diver
    • Yazan: anabolik.adam
      Herkese iyi günler dilerim. Herkesin bişeyler söylediği ama tam bilinmeyen o konuyu biri aydınlığa kavuşturabilir mi 😀 winstrol yağ yakar mı yoksa sadece su mu atar sertlik mi verir. Kimileri yağ yakmaz diyo kimileri yağ da yakar diyo bilgisi olan biri var mı ?
    • Yazan: Sparta34
      Selamlar arkadaşlar,
      Kürüm yeterince ağır olduğu için bide winstrol eklemek istemiyorum.
      Mısır püskülü kiraz sapı ve açlık otuna ek yada bunlardan daha sağlam neler olabilir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Tesisatçı
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüm 500 testo enantat 350 bolde kullanıyorum beslenmem çok iyi denecek durumda kürün 17. Günündeyim inceden doluluk geldi gibi sivilcelenme de oldu fakat daha güç artışı hiç yok normal midir? 
      marka quantum
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: emnakin1
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Nispeten daha ucuz bir marka Testosterone enanthate kullandım. Evogenpharma. Arkadaşların önerisiyle. Haftada 500 mg aldım. Total Testosteronum 14,19 çıktı.
      SORULARIM:
      Normal mi? İlaç tam dolu mu? Haftada 500 mg alımında Total Testosterone kaç çıkmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.