-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Winstrol ve halotestin kürü yapacağım bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Halo0619, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: KA21
Herkese Merhaba,
Çok kısa son 5 ayda neler yaptığımdan bahsedeyim. Daha sonra değerli bilgilerinize talibim . Sporla olan ilişkimi 7 yıl önce kesmiştim. Bu sürede yağ oranım % 30 lara kilom ise 92 civarına çıktı. Tempolu yürüyüş ve koşular, düzgün beslenme programı ve her sabah 6 iu GH desteği ile kendime bir hazırlık dönemi oluşturdum. Daha sonra haftada üç gün Testosteron P. 0,5 mg, Masteron 1 mg ve Tren 0,5 mg olacak şekilde bir küre giriştim. Tüm bunları yaparken tabi ki sağlık durumumu sürekli testlerle kontrol altında tuttum. Artık 10. haftaya geldim. Şuanda kilom 79, yağ oranım %11, kas ve iskelet yapımda oldukça iyi duruma geldi. ,
Benim Allah bağışlarsa 2 çocuğum var. Stresli bir iş hayatım ve tabi ki ülke şartları malum streslide bir ekonomimiz var. Vücutta sabit bir seviyede bulunan testosteronun pozitif anlamda çok faydasını gördüm. Uzun uzun anlatmak isterim ancak sizleri de çok meşgul etmeden esas konuya geçeyim. Artık kendi döngümü açmak istemiyorum. İki günde bir iğne olmak da istemiyorum. Ancak vücudumda da aynı seviyede testo olsun istiyorum.
Şimdi kürümü ocak sonuna doğru bitirmeyi ve hayatıma Nebido ile devam etmeyi düşünüyorum.
Sorular :
Kürden çıkarken Nebidoyu ne zaman almalıyım ki, testo dalgalanmasından minimum etkileneyim? Kendi döngümü açmadan sabit bir seviyede kalmak için Nebido doğru bir seçim mi? Farklı bir öneriniz var mı? Treni artık kullanmayacağım için farklı bir müdahale yapmam gerekir mi? Kişisel bilgiler:
Yaş: 42 Boy: 1,76 Kilo: 79 Tüm cevaplar için teşekkürler.
@Diver
-
Yazan: anabolik.adam
Herkese iyi günler dilerim. Herkesin bişeyler söylediği ama tam bilinmeyen o konuyu biri aydınlığa kavuşturabilir mi 😀 winstrol yağ yakar mı yoksa sadece su mu atar sertlik mi verir. Kimileri yağ yakmaz diyo kimileri yağ da yakar diyo bilgisi olan biri var mı ?
-
Yazan: Sparta34
Selamlar arkadaşlar,
Kürüm yeterince ağır olduğu için bide winstrol eklemek istemiyorum.
Mısır püskülü kiraz sapı ve açlık otuna ek yada bunlardan daha sağlam neler olabilir?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Tesisatçı
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüm 500 testo enantat 350 bolde kullanıyorum beslenmem çok iyi denecek durumda kürün 17. Günündeyim inceden doluluk geldi gibi sivilcelenme de oldu fakat daha güç artışı hiç yok normal midir?
marka quantum
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: emnakin1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Nispeten daha ucuz bir marka Testosterone enanthate kullandım. Evogenpharma. Arkadaşların önerisiyle. Haftada 500 mg aldım. Total Testosteronum 14,19 çıktı.
SORULARIM:
Normal mi? İlaç tam dolu mu? Haftada 500 mg alımında Total Testosterone kaç çıkmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-